Hem
Ge undervisning

Tyskakurs i Stockholm

đŸ„‡ VĂ€rldsklass
đŸ’» 11 privatlĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄra fantastiska tyska sprÄklÀrare i Stockholm

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och mer Àn 2 evalueringer.

370 kr/h

Bra priser: 95% av privatlÀrarna erbjuder första kurstimmen gratis and genomsnittspriset Àr 370 kr/h.

8 h

Snabbt och enkelt! VÄra sprÄklÀrare svarar vanligtvis inom 8h.

1

Hitta en sprÄklÀrare i Stockholm

Granska vÄra annonser och kontakta dem lÀrare som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats, hemma eller online-kurser).

2

Organisera din sprÄkkurs i tyska

Kontakta din lÀrare i tyska med hjÀlp av deras kontaktinformation, som skickas till dig nÀr din kursförfrÄgan accepteras.

3

UpptÀck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare, coacher, handledare, experter och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

Kolla in alla vÄra sprÄklÀrare pÄ Superprof

UpptÀck din sprÄktalang med en Tyskakurs!

Varför lÀra dig tyska i Stockholm?

SprÄkkurser i tyska Àr mycket populÀra i bÄde Sverige, Europa och vÀrlden! Att lÀra sig ett nytt sprÄk Àr allmÀnbildande och dessutom sÄ kan det förbÀttra ditt CV. Idag ser vi att ekonomiskt utbyte och samarbete mellan olika lÀnder blir mer och mer viktigt och sammanflÀtat, nÀra samarbete speciellt inom Europa blir mer och mer populÀrt. DÀrför ligger det naturligt i vÄrt intresse idag att vara flersprÄkiga och tala inte bara ett eller tvÄ sprÄk utöver svenska, utan Àven ett fjÀrde kan vara bra för att se till att ditt CV sticker ut pÄ arbetsmarknaden. Det kan vara den avgörande detaljen för att du ska kamma hem ditt drömjobb! MÄnga företag med sitt sÀte i Sverige och speciellt Stockholm idag har just Tyskland som sin största marknad. Tyskland Àr en kulturell och politisk metropol av stor betydelse och Àr Àven Europas ledande ekonomi.

 

Tyska sĂ€gs idag vara ett av vĂ„ra viktigaste sprĂ„k i hela vĂ€rlden, ur ett som vi redan nĂ€mnt ekonomiskt perspektiv, men Ă€ven politiskt. MĂ„nga Stockholmare och Svenskar överlag har packat sina vĂ€skor för en weekend, en lĂ€ngre resa eller kanske till och med flyttat till Tyskland pĂ„ grund av landets stora kulturarv. KĂ€nda tyskar och kulturskatter Ă€r bland annat kompositörerna Beethoven och johannes Brahms, filosofen Nietzsche, supermodellen Claudia Schiffer och skĂ„despelaren Diane Kruger med fler. Det tyska sprĂ„ket talas som modersmĂ„l av ca 100 miljoner mĂ€nniskor och utöver det sĂ„ behĂ€rskas det av ca 100 miljoner mĂ€nniskor som talar tyska som andrasprĂ„k. I den gruppen har man inte ens rĂ€knat in det vi kallar för “Germanophiles”, det vill sĂ€ga de mĂ€nniskor runt om i vĂ€rlden som Ă€r fascinerade av den germanska samhĂ€llet och kulturen men inte Ă€nnu har lĂ€rt sig det tyska sprĂ„ket. Kanske tillhör du sjĂ€lv den gruppen?

 

Att lÀra dig tyska kan alltsÄ innebÀra att du förutom att du fÄr chansen att lÀra dig Einsteins modersmÄl Àven göra dig mer attraktiv pÄ arbetsmarknaden och leda till större karriÀrmöjligheter! För att din inlÀrningskurva ska gÄ snabbt och stadigt uppÄt sÄ har du till din hjÀlp en licensierad privatlÀrare med tyska som modersmÄl.

Med en privatlÀrare i tyska Àr det lÀttare att lÀra sig tyska Àn du kan tro!

I Sverige har vi en fördel dÄ vi ska lÀra oss tyska dÄ det tyska sprÄket Àr nÀra beslÀktat med de nordiska sprÄken dÄ det Àr en germansk dialekt som hÀrstammar frÄn gruppen indoeuropeiska sprÄk. Redan pÄ 1000-talet sÄ kom missionÀrer frÄn vad som Är 1871 utnÀmndes till landet Tyskland.

 

Tyskland och dess köpmĂ€n gjorde ett stort intryck pĂ„ det svenska sprĂ„ket och handeln pĂ„ medeltiden och enligt en studie sĂ„ bestĂ„r idag i det svenska sprĂ„ket av ca 25 procent av lĂ„neord frĂ„n tyskan. Tyska Ă€r det officiella sprĂ„ket i Tyskland men Ă€ven delar av Österrike, Belgien, Brasilien (javisst, det Ă€r sant!), Polen, Italien, RumĂ€nien och Ă€ven Namibia. Som vi redan nĂ€mnt sĂ„ finns det idag runt 100 miljoner mĂ€nniskor runt om i vĂ€rlden som talar tyska som modersmĂ„l och utöver det finns det dĂ€rtill 100 miljoner mĂ€nniskor som har det som andra eller tredje sprĂ„k, om du lĂ€ser den hĂ€r artikeln sĂ„ kanske vi snart kan lĂ€gga till Ă€nnu en siffra till den summan!

Är du intresserad av den tyska kulturen och vill utforska den nĂ€rmare genom resa och uppleva hur den kan skilja sig frĂ„n region till region i landet?

NĂ€r du har lĂ€st en nybörjarkurs i tyska i Stockholm sĂ„ kan du se pĂ„ fortsĂ€ttningskurser eller utbyten i inte bara Tyskland, men Ă€ven i Österrike eller Schweiz, kanske Ă„ka lite skidor och njuta av ett hĂ€rligt vinterlandskap nĂ€r du Ă€ndĂ„ Ă€r dĂ€r? Eller varför inte ta tillfĂ€llet i akt och be din tysktalande lĂ€rare att ta med dig till ett tyskt bageri och provsmaka tyska delikatesser,  besöka ett museum som har en utstĂ€llning inom tysk kultur, design och konst, en Oktoberfest för att prova tysk öl och för att fĂ„ uppleva ett vĂ€rldskĂ€nt kulturevenemang?

 

PĂ„ Stockholms universitet kan du ocksĂ„ hitta likasinnade pĂ„ tysktalande evenemang och klubbar med mer.  Behöver du motivation i dina studier sĂ„ kan vi glĂ€djande meddela att de flesta brukar röra sig snabbt och smĂ€rtfritt frĂ„n nybörjare till mer avancerad nivĂ„ dĂ„ de fĂ„r en kursplan anpassad efter din egen nivĂ„ och tidsschema och regelbunden feedback och uppgifter frĂ„n sina personliga lĂ€rare. Det betygssystem som generellt anvĂ€nds Ă€r det Europeiska betygssystemet som heter “CEFR” för att alla elever ska fĂ„ en rĂ€ttvis bedömning. 

Hitta en privatlÀrare i tyska i Stockholm med Superprof!

KĂ€nner du att det Ă€r dags att lĂ€ra dig nĂ„got nytt, aktivera och stimulera hjĂ€rnan? Är du sugen pĂ„ att briljera med ny kunskap framför vĂ€nner och familj eller kanske öka dina chanser till att fĂ„ ett jobb med tyska sprĂ„kkunskaper? Att lĂ€ra sig nĂ„got nytt Ă€r enligt studier bra för bĂ„de sjĂ€lvkĂ€nslan  och hjĂ€rnan, alltsĂ„ fördelaktigt bĂ„de psykiskt och fysiskt. Kom ihĂ„g att inte vara för hĂ„rd pĂ„ dig sjĂ€lv, försök att sĂ€tta upp och hĂ„lla strukturer för dina studier och tider dĂ„ du studerar, var kontinuerlig och ge inte upp!

 

Fira nÀr du klarat ett test eller nÄtt ett mÄl, hÄll igÄng motivationen och prestationen uppe med den. Grammatiken kan vid första anblick kÀnnas svÄr och utmanande, men ta det i din takt och öva, öva, öva. Kom ocksÄ ihÄg att inte vara för hÄrd mot dig sjÀlv nÀr det kommer till det tyska uttalet. Att lÀra sig ett helt nytt sprÄk Àr utmanande nog, men att lÀra sig ett perfekt uttal frÄn första början kan vara att utmana sig lite vÀl mycket. Se till att lyssna mycket pÄ andra som talar tyska. Du kan till exempel se pÄ tyska tv-serier och filmer, lyssna pÄ musik pÄ tyska. Försök att trÀna genom att hÄlla konversationer och lÀr dig av dina misstag (och Àven sÄklart de gÄnger du lyckas bra!). 

Med hjÀlp av en privatlÀrare med tyska som modersmÄl pÄ plats i Stockholm ger du dig sjÀlv möjlighet till en utbildning som du enkelt kan lÀgga upp efter just dina önskemÄl och behov.

Utbudet av tyskalektioner med en privatlÀrare i Stockholm Àr brett och det gÀller att ta reda pÄ vad du Àr ute efter och vad som passerar dig och hur du lÀr dig bÀst. PÄ varje profilsida till vÄra tyskalÀrare kan du se bild och en kort introduktionstext. Du kan Àven Äterfinna diplom, utbildningsbevis och certifieringar samt kommentarer och betyg frÄn andra elever, vad deras lektioner kostar per timme, och vilket omrÄde av Stockholm de Àr tillgÀnglig att resa till för att hÄlla lektioner med mer. Vissa av vÄra lÀrare Àr nischade inom en specifik sektor, det kan vara tyska för nybörjare, akademiker eller kanske medicinska termer eller jobbar helst i sitt nÀromrÄde, men de flesta lÀrare erbjuder en bred variation pÄ sina undervisnings nivÄer och tar sig gÀrna dit du Àr för att hÄlla din lektion.

 

En sak som Àr bra att veta om nÀr du ska hitta din match bland vÄra lÀrare Àr att de flesta erbjuder en första klass gratis - missa inte det! Kanske kan du fÄ med dig den dÀr vÀnnen som lÀnge pratat om att lÀra sig tyska och sÄ kan ni fortsÀtta ta kursen tillsammans? Visste du förresten att ju bredare ditt sökomrÄde Àr, desto fler lÀrare som erbjuder tyskalektioner har du chans att hitta. Det vill sÀga att om du bor pÄ Mariatorget men söker lÀrare i hela innerstan eller till och med utanför sÄ har du stor chans att hitta det du söker. Om du Àr sugen pÄ att studera online sÄ hittar du ett stort antal tyskalÀrare i hela Sverige! SÄ vilka Àr lÀrarna och vilken bakgrund kan du förvÀnta  dig att de har? NÄgra av dem har tyska som modersmÄl, kanske Àr de flersprÄkiga sedan födseln? MÄnga av dem Àr certifierade och diplomerade och redo för att hjÀlpa dig att ta ditt första steg mot att lÀra dig tala och skriva tyska flytande.

Kanske vill du lÀsa en nybörjarkurs, en sommarkurs, grupplektioner i smÄ eller större grupper, en fortsÀttningskurs, en intensivkurs eller en lÀngre kurs över ett helt Är?

Du bestÀmmer takten och upplÀgget! Ofta sÀger man att inlÀrningskurvan gÄr lite snabbare uppÄt nÀr det kommer till sprÄkinlÀrning om man fÄr öva sin teori muntligt. Att öva förstÄelse och talförmÄga Àr en annan sak Àn att öva pÄ glosor och grammatiska fÀrdigheter, som sjÀlvklart ocksÄ Àr av stor vikt. Detta och mycket mer kan en privatlÀrare som Àgnar sin fulla uppmÀrksamhet Ät dig och din inlÀrning hjÀlpa dig med. Kanske blir det ocksÄ lÀttare att studera och göra lÀxor om du belönar dig med en promenad pÄ DjurgÄrden, en kaffe pÄ Söder eller pluggar i stadsbibliotekets fantastiska miljöer? En bra sak att pÄminna sig om nÀr du ska lÀra dig ett nytt sprÄk Àr att det inte bara utbildar sig inom just det valda sprÄket, men att det Àven stimulerar hjÀrnan och underlÀttar inlÀrningen av flera nya sprÄk som franska, italienska eller ryska i framtiden. Att lÀra sig ett nytt sprÄk ska inte vara trÄkigt, ta hjÀlp av Superprof och lÀr dig tyska idag!FAQ

💾 Vad kostar lektioner i tyska i Stockholm?

I Stockholm, tar en tyskalÀrare runt 370kr för en kurs i tyska.

 

Kostnaden för en tyskalektion varierar pga:

 

 • tyskalĂ€rarens erfarenhet
 • omrĂ„det/staden dĂ€r din lektion i tyska tar plats (online eller i elevens hem)
 • hur mĂ„nga lektioner du önskar och lĂ€ngden pĂ„ lektionerna
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: Ă€r det en förberedelse inför ett test, eller Ă€r det bara för skojs skull?

 

97% av Superprofs lÀrare erbjuder din första tyskalektion gratis.

 

Se alla priserna för lÀrare i tyska i ditt omrÄde.

đŸ‘©â€đŸŽ“ Hur kan jag hitta en tyskalĂ€rare i Stockholm?

PÄ Superprof kan du söka bland alla vÄra lÀrarannonser för att hjÀlpa dig hitta den rÀtta möjligheten för att lÀra dig tyska.

 

Det Àr enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfÀltet för att se en lista avtillgÀngliga tyskalÀrare nÀr a dig.

 

För att hitta din privatlÀrare, lÀs deras egenskrivna annonser om deras privatlektioner för att hitta mer information om deras kurs.

 

NÀr du har hittat en privatlÀrare kan du kontakta dem via en meddelande service pÄ vÄr plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Stockholm och de nÀrliggande stÀderna finns, 11 lÀrare tillgÀngliga att undervisa lektioner.

 

VÀlj din kurs iStockholm frÄn vÄra 11 tillgÀngliga lÀrare available..

 

đŸ’» Är det möjligt att ta tyskakurser online?

PÄ Superprof kan du lÀra dig tyska online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför tentan i tyska, kÀmpar med grammatik eller önskar att förbÀttra dina sprÄkfÀrdigheter, sÄ kan vÄra vÀgledare hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra tyska lÀrare i tyska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av vÄra tyskalÀrare pÄ Superprof ger tyska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgÀngliga sprÄklÀrare i tyska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser i önskat Àmne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig mÄnga fördelar. Du kan planera dina lektioner sÄ att de passar ditt schema och onlinelektioner Àr ofta billigare eftersom du eller lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare online idag pÄ Superprof.

đŸ‡©đŸ‡Ș Varför ska du börja med en privatlektion i tyska i Stockholm?

Att lÀra sig tyska har mÄnga fördelar. Tyska Àr ett av vÀrldens mest populÀra sprÄk och talas i över 20 olika lÀnder.

 

Möjligheten att prata pÄ ett annat sprÄk kan öppna mÄnga dörrar för dig nÀr det gÀller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lÀra sig tyska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och förbÀttrad kommunikation.

 

PÄ Superprof har vi mÄnga olika erfarna tyskalÀrare tillgÀngliga att erbjuda privatlektioner.

 

En tyskalÀrare kan hjÀlpa dig med mÄnga olika saker:

 

 • Studera inför test och hjĂ€pa till med text
 • Nybörjartyska och att lĂ€ra sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mĂ€stare pĂ„ tyska grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge rĂ„d för att hjĂ€lpa dig bli bĂ€ttre
 • Tyska business termer och sprĂ„k
 • LĂ€sning och förstĂ„else
 • HjĂ€lp med uppgifter
 • HjĂ€lp med att förbĂ€ttra ditt sjĂ€lvförtroende i dina tyska kunskaper.

 

Du kan vÀlja vad du önskar att förstÄ frÄn dina privatledda lektioner med din lÀrare.

 

Alla tyskalektioner med en kvalificerad lÀrare ger dig en möjlighet att lÀra det tyska sprÄket mer effektivt.

 

Klicka hÀr pÄ annonserna av alla tyskalÀrare i ditt omrÄde.

🏅 Hur mĂ„nga mentorer finns tillgĂ€ngliga att ge sprĂ„kundervisning i tyska i nĂ€rheten av deg?

Det finns just nu 11 privatlÀrare i tyska som erbjuder tyskakurs i Stockholm och de nÀrliggande omrÄdena.

 

Du kan se pÄ en av privatlÀrarnas profiler och fÄ mer information om deras undervisning.

 

VÀlj en undervisning i Stockholm frÄn vÄrt urval av mer Àn 11 tyskalÀrare.