Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Våra fantastiska lärare i Norrköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen.

466 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 466kr/timmen

6 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 6h

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 Hur gör du för att hitta en mentor i piano i Norrköping?

Är du intresserad av att börja ta pianokurs?

 

På Superprof har vi just nu 5 lärare i piano som erbjuder undervisning i Norrköping.

 

En meddelande-tjänst finns tillgänglig för att göra det enklare för dig att få tag i de pianolärare som erbjuder privatlektioner i piano på Superprof.

 

När din kursförfrågan har blivit godkänd, kan du börja din första kurs med din lärare.

 

Se alla annonserna for våra lärare i piano i närheten av dig.

🎵 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att lära ut privata pianokurser i Norrköping och närområdet?

I Norrköping och närområdet, finns det 5 pianolärare för att erbjuda kurser

 

Ta en titt på lärarens annonser och väljden piano expert som passer dina behov. På Superprof, har vi pianolärare i alle musikgenrer: jazz, klassisk musik, pop, rock...

 

Välj din pianokurs bland flera än 5 lärare.

💻 Hur kan man ta pianolektioner online?

Visste du om att du kan ta pianolektioner online?

 

På Superprof erbjuder många privatlärare sina kurser online. Cirka 80% av våra instruktörer på vår plattform erbjuder Piano via Skype.

 

Online-kurser via webbkamera ger dig fler fördelar när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din gitarrist inte behöver resa onödiga sträcker.

 

För att hitta tillgängliga pianolärare som erbjuder , välj "webbkamera” i sökfältet för att se tillgängliga lärare som erbjuder undervisning i piano online.

 

Välj din pianolektion online bland fler än 5 lärare i piano.

 

 

💸 Hur mycket kostar en privat pianokurs i Norrköping och i närområdet?

I genomsnitt tar en lärare i piano 466kr för en privatlektion i  piano i Norrköping.

Priset för en pianolektion varierar pga:

 • pianolärarens erfarenhet
 • området/staden där pianolektionen tar plats (online eller hemma hos eleven)
 • hur många lektioner du bokat och längden på lektionerna
 • målet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför en konsert, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs pianolärare bjuder på första kursen.

Se alla kostnader för lärare i piano i ditt område.

🎧 Vilken utrustning är nödvändig för att kunna lära dig att spela piano?

Första steget är uppenbart, du behöver skaffa dig ett piano.

Priset av ett piano kan ibland vara chockerande för nya pianister. Om detta gäller dig bör du låna ett piano, att använda fram till att du är redo att köpa ditt eget piano.

Beroende på vilken genre du vill spela, kan det vara smart att köpa:

 • böcker och appar som du kan öva med hemma
 • ett midi-piano
 • en metronome
 • pianopall
 • en kraft pedal

Vissa piano tillbehör är inte nödvändiga för att du ska kunna lära dig piano. Fråga gärna din pianolärare omhjälp om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

Välj din nästa kurs bland fler än 5lärarprofiler.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig spela piano - ta en pianokurs med en privatlärare i Norrköping!

Fördelar med att lära sig piano

Redo att utveckla ditt musiköra i härliga Norrköping? Piano anses vara det absolut bästa instrumentet för att snabbt få en bra musikalisk grund. Att lära sig spela piano som nybörjare ger dig en bra förståelse för musikteori, och gör det lättare att sedan gå vidare till andra instrument som gitarr eller fiol. Om du råkar vara en musikalisk allätare och gärna ser dig själv som både pianist och gitarrist i framtiden är det alltså pianot du ska börja med. I Norrköping kan du lära dig spela piano med en privatlärare eller på någon av stadens alla musikskolor. För att ge dig en snabb (men långt ifrån komplett) lista över alla fördelar med att ta pianolektioner, spana in punkterna nedan :

 

 • Hand-öga koordinationen förbättras
 • Musikörat utvecklas (Hur nice vore det inte att kunna spela helt på gehör?)
 • EQ (emotionell intelligens) ökar
 • Koncentration, fokus och minne förbättras

 

Fördelarna med att spela piano är många, vissa kretsar kring hälsa och musikalitet, men de positiva effekterna tar inte slut där. Att spela piano är först och främst kul, en riktigt njutning för kropp och själ. Att musik är ett universellt språk och ett glädjeämne som delas av hela världens befolkning gör att du kommer kunna ta med dig din hobby vart du än åker. När du lärt dig spela ett instrument har du något gemensamt med miljontals musiker i alla åldrar, sociala klasser och världsdelar.  Att lära sig något nytt är även bra för självkänslan. Det är fantastiskt att se sig själv utvecklas och bli bra på något man tidigare trodde var utom räckhåll. När man inser att man kan lära sig vad som helst bara man är ihärdig, känner man sig oövervinnerlig. 

Ta pianolektioner i Norrköping 

Kan man lära sig spela piano helt själv? Och hur gör man i så fall? Svaret är både ja och nej. Det finns ett enormt utbud av pianotutorials på internet så ja, du kan lära dig en del på egen hand. Det kan ofta kännas skönt att testa lite själv innan man skriver in sig på en pianokurs eller bokar en privatlärare - men, det är oftast bättre att lära sig ordentligt från början. Innan man vet ordet av har man skaffat sig dåliga vanor  - fel teknik och fingersättning till exempel. Det kan ta lång tid att bryta en gammal vana i efterhand. Även om många tutorials är väldigt välgjorda, så finns det en hel del som snarare stjälper än hjälper dig. Vi tycker att tutorials och övningar online är viktiga komplement så ha kul vid sidan av dina pianolektioner, sök upp ackord eller noter, och öva på låtar du gillar i olika stilar. I Norrköping finns en hel del kurser att välja bland både för nybörjare och mer avancerade pianister. Du kan till exempel ta lektioner via folkuniversitetet eller boka en privatlärare på siter som Superprof. Om du redan spelat ett tag men känner att utvecklingen stannat av lite gör du helt rätt i att se dig om efter en privatlärare. En privatlärare har fullt fokus på dig och kan därför anpassa undervisningen efter din nivå och dina önskemål. 

Vad krävs för att bli bra på piano?

Komiskt nog är en vanlig googling “måste man vara smart för att spela piano?”.

Även om vi på Superprof tycker att piano är ett smart val av hobby, så är inte hög intelligens en förutsättning för att bli en duktig pianist. Det finns i alla fall inga som helst vetenskapliga belägg för detta. Alla som är riktigt bra på något (kanske speciellt ett komplext instrument som piano) framstår säkert som extra smarta, men sanningen är att den främsta egenskapen som delas av världens alla skickliga pianister är disciplin. Att lära sig spela piano på en avancerad nivå kräver hårt arbete. 

Absolut gehör

Om det hårda arbetet skrämmer dig, kanske du har turen nog att tillhöra den lilla skara människor som har absolut gehör? Absolut gehör (eller perfekt gehör som det också kallas) är ett mycket ovanligt fenomen som gör att du kan urskilja och identifiera toner utan referenston. När någon med absolut gehör lyssnar på ett ackord kan denne ange exakt vilka tangenter som spelas. Visste du att de med absolut gehör även uppfattar toner i alla möjliga ljud? När en vanlig människa hör ljudet av ett tåg som åker förbi eller en diskmaskin, hör någon med absolut gehör exakta toner som C, Fm, D och G.  Att ha absolut gehör har egentligen ingenting med att spela musik att göra, men de har helt klart en enorm fördel när det kommer till musikörat och musikalitet. Har du ibland undrat hur Mozart kunde skriva symfonier redan vi 5 års ålder ? Han hade absolut gehör. 

Om du inte fötts med samma gåva som Mozart behöver du dock inte oroa dig, man behöver inte ha perfekt gehör för att bli bra på piano. Anders Ericsson, en av världens främsta forskare på expertprestationer menar att intensiv övning slår medfödd begåvning. 

Hur hittar man den perfekta läraren i Norrköping?

I Norrköping finns flera pianolärare redo att coacha dig i världens mest användbara instrument. Om du inte övervägt privatlektioner ännu råder vi dig att spana in utbudet på Superprof. Om du väljer att jobba tillsammans med en privatlärare kan du räkna med att snabbt se stora framsteg - så länge du sköter hemläxan såklart! På Superprof kan du läsa igenom lärarnas profiler och boka en pianolektion med den som erbjuder det kursinnehåll och pris som passar dig. Är du extra sugen på att spela jazz, pop eller klassisk musik? Många av våra lärare är inriktade på specifika musikstilar, så oavsett var i Norrköping du bor kommer du kunna hitta den perfekta läraren. De flesta lärare på Superprof erbjuder den första lektionen gratis. Du kan testa flera och se vems pedagogik och stil du föredrar, personkemi är viktigt! Om du mot förmodan inte skulle hitta en lärare som uppfyller dina önskemål kan du browsa resten av Sverige. Det är såklart smidigast att jobba med någon som fysiskt kan visa dig hur man spelar, men många pianolärare har utvecklat goda undervisningstekniker online. 

Vad vill du lära dig?