Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska lärare i Solna

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 2 omdömen.

450 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 450kr/timmen

3 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 3h

Det har aldrig varit enklare att lära sig piano
i Solna!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 Hur hittar jag en privatlärare i piano i Solna?

Är du intresserad av att boka pianolektioner?

Det finns just nu 3 lärare tillgängliga för att ge pianolektioner i Solna och i närområdet.

 

Våran meddelande-tjänst tillåter dig att kontakta alla privatlärare i piano som finns registrerade på vår hemsida. När din kursförfrågan har blivit accepterad, kan du påbörja dina privata pianolektioner med din lärare.

 

Se alla annonserna for våra privatlärare i piano i din stad.

🎵 Hur många privatlärare i Solna är erbjuder privata pianokurser?

I Solna erbjuder 3 pianolärare privatundervisning.

 

För att boka en pianokurs kan du kolla på våra privatlärares annonser mer information om innehållet i pianolektionerna.

 

Välj bland fler än 3 lärare i piano för att boka dina pianolektioner!

💻 Hur kan man ta pianoundervisning på nätet?

På Superprof erbjuder många lärare i piano sina kurser online. De flesta av våra musiklärare på vår plattform erbjuder privata pianokurser via videosamtal.

 

Att ta lektioner online ökar dina möjligheter att vara flexibel med din pianokurs. Dessutom är priset ofta lägre eftersom din lärare inte tar betalt för restid.

 

För att hitta tillgängliga lärare i piano som erbjuder lektioner online välj "webbkamera” i sökfältet.

 

Välj din pianokurs online bland fler än 3 lärare i piano.

💸 Vad är priset för privatlektioner i piano i Solna?

I Solna kostar en pianolektion i genomsnitt 450 kr/h.

 

Priset avgörs av flera anledningar:

  • Pianolärarens erfarenhet och utbildning.
  • Var pianokursen tar plats, via nätet eller i läraren eller elevens hem  i Solna.
  • Hur ofta du tar pianolektioner och längden på lektionerna.
  • Målsättningen och din nivå. Till exempel: är du helt nybörjare, eller är du väldigt avancerad och vill utveklas vidare?

97% av Superprofs privatlärare ger första pianolektionen gratis.

 

Se samtliga priser för pianolärare i Solna.

🎧 Vilken utrustning krävs för att kunna ta lektioner i piano?

För det första behövs tillgång till ett piano. Om du behöver införskaffa ett piano eller inte, avgörs om du bokar privatlektioner i piano i ditt hem eller lärarens. Men, för att öva mellan lektionerna krävs tillgång till ett piano.

 

Priset för ett piano kan ibland vara dyrt för nya elever. Om detta gäller dig bör du få ett billigt piano secondhand eller ett enklare keyboard, för att öva med fram till att du är redo att investera i ditt eget piano.

 

Beroende på vilken typ av pianomusik du vill spela, kan det vara smart att införskaffa:

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraftpedal

Fråga gärna din pianolärare områd om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

 

Välj din nästa kurs bland fler än 3 lärarprofiler.

Vill du lära dig piano i Solna?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare i Solna!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din musikaliska talang med hjälp av en pianolärare från Superprof!

Lär dig att spela piano i Solna

Det finns många fördelar med att lära sig spela piano - men det krävs hårt arbete och beslutsamhet. Något som kan underlätta processen är att skaffa en bra lärare. 

I Solna finns det gott om pianolärare, men hur hittar man de bästa? På Superprof kan du snabbt och enkelt se vilka som finns nära dig. Vem vet, det kanske bor en pedagogisk och erfaren pianist precis runt hörnet?

Låt oss ta en närmare titt på privatundervisning, och alternativen för dig som vill ta pianolektioner i Solna.

Fördelar med att spela piano

Studier har visat att musik och kreativa aktiviteter främjar den mentala hälsa. De som spelar piano tenderar inte att uppleva ångest och depression i samma utsträckning som deras icke-musikaliska motsvarigheter.

Att spela några minuter om dagen kan förbättra din självkänsla, få dig att känna dig mer positiv och sänka ditt blodtryck.

Ett piano är lätt att hantera för nybörjare. Det gör inte ont att lära sig spela, till skillnad från gitarr där man först måste bygga upp förhårdnader på fingrarna. 

Det är lätt att producera fina toner på ett piano, även om man aldrig spelat tidigare. Om du någon gång testat spela fiol eller trumpet, vet du att man inte kan säga detsamma.

Fysiskt obehag och illalåtande toner kan avskräcka annars entusiastiska elever från att fortsätta lära sig. För att spela piano behöver man bara sätta sig och trycka ner en tangent.

En annan fördel med att lära sig spela ett instrument, är att man lär sig värdet av disciplin. Det är inte lätt att bli bra på piano, men alla som övar ordentligt kan nå en avancerad nivå på relativt kort tid. 

Den absolut största fördelen med att ta pianolektioner, är att det är fantastiskt roligt. Musik är något som man kan hålla på med livet ut!

Hitta en pianokurs i Solna

Det finns många skolor och studieförbund som erbjuder pianolektioner för barn ungdomar och vuxna. Störst utbud finns inne i Stockholm där du kan välja bland hundratals nybörjarkurser och fortsättningskurser. 

Medborgarskolan, Kulturskolan och Folkuniversitetet har många prisvärda kurser runtom i Stockholm.

De flesta kurser för nybörjare sker i mindre grupper. På en nybörjarkurs får du lära dig hur klaviaturen fungerar och grunderna i hur man läser noter. Du får även lära dig ackord och öva på samspel.

Solna stad erbjuder kortare privatlektioner till ett förmånligt pris för dig som fortfarande går i skolan. Lektionerna sker en gång i veckan under en termin och på valfri nivå. Gör en intresseanmälan på Solna stads hemsida om upplägget passar dig eller ditt barn. 

Oavsett vilken kurs du väljer kan det vara smart att komplettera med privatlektioner via Superprof. Som vi nämnde ovan krävs mycket övning för att bli en skicklig pianist.

Vi erbjuder individuella lektioner och personlig feedback - hemma hos dig eller hos läraren. Du kan även gå en pianokurs via nätet om du så önskar!

Varför anlita en privat pianolärare?

Enskild undervisning garanterar snabbare framsteg. Alla lektioner skräddarsys efter din nivå och dina önskemål. Vill du fördjupa dig i jazz rock eller klassiskt? Inga problem! 

Vi har för närvarande många duktiga handledare i Solna som gärna hjälper dig på hemmaplan! 

Varje handledare erbjuder vanligtvis en gratis provlektion följt av ett standardpris per timme. På provlektionen kan ni diskutera upplägget och dina mål med kursen.

En stor fördel med privatundervisning är att du inte behöver anpassa dig efter särskilda tider eller datum för kursstart - våra lärare är flexibla. 

Pianolektioner i Solna med Superprof

Allt du behöver göra för att boka din första lektion, är att skriva in ort och ämne i sökfunktionen. När du jämfört de olika profilerna är det dags att välja din favorit. 

Vissa handledare är utbildade pianolärare. Andra är skickliga pianister som spelar för skojs skull. Det finns inga rätt och fel, huvudsaken är att de har kompetensen som krävs för din nivå - och att ni trivs ihop.

Om du har frågor inför lektionen kan du alltid kontakta lärarna via plattformen. Svårare än så är det inte! 

Måste man ha ett eget piano?

Att ha ett eget piano hemma är viktigt när man lär sig att spela piano. Du måste kunna öva mellan lektionstillfällena för att inte glömma bort vad du lärt dig. 

Ju mer du övar, desto snabbare ser du framsteg. Vi rekommenderar att du övar minst 20 minuter per dag. Det är roligt att se sig själv utvecklas. Detta kommer dessutom hjälpa dig med motivationen. 

Om du har ett eget piano kan du utforska låtar och tekniker som du inte lärt dig på lektionerna ännu. Varför inte testa att kompa en kompis som sjunger, eller låta dig inspireras av en pianotutorial på YouTube? 

Det viktigaste av allt är att komma ihåg att ha kul. Experimentera och njut av musiken så kommer du att bli en duktig pianist på nolltid!

Vad vill du lära dig?