Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning
Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska Svensklärare i Borås

Se fler lärare

255 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. I genomsnitt kostar det 255 kr/h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din svenskaundervisning

Tillsammans med läraren kan du lägga upp planen för kursen, målsättning, hur ofta, när och var ni ska ses. Bästa sättet att behålla studiemotivationen på!

3. Upptäck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inte endast i svenska. Utforska våra ämnen, och kanske hittar du din nästa passion och hobby?

FAQ

💸Vad är det genomsnittliga priset för en Svenskalektion i Borås?

Det genomsnittliga priset för Svenskalektioner i Borås är 255 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Svenska har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Borås med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Svenska erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Svenskalektioner i Borås?

Med hjälp av en lärare i Borås kan du lära sig Svenska snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Borås.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Svenska online?

Majoriteten av våra lärare i Svenska erbjuder sina kurser i

Svenska online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Borås kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Svenska använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Svenska via webcam.

🎓Hur många lärare i Svenska ger lektioner i Borås?

Det finns för närvarande 15 lärare i Svenska som erbjuder kurser i Borås.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Svenska?

Mätt över recensioner gav våra elever i Borås  ett medelbetyg på av 5 för deras lektioner i Svenska.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Nå din fulla potential - ta lektioner med en svenska lärare privat!

Hitta den perfekta svenskaläraren i Borås

Eftersom svenska är vårt modersmål studerar vi inte språket på samma sätt som engelska eller franska. Svenska som skolämne handlar inte om att lära sig verb, böjningar och grammatik, utan snarare om textanalys, kritiskt tänkande, litteratur och retorik. Att uttrycka sig väl i tal och skrift, samt att kunna analysera och förstå vad man läser eller hör, är målet med svenskan. 

 

Kämpar du med kurserna i textkommunikation på högskolan i Borås? Eller går du fortfarande på gymnasiet och stressar inför de nationella proven? Nedan reder vi ut varför det är viktigt att studera svenska, vilka utmaningar elever ställs inför, samt hur privatlektioner kan hjälpa dig att utvecklas snabbare. 

Varför bör man studera svenska?

Går du på gymnasiet så är svaret enkelt - för att du måste. Svenska är ett av tre kärnämnen i den svenska gymnasieutbildning, så vad du än valt för linje kommer du inte undan. Men oroa dig inte, vi garanterar dig att du inte slösar din tid. Svenska är minst sagt ett användbart ämne. Språket är vårt främsta redskap för att förstå omvärlden, våra medmänniskor och oss själva. Allt du gör är kopplat till svenskan och den som behärskar sitt språk till fullo har ett stort övertag i livet. Om du funderar på att plugga vidare, kommer svenskan inte bara vara avgörande för om du kommer in på universitetet eller inte - dina svenskakunskaper kommer hjälpa dig under hela din akademiska utbildning. Oavsett du planerar att studera vidare eller inte, kommer en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift avsevärt underlätta ditt liv både privat och yrkesmässigt. 

 

En välskriven jobbansökan i kombination med en självsäker intervju där du ställer relevanta frågor och visar att du förstått arbetsbeskrivningen väl, ökar dina chanser att få jobbet. Tack vare dina lektioner i retorik, kritiskt tänkande samt alla timmar du spenderat i gruppdiskussioner, kommer göra dig mer bekväm att tala inför en folksamling, prata med nya människor eller argumentera din rätt i en tvist med hyresvärden. Svenska är helt enkelt lika med livet.

Utmaningar med svenskan

Om svenska vore lätt (eller irrelevant) skulle vi inte spendera åratal på att läsa svenska i skolan. Svenskan är ett komplext ämne, så det är inte förvånande att många elever kämpar med betygen. En av anledningarna till att svenska kan känns utmanande är att ämnet inte är lika svart och vitt som exempelvis matematik. I svenska uppmanas du att analysera och tänka kritiskt (utan facit) medan matematiken handlar om att lösa ekvationer som endast har ett korrekt svar. 

 

Svenska är inte alltid enkelt för blyga elever. Du förväntas diskutera, ställa relevanta frågor och hålla tal. Även om många introverta upplever svenskalektionerna som jobbiga, kan det vara skönt att veta att allt går att lära sig. Man kan till och med lära sig älska att tala inför publik. När man känner sig bra på något ökar självförtroendet, och något man tidigare var obekväm med kan börja kännas spännande. Att utöka sitt ordförråd, lära sig om retorik och öva på att diskutera texter kan vara nyckeln.

 

Att läsa en text och därefter leverera med en insiktsfull analys av texten kan kännas övermäktigt om du inte läser mycket på fritiden. Det är normalt, vi har alla olika intressen och kan inte vara bra på allt. Men vem vet, kanske har du bara inte haft en lärare som lyckats väcka ditt intresse för svenskan? Eller så har läraren inte haft tid och möjlighet att ge dig det stöd du behöver?

Fördelarna med privatundervisning i svenska

Ibland behöver man lite extra hjälp för att nå sin fulla potential. En privatlärare kan anpassa lektionerna efter din nivå och dina svagheter. Detta kan vara enormt fördelaktigt för de som börjar hamna på efterkälken i skolan och inte själva lyckas bryta den onda cirkeln. Kanske behöver du någon som läser och ger feedback på dina uppsatser, någon som ger dig riktade grammatikövningar, eller till och med någon som hjälper dig att analysera texter? En erfaren svensklärare skulle vara den perfekta personen för jobbet!

 

En privatlärare kan också vara till hjälp för den som inte har några svårigheter i skolan, men som tvärtom har koll och helt enkelt vill bli bättre. Har du höga ambitioner kan en privatlärare ta dig till nästa nivå och hjälpa dig prestera ännu bättre än innan.

 

Om man inte behöver hjälp regelbundet kan det vara bra att ta några privatlektioner inför en viktig tenta eller ett högskoleprov. Du kan få hjälp med att identifiera dina svagheter - något som kan vara svårt på egen hand. Om det står klart för dig vilka typer av fel du upprepar, eller vad du främst behöver förbättra, sparar du massvis av tid. Med en privatlärare kan du fokusera på det som är viktigt!

 

En av de största fördelarna med privatlektioner är att du kan styra över ditt eget schema. Om du har arbetstider som inte passar med fysiska kurser, eller om du inte vill ta lektioner på samma dag varje vecka, är privatlektioner det bästa alternativet för dig. Att ta lektioner en gång varannan vecka går lika bra som att ta en intensivkurs med 3 gånger i veckan under en månad - det är du som bestämmer!

Hitta Borås bästa privatlärare i svenska

Om du letar efter en privatlärare i Borås bör du definitivt spana in Superprof! På Superprof hittar du alla tillgängliga svenskalärare på ett och samma ställe! På vår plattform kan du enkelt läsa igenom lärarnas profiler och  ta reda på vilken typ av erfarenhet och vilka kvalifikationer de har. Du hittar även information om vilken nivå de undervisar i,  hur mycket de tar betalt, och om de erbjuder den första lektionen gratis eller inte. Du kommer till hög grad själv kunna välja vart lektionerna ska hållas. Lärarna på Superprof kan oftast både erbjuda undervisning hemma hos sig själva, eller hemma hos dig. 

 

De kostnadsfria lektionerna är ett bra sätt att jämföra flera lärare. Det är viktigt att man kommer bra överens med sin lärare eftersom man eventuellt kommer tillbringa mycket tid ihop. Det är mycket  lättare att lära sig nya färdigheter om man har roligt. Om du undrar vad tidigare elever tyckt om en specifik lärare är det bara att kolla in lärarens profil. De flesta som jobbat med en privatlärare i Borås har lämnat ett betyg och en kommentar. 

 

Om du inte hittar din drömlärare i Borås kan du istället satsa på onlinelektioner. Via Superprof når du lärare från hela världen, och eftersom de flesta lärare även undervisar online, kommer du snabbt att hitta en som passar. Lycka till och ha så kul!

Vad vill du lära dig?