Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Våra fantastiska Svensklärare i Uppsala

Se fler lärare

4.8 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 4.8 stjärnor och mer än 5 evalueringer.

240 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. I genomsnitt kostar det 240 kr/h.

8 h

Bra kommunikation! Våra privatlärare svarar vanligtvis inom 8h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din svenskaundervisning

Tillsammans med läraren kan du lägga upp planen för kursen, målsättning, hur ofta, när och var ni ska ses. Bästa sättet att behålla studiemotivationen på!

3. Upptäck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inte endast i svenska. Utforska våra ämnen, och kanske hittar du din nästa passion och hobby?

FAQ

💰Vad är det genomsnittliga priset för en lektioner i Svenska?

Det genomsnittliga priset på lektioner på lektioner i Svenska är 240 kr. 

 

Priset varierar pga olika faktorer: 

 

  • Din lärares erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, med läraren eller online
  • Lektionernas varaktighet och regelbundenhet

 

97% av våra lärare erbjuder första kursen gratis.

 

Hitta en lärare nära dig.

🎯 Varför ska du ta lektioner i Svenska?

Med hjälp av en lärare i Svenska du kan bli bra på Svenska.

 

Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.

 

En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner.

 

Hitta din perfekta lärare idag.

💻 Kan man lära sig Svenska online?

Majoriteten av våra lärare i Svenska erbjuder deras kurs online.

 

För att söka efter en lärare i Svenska använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Svenska via webcam.

🎓 Hur många handledare ger lektioner i Svenska?

Det finns för närvarande 43 lärare tillgängliga inom Svenska som erbjuder kurser.

 

Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️ Hur betygsätts våra lärare i Svenska?

Mätt över ett antal 5 gav våra elever ett medelbetyg på 4.8 av 5.

 

Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.

 

Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Utforska nya sätt att kommunicera med en privat svenska lärare i Uppsala

Svenskalektioner i Uppsala

“Språket är inträdesbiljetten till livet”.  - Else Vig Jensen

Vare sig du håller med citatet eller inte, är det omöjligt att förneka språkets betydelse för individ och samhälle. Är svenska ditt favoritämne i skolan? Känner du dig vass med pennan och självsäker när du talar inför klassen? Eller avskyr du lektionerna och förstår du inte poängen med att spendera så många timmar på ett språk du redan kan? Oavsett om du är bra på svenska eller har problem i skolan kan det vara smart att ta privatlektioner med en svenskalärare i Uppsala. Du som är orolig för dina betyg eller behöver hjälp med läxor kommer utvecklas snabbt vid sidan av ett proffs. Så, är privatlektioner endast för dem som kämpar med svenskan? Absolut inte! Du som älskar svenska och vill nå din fulla potential kan utmana dig själv med extra lektioner. På Superprof hittar du privatlärare i Uppsala för alla nivåer - allt du behöver göra är att boka din favorit. 

Varför lär vi oss svenska i skolan?

Att kunna tala flytande svenska innebär inte att du automatiskt är bra på svenska i skolan - men det vet du garanterat redan. Svenska är ett av tre kärnämnen och har som mål att utveckla vårt tal- och skriftspråk, samt vår förmåga att förstå och tolka olika typer av texter. Vi använder vårt språk för att kommunicera med andra och för att lära oss nya saker. Utan goda kunskaper i svenska blir även andra skolämnen svårare - för att inte tala om vår vardag och vårt arbetsliv. Svenska är utan tvekan det viktigaste ämnet i skolan. Hur skulle vardagen se ut om vi inte kunde ta del av information, kritiskt granska det vi läser eller uttrycka våra åsikter i tal och skrift? På lektionerna i skolan får vi dessutom bekanta oss med skönlitteratur från världens alla hörn, retorik och poesi. Tycker du att det är jobbigt att tala inför andra? På svenskalektionerna får du öva på att hålla presentationer och tal vilket hjälper dig att övervinna dina rädslor - vi lovar att du kommer få stor användning för allt du lär dig under svenskatimmarna i skolan. 

Svenska i jobbet

Svenska är ett så brett ämne att det kan tillämpas på alla situationer i livet - och i alla yrken. Som vi nämnde ovan är kommunikativa färdigheter en fantastisk merit. Om du vill gå all-in och verkligen satsa på svenskan kanske du också drömmer om att jobba med text? Yrken som lämpar sig för dig med en passion för språket är exempelvis lärare, föreläsare, författare, redaktör eller förläggare. Även copywriter eller content writer kanske skulle passa? Oavsett om du drömmer om en karriär där svenskan står i centrum eller inte, kommer goda kunskaper i svenska gynna dig vad du än jobbar med i Uppsala.  Att kunna uttrycka sig korrekt och effektivt är otroligt viktigt på alla arbetsplatser.

Plugga svenska i Uppsala

I studentstaden Uppsala råder det ingen brist på svenskakurser. Om gått ut gymnasiet och vill förbättra dina svenskakunskaper kan du välja bland flera kurser på Uppsala universitet. Kurserna Svenska språket A (30 hp) och Svenska språket B (30 hp), är perfekt för dig som vill jobba med textkommunikation. Du kan även läsa mindre kurser som Professionellt skrivande (15 hp), Språkstruktur (7,5 hp), eller Svenskan i tid och rum (7,5 hp). Om du redan påbörjat studier i svenska vid Uppsala universitet eller någon annan institution kan det kännas skönt att komplettera med privatlektioner i svenska.  

Varför ta hjälp av en privatlärare i svenska?

Det finns lika många anledningar att boka en privatlärare som det finns ord i ordboken. Du kanske vill att en privatlärare ger dig detaljerad feedback på en uppsats? Du kanske känner dig osäker och vill att läraren utvärderar din nivå och kommer med förslag på vad du kan öva mer på? Många kämpar med läsförståelse och textanalys. Du kanske skulle behöva någon som hjälper dig att ställa rätt frågor så att du kan utveckla ditt kritiska tänkande? En privatlärare kan vara lösningen. Du kanske vill försäkra dig om att gjort allt du kunnat inför det nationella provet eller en viktig tenta? En privatlärare i Uppsala kommer snabbt kunna identifiera dina styrkor och svagheter - det är en av anledningarna till varför privatundervisning är så effektivt. Att få hjälp av en privatlärare i svenska kan också hjälpa dig i andra ämnen. Kritiskt tänkande, läsförståelse och uttryck i skrift är avgörande vad du än pluggar. 

Hitta din drömlärare i Uppsala 

Superprof gör det enkelt för dig att hitta privatlärare i Uppsala. På vår plattform kan du jämföra olika svenskalärare och filtrera din sökning med specifika kriterier - exempelvis pris, plats och nivå. Du kan även läsa recensioner av andra elever för att få en uppfattning om lärarnas skicklighet och erfarenhet. En privatlektion i Uppsala kostar i genomsnitt 250 kr i timmen. Det kanske låter dyrt, men med tanke på hur mycket du kommer få ut av undervisningen, är privatlektioner faktiskt väldigt kostnadseffektivt. Att studera svenska med ett proffs som dessutom lägger 100% av sitt fokus på dig garanterar goda resultat - vi lovar! En stor fördel med privatundervisning är att du kan utgå ifrån ditt eget schema. Du behöver inte gå tidigare från skolan eller missa roliga aktiviteter för att hinna med dina lektioner. En annan fördel är att du själv bestämmer var lektionerna ska äg rum. Bor du i centrala Uppsala och vill kunna promenera till din lärare? Inga problem, välj att enbart visa resultat nära dig! Många gillar att ta lektioner hemma, det är avslappnande och bekvämt att inte behöva gå någonstans efter en stressig dag på jobb eller skola. Om du mot förmodan inte skulle hitta din drömlärare i Uppsala kan välja att ta privatlektioner online. Isåfall är det bara att utöka sökningen till hela Sverige. Du kanske har märkt att de flesta svenskalärare i Uppsala inte tar betalt för den första lektionstimmen? Du kommer med andra ord få chansen att testa personkemi och metodik helt kostnadsfritt! Så vad väntar du på? Boka din första provlektion och bli bäst på svenska!

Vad vill du lära dig?