Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

LÀr dig Teckning ! Kolla in vÄrt utbud av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 15 omdömen.

255 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 255 kr/h

2 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din Teckning 

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

3. LĂ€r dig nya saker om Plastkonst.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och handledare under en mÄnad. En hel mÄnad till att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

FAQ

💰Vad kostar lektioner med en privatlĂ€rare i Teckning ?

Genomsnittspriset för en kurs i Teckning  Ă€r 255 kronor.


Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten som lĂ€raren har inom Teckning 
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • Kursernas lĂ€ngd och frekvens pĂ„ lektionerna

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.


UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Teckning ?

Teckning  med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller att ni möts pĂ„ plats.  


En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner pĂ„ det sĂ€tt som passar er.


VĂ„r sökfunktion hjĂ€lper dig att hitta rĂ€tt privatlĂ€rare. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Teckning !

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i teckning  erbjuder kurser inom


Teckning  online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Teckning   som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Teckning ?

138 lĂ€rare inom Teckning  erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 


VÀlj bland alla tillgÀngliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemÄl allra bÀst.


VĂ€lj mellan 138 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Teckning  mottagit?

Bland 15 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning sÄ snabbt som möjligt.


För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Öva dina ritfĂ€rdigheter med Superprof

Varför ska du lÀra dig att rita?

Om du tar dig tid att studera teckning kan det vara en oÀndligt fascinerande aktivitet som kan skapa mÄnga olika möjligheter. Det Àr inte bara ett bra kreativt utlopp för att uttrycka sig, men det kan ocksÄ hjÀlpa dig att utveckla de fÀrdigheter du behöver för att ta dig an mÄnga olika typer av yrken. Dessutom kan rita som en övning hjÀlpa dig att skapa en kÀnsla av uppmÀrksamhet och en djupare uppskattning för vÀrlden omkring dig. Även om ditt intresse för att teckna enbart Ă€r en hobby, om du skapar teckningar av svepande landskap eller stadsbilder, Ă€r det Ă€ndĂ„ vĂ€rt att förstĂ€rka de tekniska elementen för att ha sĂ„ roligt som möjligt med ditt skapande. 

 

Ritning kan vara lika givande som det Àr avslappnande med tanke pÄ dess förmÄga att skapa nya perspektiv och öppna dina ögon för olika sÀtt att se vÀrlden omkring dig och allt som befolkar det. Som fÀrdighet har ritning anvÀnts av civilisationen Ànda sedan grottmÀnnen först började skrapa pÄ sina grottor, vilket gör den till en intressant att bemÀstra.

De viktigaste utmaningarna i ritningen

Den största utmaningen som mÄnga av oss stÄr inför nÀr det gÀller att rita Àr att inte döma vÄrt skapande. Det Àr lÀtt att anse det man producerar inte Àr "tillrÀckligt bra". Detta kommer förmodligen frÄn konstklassen i skolan, som i mÄnga fall lÀgger tonvikten pÄ hur konst ska och inte bör vara, vilket kan göra att mÄnga elever med talang och kÀnsla inte fortsÀtter utveckla sitt kreativa kall. 

 

Impostors syndrom Àr ett mycket verkligt psykologiskt mönster, och pÄverkar nÀstan alla mÀnniskor nÄgon gÄng i deras liv.  Första gÄngen nÄgon sÀger till dig att det du ritat Àr konstigt eller inte bra (enligt samhÀllets standard), planteras ett frö av tvivel. NÀr det tvivlet vÀl finns dÀr Àr det ett svÄrt tankemönster att radera, dÀrför kan det vara en bra idé att arbeta med en handledare. Om du jobbar med en handledare eller privatlÀrare Àr det mycket mer troligt att dina sÀtt att rita pÄ uppmuntras, snarare Àn avskrÀcks. Din coach kommer be dig att rita pÄ det sÀtt som kÀnns rÀtt för dig, och Àven om det i ditt sinne inte Àr "tillrÀckligt bra". Din privatlÀrare kommer hjÀlpa dig utforska dina alternativ och skapa din egen stil. För vem vill vara en copycat anyway? Du och din konst Àr unik. Oavsett hur du utvecklar din konst kan det vara intressant att lÀra sig grunderna. NÀr du vÀl har förstÄtt grunderna i ritning kan en handledare hjÀlpa dig att spika mer avancerade tekniska element, samt ta reda pÄ vad du utmÀrker dig sÄ att du kan diskutera potentiella karriÀralternativ om det Àr nÄgot du Àr intresserad av.

 

Fördelar med ritning

NÀr det gÀller karriÀr och jobb kan ritning leda till mÄnga spÀnnande möjligheter - mer Àn man först tror. Naturligtvis finns det den uppenbara vÀgen att bli konstnÀr. Men det hÀr Àr inte det enda sÀttet att göra ritning till en livskraftig karriÀr.Animering och arkitektur Àr bara tvÄ fÀlt som Àr öppna för dem som utmÀrker sig inom ritning, tillsammans med mÄnga fler intressant karriÀrer.  Medan animering handlar om att förverkliga och skapa rörelse i bilder sÄ kommer arkitekturen att anvÀnda dina ritningar för att planera strukturer som nÄgon annan sedan skapar. Andra jobb Àr; grafisk design och marknadsföring. Alla företag vill sticka ut; de vill ha vÀlskriven content som omvandlar uppmÀrksamhet till köp, liksom iögonfallande bilder som drar konsumenten in. Om du kÀnner att du kan hjÀlpa ett företag att sticka ut genom att skapa slÄende reklam i form av logotyper, widgets och mer, kan det vara vÀgar du kan övervÀga.Det finns till och med möjligheten att gÄ in i speldesign om det Àr nÄgot som vÀcker ditt intresse. Konceptkonst Àr en enorm marknad och ocksÄ nödvÀndig i spelvÀrlden eftersom det ger en ögonblicksbild för speldesignerna och konstdirektörerna nÀr de skapar spelet.MÄnga som Àlskar att rita fokuserar pÄ att bli frilansare.  Detta ger dig friheten att definiera exakt vilken typ av arbete du vill göra och skapa ditt eget arbetsschema.

Den nÀsta största fördelen med att lÀra sig rita Àr; ditt personliga liv! 

Ritning Àr en utmÀrkt aktivitet att delta i om du vill uppleva vÀrlden pÄ ett nytt sÀtt. BÄde pÄ grund av dess mÄnga perspektiv och dess lugnande effekt, t.ex mindfulness. Genom att ta dig tid att rita nÄgot, antingen frÄn syn eller minne, kan du fokusera pÄ den typ av nuvarande medvetenhet som krÀvs för att fÄ en kÀnsla av lugn.


Du kan till och med fÄ tillgÄng till det svÄrfÄngade flödestillstÄndet som mÄnga kreativa mÀnniskor strÀvar efter, som ett resultat av att du arbetar hÄrt pÄ ritningen och Àr fri frÄn distraktion. Dessutom kanske du tycker att utveckla vanan att rita gör att du Àr mer benÀgen att fullt ut ta in din omgivning nÀr du rör dig runt om i vÀrlden. Det kan göra det mer troligt att du till exempel mÀrker höstlöv som faller frÄn trÀden, vilket kan pÄverka din ritning i en positiv Äterkopplingscykel. SÄ som du kan se kan teckning vara underbart! 

Var kan du hitta privatlektioner i Sverige, dÄ?

Antingen om du vill förfina dina fÀrdigheter inom ritning, eller om du söker nÄgon som kan bara hjÀlpa dig att komma igÄng frÄn grunden, sÄ finns det mÄnga val för dig. Inne pÄ varje lÀrares profil kommer det stÄ lite mer detaljerat kring undervisningsmetoder som anvÀnds i lektionerna, vilket du kan ta hjÀlp av nÀr du utvÀrderar olika lÀrare. Du kan ocksÄ stÀlla frÄgor till lÀraren om du Àr fortfarande nyfiken! Vare sig man vÀljer lektioner hemma hos sig, online, eller pÄ en skola, sÄ kan alla runt om i Sverige lÀtt hitta en lösning som funkar för sig.Ibland kan privatlÀrare lÀgga upp annonser pÄ Blocket, i din lokala tidning, eller fysiskt i butiker, bibliotek, eller shoppingcenter. Det Àr bara att hÄlla utkik för dem nÀsta gÄng du befinner dig i mataffÀren eller nÀsta gÄng du Àr ute och shoppar!Det finns sÄklart ocksÄ mÄnga företag, organisationer, och byrÄer som erbjuder privatlektioner. MÄnga av dessa brukar erbjuda lektioner inom akademiska Àmnen sÄsom matte, kemi, fysik, spanska, eller samhÀllskunskap. Plattformar som Superprof Àr bra för att man har möjlighet att söka bland hundratals Àmnen och tusentals lÀrare, vilket gör att chansen blir större att man hittar den perfekta lÀraren för just sina behov. Med Superprof kan du lÀtt hitta en lÀrare som passar in i dina önskemÄl vart du Àn befinner dig i Sverige. SÄ börja idag med dina drömmar, du kanske blir vÀrldens nÀsta Vincent van Gogh, Michelangelo, Rembrandt, eller Leonardo da Vinci, vem vet? Vad hade du velat göra med dina talanger inom teckning? Det finns hur mÄnga val som helst för dig som artist, men du kommer aldrig kunna veta om du inte provar! Med hjÀlp av Superprof kommer du komma lÀngre inom dina mÄl. Varför inte börja idag? 

Vad vill du lÀra dig?