Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Våra fantastiska Svensklärare i Norrköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och mer än 1 evalueringer.

188 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. I genomsnitt kostar det 188 kr/h.

3 h

Bra kommunikation! Våra privatlärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din svenskaundervisning

Tillsammans med läraren kan du lägga upp planen för kursen, målsättning, hur ofta, när och var ni ska ses. Bästa sättet att behålla studiemotivationen på!

3. Upptäck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inte endast i svenska. Utforska våra ämnen, och kanske hittar du din nästa passion och hobby?

FAQ

💸Vad är det genomsnittliga priset för en Svenskalektion i Norrköping?

Det genomsnittliga priset för Svenskalektioner i Norrköping är 188 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Svenska har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Norrköping med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Svenska erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Svenskalektioner i Norrköping?

Med hjälp av en lärare i Norrköping kan du lära sig Svenska snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Norrköping.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Svenska online?

Majoriteten av våra lärare i Svenska erbjuder sina kurser i

Svenska online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Norrköping kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Svenska använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Svenska via webcam.

🎓Hur många lärare i Svenska ger lektioner i Norrköping?

Det finns för närvarande 10 lärare i Svenska som erbjuder kurser i Norrköping.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Svenska?

Mätt över 1 recensioner gav våra elever i Norrköping  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Svenska.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Ta hjälp av en privatlärare i svenska - på Superprof hittar du de bästa i Norrköping!

Hitta den perfekta läraren i svenska

Det råder ingen tvekan om att ämnet “svenska” är det absolut viktigaste vi får lära oss i skolan. Svenskan i sin tur hjälper oss att utvecklas i alla andra skolämnen och i samhället.

 

På svenskalektionerna lär du dig inte bara att läsa och skriva, utan att tänka kritiskt, analysera, och uttrycka dig i tal och skrift. Du lär dig se saker och ting ur olika perspektiv, bekantar dig med nya ideologier och att tolka underförstådda budskap i texter och yttranden. Dessa färdigheter kommer du ha direkt användning av i hela ditt vardagliga och yrkesmässiga liv.

 

Svenska är ett väldigt brett ämne som består av många olika delar. Det är väldigt vanligt att elever söker stöd under sina svenskastudier, och inte undra på det - att behärska det svenska språket är ingen enkel sak.

 

Du som bor i Norrköping och vill utvecklas i svenska kan hitta svenskakurser på plats eller online utan problem. Nedan går vi igenom vad ämnet svenska innebär, varför du bör studera svenska, samt hur privatundervisning kan hjälpa dig avancera snabbare.

Vad innebär “svenska”?

Man kan egentligen säga att vi börjar studera svenska i det ögonblick vi föds. Vid några månaders ålder börjar de flesta spädbarn känna igen tempo och intonationsförändringar när någon pratar, och när vi är drygt ett år lär vi oss våra första svenska ord. Det är dock först när vi börjar på grundskolan som vår formella utbildning i det svenska språket kommer igång på riktigt.

 

I grundskolan delas svenskan in i olika områden som tal, läsning, skrift, grammatik, ordförråd och interpunktion. Med åren lär vi oss att använda svenskan - att stava, veta när det ska skrivas ut en punkt eller ett komma, att läsa högt, skriva berättelser, samt utöka vårt ordförråd. 

 

I grundskolan finns det oftast bara ett rätt svar på en fråga - antingen är det “de” eller “dem”. Så långt går det ofta bra.  

 

I gymnasiet bedöms en elevs svenskakunskaper på ett helt annat sätt. Betyget hänger snarare på din förmåga att argumentera och resonera på ett sammanhängande sätt, analysera en text och att tänka kritiskt. På gymnasiet ställs vi inför en mer komplex litteratur som hjälper oss utveckla vårt kritiska tänkande. Vi upptäcker att textens vinkel och budskap påverkas av samhälle, epok och politisk miljö. Detta ger oss ett bredare perspektiv och hjälper oss att förstå omvärlden. På gymnasiet spenderar vi mycket tid på att diskutera vad vi läst, att ställa relevanta frågor och argumentera för våra åsikter. Vi lär oss även att anpassa text och tal efter olika målgrupper och syften. 

 

Listan kan göras lång, vi lär oss även grunderna i retorik, bekantar oss med poesi och läser skönlitteratur från hela världen. Oavsett om man uppskattar alla delar i ämnet svenska eller inte, kan vi nog ändå komma överens om svenskalektioner aldrig är slöseri med tid. 

Varför är det viktigt att plugga svenska?

Många kanske inte tänker på det, men svenskalektionerna hjälper oss att utvecklas till självständiga individer, kapabla att uttrycka våra åsikter, känslor, samt förmedla och ta reda på information.

 

Att studera svenska hjälper oss att bygga upp en mängd färdigheter som kan tillämpas i alla delar av livet - privat, akademiskt och yrkesmässigt. De som gillar och är duktiga på svenska kan dessutom välja bland en rad olika yrken där de kan utmärka sig och fortsätta utvecklas. Exempel på yrken där goda svenskakunskaper är avgörande är lärare, utgivare, kommunikatör, journalist och jurist. 

Studera i Norrköping

Om du bor i Norrköping och funderar på att plugga vidare är du på rätt ställe. Campus Norrköping öppnade 1997 och är ett av Linköping universitets fyra campus. På universitetet ställs ännu högre språkkrav än på gymnasiet, men oroa dig inte, det finns hjälp att få!

 

Med tanke på den stora mängden kurslitteratur, uppsatser och tentor (ja, det gäller tyvärr samtliga universitetsutbildningar), kan det vara smart att ta tag i svenskan innan det känns övermäktigt. I Norrköping kan du gå kvälls-och-distanskurser i svenska för att förbereda dig. Om du inte har tid att skriva in dig på en hel kurs men ändå behöver extra hjälp, kan du vara klokt att överväga privatundervisning. På Superprof hittar du flera svenskalärare nära dig i Norrköping, samlade på samma plattform vilket underlättar sökningen. 

 

På Campus Norrköping finns det flera utbildningar där goda svenskakunskaper är extra hjälpsamt. Man kan i regel räkna med att alla utbildningar som rör kommunikation och samhälle lägger ännu större vikt vid studenternas förmåga i att analysera texter och uttrycka sig i skrift. 

 

För den som älskade svenska i skolan kanske dessa utbildningar på Campus Norrköping passar extra bra?

 

  • Kultur, samhälle, mediegestaltning, 180 hp
  • Lärarprogrammet, 270 hp
  • Grafisk design och kommunikation, 180 hp
  • Socionomprogrammet, 210 hp
  • Samhälls- och kulturanalysprogrammet, 180 hp

 

Privatundervisning i svenska 

Fördelarna med att ta hjälp av en privatlärare är många, och till skillnad från i gruppundervisning, kan du välja frekvens, tempo och ämne helt fritt. Alla lär sig inte på samma sätt, så privatundervisning är perfekt om du vill kunna välja metodik och innehåll baserat på dina behov. 

 

Det är väldigt effektivt att studera med en privatlärare eftersom hen riktar 100% av sin uppmärksamhet på dig och din inlärning. Då allt fokus ligger på dig kan din lärare snabbt identifiera dina styrkor och svagheter vilket hjälper er att tillsammans lägga upp en effektiv och skräddarsydd kursplan. 

Hitta en svenskalärare i Norrköping

Det är här Superprof kommer in i bilden. På Superprof kan du enkelt hitta privatlärare i svenska nära dig i Norrköping. På lärarnas profiler kan du hitta uppgifter om deras priser, lektionsformat, specialiteter och erfarenhet. Allt du behöver göra är att fundera på dina prioriteringar och vad du tycker är viktigt. Föredrar du en lärare som har flera års erfarenhet och en viss specialitet, men som kanske är lite dyrare? Eller kan en student i kreativt skrivande eller svenska litteratur göra ett lika bra jobb? Det finns inga rätt och fel, allt beror på vad du behöver hjälp med. För att underlätta beslutet kan du kolla på lärarens recensioner som lämnats av tidigare elever. De ger ofta en ganska tydlig bild av vad du kan förvänta dig! Eftersom personkemi är en viktig faktor kan vi glatt meddela att de flesta lärare erbjuder en gratis första lektion! Du kan alltså jämföra lärare och testa personkemin tills du hittat den du känner dig nöjd med.

 

Om du inte hittar exakt den typ av lärare du söker, kan du alltid kolla utanför Norrköping också eftersom de flesta lärare även erbjuder onlineundervisning! Nu när du sett hur enkelt det är att få hjälp med svenskan är det bara att sätta igång - din drömlärare väntar runt hörnet!

Vad vill du lära dig?