Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Teckning 

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Teckning 
đŸ’» 82 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter teckning kurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Teckning ! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 8 recensioner.

262 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 262 kr/h

1 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 1h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i teckning  enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Teckning 

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Plastkonst.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

Se alla vÄra kurser inom Teckning 

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Teckning 

LÄt en privatlÀrare hjÀlpa dig att utöka dina kunskaper och talanger inom teckning

Sverige Àr ett land dÀr utbildning Àr vÀldigt viktigt. Detta gÀller definitivt ocksÄ nÀr det kommer till privatlektioner och akademiskt support; det finns alltid en lösning för dig som elev som Àr ute efter att fÄ lite extra hjÀlp eller bara börja lÀra dig nÄgot nytt frÄn grunden! Men, kan detta betyda att Sveriges elever inte presterar lika högt som innan, eftersom de frÄgar efter hjÀlp? Absolut inte! Om man frÄgar efter hjÀlp betyder det att man vill lÀra sig mera, och att man Àr motiverad till att bli bÀttre pÄ nÄgot. Det Àr faktiskt ett bra tecken att man frÄgar efter hjÀlp, vare sig detta Àr du som förÀlder som söker en privatlÀrare för din dotter eller om det Àr du sjÀlv som inser att du vill ta dig an nÄgra lektioner inom nÄgot du hade velat bli lite bÀttre pÄ. SkrÀddarsydda lektioner kan vara det bÀsta valet för dig som Àr ute efter att förbÀttra dina kunskaper, eftersom du fÄr ju en mer personlig utbildning och mer uppmÀrksamhet pÄ dina frÄgor. 

 

Detta förklarar faktiskt varför flera och flera personer litar pÄ att ta hjÀlp av privatlektioner i samband med utbildningen man fÄr i skolan. SjÀlvklart Àr det svenska skolsystemet bra, men man fÄr absolut inte skrÀddarsydd hjÀlp nÀr man sitter i en lektion med 30 andra elever. Det kan vara svÄrt för en lÀrare att kunna faktiskt hjÀlpa varje elev med det hen behöver hjÀlp med, just för att det finns sÄ pass mÄnga andra elever i klassen som ocksÄ behöver hjÀlp. Detta betyder att eleverna mÄste nÀstan plugga hÄrdare utanför skolan för att hinna med och förstÄ allt pÄ deras eget sÀtt; vilket Àr precis varför det kan vara bra för dig som elev att ta hjÀlp av en privatlÀrare för att hjÀlpa dig med dina kunskaper. 

 

Men med tanke pÄ detta sÄ Àr privatlÀrare och privatlektioner inte bara för akademsika Àmnen: du kan ocksÄ fÄ hjÀlp med andra saker, sÄsom yoga, musik, teckning, sprÄk, och mÄnga andra saker. Att ta tid att göra nÄgot för dig sjÀlv, som att lÀra dig ett nytt hobby, Àr ett bra sÀtt att koppla av och komma nÀrmare dig sjÀlv. 

 

Rent generellt Àr det sÄ att privatlektioner fokuserar pÄ att fÄ specialiserad hjÀlp frÄn en expert inom kunskapsomrÄdet. Det handlar om att frÄga saker och att prova nya sÀtt att lÀra sig som Àr annorlunda frÄn hur man skulle göra i skolan. Det finns mÄnga personer som har tyckt om att ta hjÀlp av en privatlÀrare nÀr det gÀller bara enstaka koncept inom ett större Àmne. Vare sig du vÀljer att ta hjÀlp av en lÀrare för att förbÀttra dina betyg, lÀra dig en ny fÀrdighet frÄn grunden, eller bara fördjupa dina kunskaper inom nÄgot du Àlskar, sÄ kommer du lÀtt kunna hitta nÄgon som kan hjÀlpa dig pÄ vÀgen. 

 

LÀra dig nya fÀrdigheter med hjÀlp av privatlektioner

Som sagt tidigare sÄ finns privatlektioner inte bara för akademsika Àmnen, utan du kan ocksÄ fÄ hjÀlp med kreativa saker, som teckning. Du kan Àven lÀra dig hur man lagar mat, sjunger, syr, allt möjligt! 

 

Privatlektioner Àr en möjlighet för dig att lÀra dig nÄgot som du har alltid velat göra, men har bara inte tagit tag i Ànnu! Det Àr kanske för att du har bara inte lyckats hitta nÄgonstans dÀr lektioner erbjuds. LikasÄ kan det ytterligare vara svÄrt för dig som kanske inte bor i storstaden att hitta lektioner som Àr tillgÀngliga för dig. Som tur sÄ finns det privatlektioner som erbjuds var du Àn befinner dig, vilket gör att flera har tillgÄng till utbildning Àn nÄgonsin förut! 

 

Alla lÀrare pÄ Superprof Àr passionerad och Àlskar sina Àmnen, vilket gör att de Àr bra pÄ att undervisa. Dessutom vet de det som behövs av eleven och det bÀsta sÀttet att ge detta till dem. Att ta hjÀlp av en privatlÀrare Àr dÀr möjligheterna börjar! Det Àr du sjÀlv som styr och kan vÀlja din egen lÀrare vars fÀrdigheter Àr annorlunda Àn det du hade fÄtt i skolan eller nÄgon annanstans. Det Àr det som Àr speciellt med privatlektioner - du har mycket kontroll över saker och ting som gÀller din egen utbildning, vilket Àr nÄgot man inte fÄr i vanliga skolan. 

 

Att ta privatlektioner hemma

Det finns mÄnga sÀtt att anvÀnda privatlektioner för att lÀra sig nya fÀrdigheter. Tillsammans med din lÀrare kan du vÀlja antingen att ha lektionerna hemma hos dig, eller hos lÀraren. Ni kanske Àven vill ha lektionerna nÄgon annanstans, om det kÀnns lite bÀttre för nÄgon av er. Det Àr bara att diskutera detta sÄ att ni bÄda kÀnner er helt bekvÀma! Vad du Àn har för anledning att söka hjÀlp av en privatlÀrare Àr det oftast sÄ att lÀraren kan komma hem till dig. 

 

Fördelen med att lÀra sig hemma Àr att man kan spara bÄde pengar och tid! Inga mer resekostnader, och du slöser inte hellre tid pÄ att sitta i bilköer. Perfekt, eller hur? IstÀllet befinner du dig hemma medan du vÀntar pÄ att din lÀrare ska komma hem till dig. Samtidigt sÄ mÄste du vara sÀker pÄ att studiemiljön hemma hos dig duger för vad du Àn kommer att lÀra dig; till exempel sÄ om du börjar pianolekitoner och inte har en piano hemma hos dig Àr det kanske inte smartast att ni kör pÄ med den idén. Din lÀrare kanske har möjlighet att ta med sig material eller utrustning som behövs, och detta Àr nÄgot som kan diskuteras innan ni börjar lektionerna. 

 

Att ta privatlektioner online

Utöver detta Àr det Àven möjligt att fÄ dina lektioner online istÀllet för i verkligheten! Du kanske hittar den perfekta lÀrare för dig, men han rÄkar befinner sig i Lund medan du bor i Stockholm. Inte riktigt rimligt att Äka hela den vÀgen för tvÄ timmars teckning-lektioner, eller hur? DÄ har ni möjligheten att istÀllet ha lektionerna online, sÄ att ni behöver inte resa. Detta Àr ett bra sÀtt att kunna ha lektionerna var du Àn befinner dig i landet, samt om du kanske vill ha lektionerna medan du Àr pÄ jobbet och har rast, eller Àr bara hemma och myser. 

 

Med hjĂ€lp av plattformar som Skype eller Zoom kan du Ă€ven ta lektioner med nĂ„gon som befinner sig pĂ„ andra sidan jorden! Du vill kanske lĂ€ra dig engelska och vill ta hjĂ€lp an en engelskman som lĂ€rare: detta Ă€r möjligt med online lektioner. Det Ă€r lĂ€tt att lĂ€gga upp mattelektioner med hjĂ€lp av skĂ€rmdelning och e-post. Om du förbereder inför en tenta Ă€r online lektioner ett bra val för dig som inte bor nĂ€ra en stor stad dĂ€r du kan komma i kontakt med privatlĂ€rare i ‘verkligheten’. 

 

Dessutom kan du vÀlja att ha grupplektioner online med nÄgra klasskamrater eller kompisar. Antingen om du vÀljer att köra med vÀnner, jobbkamrater, eller familjen, det Àr bara att bestÀmma en tid och plats dÀr ni kan och vill trÀffas för att ha era lektioner, online eller i verkligheten. 

 

Att ta lektioner online blir allt mer vanligt nuförtiden eftersom det finns mĂ„nga som inte kan resa just nu. Onlinelektioner har samma fördelar som riktiga lektioner, men sĂ„klart Ă€r det vissa Ă€mnen som kanske behöver lite mer ‘face-to-face’ uppmĂ€rksamhet. 

 

Var kan du hitta privatlektioner i Sverige, dÄ?

Om du förbereder inför ett stort prov pÄ skolan, eller om du söker nÄgon som kan bara hjÀlpa dig att komma igÄng med dina fÀrdigheter sÄ finns det mÄnga val för dig. Inne pÄ varje lÀrares profil kommer det stÄ lite mer detaljerat kring undervisningsmetoder som anvÀnds i lektionerna, vilket du kan ta hjÀlp av nÀr du utvÀrderar olika lÀrare. Du kan ocksÄ stÀlla frÄgor till lÀraren om du Àr fortfarande nyfiken! Vare sig man vÀljer lektioner hemma hos sig, online, eller pÄ en skola, sÄ kan alla runt om i Sverige lÀtt hitta en lösning som funkar för sig.

 

Ibland kan privatlÀrare lÀgga upp annonser pÄ Blocket, i din lokala tidning, eller fysiskt i butiker, bibliotek, eller shoppingcenter. Det Àr bara att hÄlla utkik för dem nÀsta gÄng du befinner dig i mataffÀren eller nÀsta gÄng du Àr ute och shoppar! 

 

Det finns sÄklarrt ocksÄ mÄnga företag, organisationer, och byrÄer som erbjuder privatlektioner. MÄnga av dessa brukar erbjuda lektioner inom akademiska Àmnen sÄsom matte, kemi, fysik, spanska, eller samhÀllskunskap. Plattformer som Superprof Àr bra för att man har möjlighet att söka bland hundratals Àmnen och tusentals lÀrare, vilket gör att chansen blir större att man hittar den perfekta lÀraren för just sina behov. Med Superprof kan du lÀtt hitta en lÀrare som passar in i dina önskemÄl vart du Àn befinner dig i Sverige. 

 

SÄ börja idag med dina drömmar, du kanske blir vÀrldens nÀsta Vincent van Gogh, Michelangelo, Rembrandt, eller Leonardo da Vinci, vem vet? Vad hade du velat göra med dina talanger inom teckning? Det finns hur mÄnga val som helst för dig som artist, men du kommer aldrig kunna veta om du inte provar! Med hjÀlp av Superprof kommer du komma lÀngre inom dina mÄl. Varför inte börja idag? 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Teckning ?

Genomsnittspriset för en kurs i Teckning  Ă€r 262 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Teckning ?

Teckning  med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Teckning !

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i teckning  erbjuder kurser inom

Teckning  online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Teckning   som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Teckning ?

82 lĂ€rare inom Teckning  erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 82 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Teckning l mottagit?

Bland 8 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.