Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska Svensklärare i Linköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och mer än 1 evalueringer.

182 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. I genomsnitt kostar det 182 kr/h.

4 h

Bra kommunikation! Våra privatlärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig svenska
i Linköping!

2. Organisera din svenskaundervisning

Tillsammans med läraren kan du lägga upp planen för kursen, målsättning, hur ofta, när och var ni ska ses. Bästa sättet att behålla studiemotivationen på!

3. Upptäck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inte endast i svenska. Utforska våra ämnen, och kanske hittar du din nästa passion och hobby?

FAQ

💸 Hur mycket du betalar för svenskakurs i Linköping och i närheten?

Genomsnittspriset på undervisning i svenska per timme i Linköping är 182kr.

 

Kostnaden för privatundervisning i svenska kommer att bero på:

 • Erfarenhet undervisaren har
 • Var lektionerna äger rum (via webbkamera eller någon annanstans i närområdet)
 • Hur många lektionstimmar du tar och varaktigheten av varje möte med privatläraren
 • Målen för din undervisning

97% av alla våra privatundervisare ger första timmen av svenska undervisningen gratis.  Kolla in kostnaderna på våra svenska handledare i din region.

👨🏼‍⚖️ Hur många privata lärare finns tillgängliga för att ge privatundervisning på svenska i Linköping?

19 svenska privatlärare är tillgänglig för att ge svenska undervisning i Linköping och närområden.

 

För att hitta din privatlärare undersök deras annonser för att ta redo på mer information om deras kursutbud.

Välj din lärare från vårt utval av 19 svenska lärare.

💻 Hur kan jag ta svenska undervisning online?

På Superprof kan du lära dig svenska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att öva inför svenska examen, sliter med svenska grammatik eller bara önskar att förbättra dina svenska färdigheter, kan våra lärare hjälpa dig.

 

Många av våra svenska handledare erbjuder också privatundervisning. Cirka 80% av de privata handledarna på Superprof erbjuder svenska online, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta tillgängliga onlinelärare, skriv in dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webkamera-filtret för att se de tillgängliga lärarna som för närvarande erbjuder onlinekurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema, och onlinelektioner är ofta billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en online svenska lärare, du också!

✒️ Hur bedömer studenter sina handledare i Linköping?

 

Elever utvärderar sina svenska undervisare med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett urval av 1 rekommendationer.

 

En kundservicemedarbetare från Superprof är tillgänlig (över telefon eller e-mail på vardagar) om du har några frågor om din undervisning.

För fler frågor, kolla in vår FAQs.

👴🏼Varför ska du börja med svenska kurser i Linköping?

Svenskämnet är något alla måste gå igenom under skoltiden. Skrivkunskaper, grammatik, stavning... Inte alla behärskar detta utan lite extra hjälp.

 

En svenska lärare kan hjälpa dig med många saker:

 • Övning för en tenta eller universitetsexamen
 • Behärska reglerna för svenska grammatik
 • Öva på att skriva uppsatser och andra uppdrag
 • Stavning och böjning av verb
 • Ge strategier för att hjälpa dig med din svenska nivå
 • Läsförståelse
 • Läxhjälp
 • Hjälpa dig med att öka självförtroendet för dina svenska förmågor

Du kan bestämma med läraren vad du vill uppnå med dina privata svenska kurser.

Hitta din svenska lärare idag.

Vill du lära dig svenska i Linköping?

Välj bland vårt stora utbud av svenskalärare i Linköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig svenska med svensk grammatik kurs tillsammans med oss på Superprof

Ta svenskalektioner i Linköping

Att behärska det svenska språket hjälper dig både privat och i yrkeslivet - oavsett om det är en författarkarriär du vill satsa på eller inte! I studentstaden Linköping råder det ingen brist på kurser i svenska, så om du vill fördjupa dina kunskaper befinner du dig på helt rätt plats!

 

Att läsa svenska är inte alltid enkelt. Till skillnad från när man lär sig spanska handlar lektionerna inte om vokabulär och att böja verb, utan om textanalys, retorik, källgranskning och språkhistoria. När man läser svenska bekantar man sig med svensk litteratur, lär sig analysera poesi och komplexa meningsstrukturer, hålla tal och att tänka kritiskt. Det finns många olika studieområden i ämnet svenska och det är inte ovanligt att man behöver extra stöd i sina studier. Lyckligtvis finns det många olika alternativ för dig som bor i Linköping! Nedan går vi igenom allt du behöver veta.

Svenska i skolan

I grundskolan lär vi oss att utveckla tal, skrift, läsning, grammatik, ordförråd och interpunktion. Vi diskuterar olika ämnen, övar på att uttrycka oss sammanhängande och att ställa relevanta frågor. För att förbättra läsförståelsen övar vi på högläsning och att förklara vad vi läst - för att visa att vi förstått innebörden. Skrivandet fokuserar på stavning, hur vi använder interpunktion och hur vi uttrycker oss  sammanhängande i skrift. Vi lär oss även grunderna i grammatik och exempelvis skillnaden mellan ordklasser som substantiv och adjektiv. Kommer du fortfarande ihåg allt du lärde dig på grundskolan eller undrar du ibland vad ett adverb egentligen är? Ingen fara, grammatiska termer må vara viktiga för att beskriva en menings uppbyggnad, men i verkliga livet är ordklassernas benämning troligtvis ditt minsta problem!

 

På gymnasiet börjar svenskalektionerna bli mer komplexa. Vi studerar det svenska språket på ett närmast vetenskapligt sätt - hur språket används, vart orden kommer ifrån, dess innebörd och hur svenskan utvecklats genom tiderna. Vi introduceras till svensk litteratur och poesi, och övar på att analysera texterna vi läser. Vi lyssnar på kända tal, lär oss om principerna inom retorik, och övar på att hålla våra egna tal inför klassen. I svenska skolor uppmuntras kritiskt och analytiskt tänkande - att analysera det vi läser och sedan redogöra för hur vi kom fram till våra slutsatser. Många minns gymnasietidens presentationer och tal med skräck medan andra minns dem med pirr i magen. Oavsett om du älskade eller avskydde svenskalektionerna kan du vara säker på att du idag har stor nytta av allt du lärde dig.

 

Om du känner att du skulle behöva en liten påminnelse, eller om du just nu kämpar med en svenskakurs, kanske det är läge att överväga privatlektioner?

Fördelar med att studera svenska

Först och främst är goda svenskakunskaper mycket fördelaktigt för dina framtida akademiska studier. Men det kan också vara till stor nytta i din yrkesmässiga och personliga utveckling, oavsett om du vill göra karriär inom det skrivna ordet eller inte!

 

Genom att läsa texter och skönlitteratur bygger du upp en mångsidig världsbild och vidgar dina vyer - men att studera svenska handlar så klart om mer än att bara läsa texter. Svenskalektionerna kommer lära dig att läsa aktivt - det vill säga att tänka kritiskt på vad du har läst, hört eller sett. Du lär dig att analysera information och kommer att förstå att det ofta finns mer i en text eller ett uttalande än du lade märke till vid första anblick. Detta är inte bara en viktig färdighet för den som siktar på  akademiska studier, utan är också till hjälp när du navigerar i sociala eller politiska situationer.

 

När du fördjupar dig i svenskan utökar du ditt ordförråd, utvecklar din talförmåga och blir bättre på att  uttrycka dina idéer och åsikter på ett sätt som andra kan förstå. Studier i svenska lär dig att ta hänsyn till sammanhanget och att anpassa dig efter din publik - vilket en viktig färdighet oavsett om du skriver en jobbansökan, håller en presentation på jobbet eller bara diskuterar med vänner och bekanta!

 

Slutligen, för dem som vill göra karriär inom skrivandet - vare sig det handlar om att skriva böcker, jobba på ett bokförlag eller arbeta som journalist (kanske på Corren i Linköping?), är det absolut nödvändigt att ha goda kunskaper i det svenska språket! På Linköpings universitet kan du studera svenska och välja mellan inriktningarna “språklig kommunikation i professionen”, eller “språk som vetenskap”. Den första inriktningen passar dig som vill arbeta (eller redan arbetar) med skrivandet, medan den andra inriktning passar bäst för dig som är intresserad av forskning. Man behöver dock inte vilja satsa på en karriär inom journalistik eller kommunikation för att välja inriktningen “språklig kommunikation i professionen” - det räcker gott och väl med att bara vilja utvecklas i det svenska språket!

Utvecklas i svenska

Bokklubbar är ett utmärkt alternativ för den som läsa mer och samtidigt öva på sitt verbala resonemang. Det vanligaste är att man träffas en gång i månaden och tillsammans diskuterar boken man läst under föregående månad. Dessa möten är ett effektivt (och roligt) sätt att utveckla ditt kritiska tänkande samt din förmåga att kommunicera idéer och åsikter i en gruppdiskussion.   Bokklubbar är vanliga i alla svenska städer och du kommer inte ha några problem med att hitta en i Linköping. Om du inte vill ansluta dig till en redan existerande bokklubb, varför inte starta en egen? 

 

Ett av de mest effektiva sätten att göra framsteg i svenskan är dock att arbeta med en privatlärare. Oavsett om det är verbal kommunikation, textanalys eller skrift du vill utveckla, kan du med privatundervisning fokusera på just det området du behöver hjälp med.

Hitta en privatlärare i Linköping

Det finns många sätt att hitta en privatlärare, så vart ska man börja? Superprof hjälper dig att effektivisera din sökning genom att lista alla tillgängliga lärare på samma sida. Lärarna på Superprof har olika erfarenhet, metodik, pris och expertområden, så fundera på vad det är du vill lära dig och vilken typ av lärare du söker. På Superprof kan du läsa igenom lärarnas profiler, samt tidigare studenters kommentarer och betyg för att få en helhetsbild av vad du kan förvänta dig. Lärarna erbjuder ofta en gratis provlektion vilket är en stor fördel för dig med beslutsångest. Detta ger dig möjligheten att i lugn och ro jämföra lärare för att se vem som passar dig bäst! Om du inte hittar din drömlärare i Linköping kan du alltid utöka sökningen till hela Sverige eftersom de flesta privatlärare även erbjuder onlineundervisning!

 

Vad väntar du på? Dina nya svenskakunskaper är bara några klick bort!

Vad vill du lära dig?