Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska lärare i Sollentuna

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen.

183 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 183kr/timmen

25 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 25h

Att lära sig piano i Sollentuna! har
aldrig varit så lätt!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

🎹 Var hittar jag lärare för privatlektioner i piano i Sollentuna?

Är du intresserad av att boka pianolektioner? Det finns just nu 3 musiklärare tillgängliga för att ge privatundervisning i piano i Sollentuna och i närområdet.

 

Vår meddelande-tjänst ger dig möjligheten att få kontakt med alla pianolärare som har aktiva lärarannonser på Superprof. När din kursförfrågan har blivit accepterad, kan du starta din första pianokurs med din lärare.

 

Se alla profilerna for våra pianolärare i Sollentuna.

🎵 Hur många privatlärare i Sollentuna erbjuder pianolektioner?

I Sollentuna erbjuder 3 privata pianolärare lektioner.

 

Hitta din lärare genom att kolla igenom annonserna och skicka ett meddelande till den pianolärare som passar dig bäst.

 

Välj bland fler än 3 privatlärare för att boka dina pianolektioner!

💻 Kan man ta pianolektioner online?

På Superprof erbjuder många pianolärare sina lektioner online. De flesta av våra instruktörer på vår plattform erbjuder privata pianolektioner via videosamtal.

 

Att ta kurser på nätet ger dig fler möjligheter att vara flexibel med din pianokurs. Dessutom är priset ofta lägre då din kursledare inte behöver resa.

 

För att hitta tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder undervisning online välj "webbkamera” i sökfältet.

 

Välj din pianolektion online bland fler än 3 pianolärare.

💸 Vad är priset för en pianokurs i Sollentuna?

I genomsnitt tar en pianolärare 183kr för en pianokurs i Sollentuna.

 

Priset varierar på grund av flera anledningar:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning.
  • Var pianolektionen äger rum, online eller hemma hos eleven eller läraren läraren eller eleven  i Sollentuna.
  • Hur många lektioner du önskar och längden på lektionerna.
  • Målet du har och din nivå. Till exempel: bokar du kursen för att din barn ska lära sig spela piano, eller har du spelat länge och vill utvecklas vidare?

De allra flesta av Superprofs musiklärare ger första pianolektionen gratis.

 

Se samtliga priser för pianolärare i Sollentuna.

🎧 Vad behöver jag för att börja ta pianokurser med en privatlärare?

För det första behövs tillgång till ett piano. Huruvida du måste köpa ett piano eller inte, avgörs om du kommer ta privatlektioner i piano i ditt hem eller lärarens. Men, för att kunna öva krävs ett piano.

 

Priset för ett piano kan ibland kännas högt för nybörjare. Om detta gäller dig så kan du få pianot billigare genom att köpa secondhand eller titta på ett enklare keyboard, att använda fram till att känner dig redo att köpa ditt eget piano.

 

Beroende på vilken typ av pianomusik du vill spela, borde du kanske också köpa:

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraftpedal

Fråga gärna din lärare i piano omvägledning om vilka tillbehör som kan vara nödvändiga för dig.

 

Välj din nästa kurs bland fler än 3 lärare.

Vill du lära dig piano i Sollentuna?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare i Sollentuna!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din musikaliska talang med hjälp av en pianolärare från Superprof!

Börja med pianolektioner i Sollentuna

Vill du lära dig att spela piano i Sollentuna? Kanske helst hemifrån? Då har du hamnat på rätt ställe! Hos oss på Superprof hittar du engagerade och pedagogiska privatlärare på bara några klick. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller redan spelar piano - vi har lärare för alla nivåer!  

Fördelar med att spela piano

Att börja spela piano är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med din kreativa sida - men det finns många fler fördelar med att spela piano.

Det är alltid bra att ha en hobby. En aktivitet som du tycker om och blir bra på kan dessutom göra under för din självkänsla. Pianospelare tenderar att ha högre självkänsla än de som inte spelar ett instrument. Hur kommer det sig? Jo, man inser snabbt att man är kapabel att åstadkomma vad som helst så länge man anstränger sig.

En halvtimme vid tangenterna gör dig dessutom gladare. Studier har visat att pianospel frigör endorfiner - samma lyckohormoner som frigörs vid träning. Det finns inget härligare sätt att börja eller avsluta dagen! 

Pianospel sänker även nivåerna av kortisol och adrenalin. Att spela piano kan därför vara ett bra sätt att motverka och behandla stress. Detta kan komma väl till hands när du känner dig överväldigad eller behöver en lugn stund för dig själv.

Kan alla lära sig att spela piano?

Även om du inte är den mest musikaliska personen i världen, även om du aldrig tidigare rört ett instrument, även om du tror att du är för gammal - är svaret ja.

Vissa människor lär sig snabbare än andra, men allt handlar om hur mycket tid du är villig att lägga ned. Om du övar varje dag och gör ditt bästa kommer du att lyckas.

Att lära sig spela piano kräver hårt arbete. Men det är också otroligt givande. Försök att njuta av processen och ta motgångarna med ro. Ingen ångrar någonsin att de lärt sig att spela piano! 

Hur ofta måste man öva?

Det beror på. Om du precis har börjat kanske du bara behöver öva 15 minuter om dagen, i alla fall under de första månaderna. Men efter det bör du öka om du vill fortsätta att göra framsteg i samma takt. 

Många pianister spelar flera timmar om dagen, både för nöje och övningens skull. Allt beror på hur bra du vill bli och hur mycket tid du har över. 

Det är viktigt att öva, men det är inte det enda som spelar roll. Det är också viktigt att ha tydliga mål. Du kanske vill lära dig några ackord, ett särskilt musikstycke, en specifik genre(som jazz) eller förbättra din teknik? En duktig pianolärare kan hjälpa dig att formulera delmål och nå dem på rekordtid!

Med tanke på att övningen är så avgörande är det viktigt att du har ett eget piano. Man behöver inte köpa ett akustiskt piano, det finns digitala pianon som är minst lika bra. Du kan dessutom öva med hörlurar!  

Pianokurser i Sollentuna

Det finns många olika pianokurser runt om i Sollentuna. De flesta hålls på musikskolor men man kan också kolla in studieförbund som Sensus och Medborgarskolan. De håller både nybörjarkurser och avancerade kurser.

Har du ett barn som vill spela piano? Sollentuna Kulturskola erbjuder både enskild undervisning och gruppkurser i piano för barn och unga. 

Oavsett om du går en kurs eller lär dig på egen hand kan det vara smart att komplettera med privatlektioner. Det underlättar inlärningsprocessen avsevärt och är dessutom väldigt roligt.

Varför anlita en privatlärare?

Om du vill lära dig att spela piano finns det inget bättre sätt än med en privatlärare. Du kommer inte bara att avancera mycket snabbare, med Superprof får du dessutom möjligheten att själv styra över kursinnehåll och bestämma var/när lektionerna ska äga rum. Du kan ta lektioner hemma hos dig, hos läraren eller online. 

En bra privatlärare förstår att varje elev har unika behov och mål, och alla elever inte lär sig på samma sätt. Våra lärare skräddarsyr därför lektionerna med dina önskemål i åtanke. 

Vi vet att resan från nybörjare till skicklig pianist kan vara lång, men den behöver inte vara tråkig - tvärtom! Vi kommer att göra allt vi kan för att utforma din drömkurs!

Hitta en pianolärare i Sollentuna

Redo att testa din första privatlektion med Superprof? Allt du behöver göra för att hitta duktiga lärare nära dig är att använda sökfunktionen. 

Börja med att filtrera lärarna efter stad, ämne, pris och nivå. Läs sedan igenom de olika profilerna och boka en gratis provlektion med din favorit. 

Om du har frågor kring tillgänglighet eller upplägg kan du alltid kontakta lärarna via plattformen. De flesta svarar redan samma dag. Svårare än så är det inte! 

Nu när du känner till alla fördelar med att ta privatlektioner i piano hoppas vi att du ser fram emot att börja. Ha så kul och lycka till!

Vad vill du lära dig?