Hem
Ge undervisning

Tyskakurs i Uppsala

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ’» 8 privatlĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄra fantastiska tyska sprÄklÀrare i Uppsala

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och mer Àn 3 evalueringer.

220 kr/h

Bra priser: 95% av privatlÀrarna erbjuder första kurstimmen gratis and genomsnittspriset Àr 220 kr/h.

6 h

Snabbt och enkelt! VÄra sprÄklÀrare svarar vanligtvis inom 6h.

1

Hitta en sprÄklÀrare i Uppsala

Granska vÄra annonser och kontakta dem lÀrare som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats, hemma eller online-kurser).

2

Organisera din sprÄkkurs i tyska

Kontakta din lÀrare i tyska med hjÀlp av deras kontaktinformation, som skickas till dig nÀr din kursförfrÄgan accepteras.

3

UpptÀck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare, coacher, handledare, experter och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

Kolla in alla vÄra sprÄklÀrare pÄ Superprof

SprÄkkurs tyska! UpptÀck din tyska talang!

Uppsala Àr en stad som mÄnga förknippar med forskare och uppfinnare. Staden Àr Àven Sveriges fjÀrde största stad och Àr en mycket populÀr studentstad, hit kommer mÀnniskor frÄn inte bara Sverige utan hela vÀrlden för att studera. FrÄgan Àr, vad vill just du studera och lÀra dig mer om? SprÄkkurser i tyska Àr mycket populÀra i Uppsala men ocksÄ ute i resten av Sverige och Europa. Förutom det faktum att lÀra sig ett nytt sprÄk Àr allmÀnbildande sÄ kan det Àven förbÀttra ditt CV dÄ mÄnga företag idag har just Tyskland som sin största marknad.

 

Tyskland Àr en kulturell och politisk zon av stor betydelse och Àr Àven Europas ledande ekonomi och en av de topp fem ledande ekonomierna i vÀrlden. Landets höga politiska och ekonomiska status förklarar varför just tyska sprÄkkurser Àr sÄ pass populÀra i andra tillvÀxtlÀnder runt om i vÀrlden. DÄ Europas tillvÀxt Àr pÄ uppgÄng och vÀrlden vi lever i blir mer och mer globaliserad sÄ ligger det i ditt intresse vare sig du Àr student eller yrkesverksam att lÀgga till tyska och att du Àr flersprÄkig pÄ ditt CV, speciellt om om du vill öka dina chanser till att jobba ute i Europa eller arbeta mot den tyska marknaden. Du kan Àven i slutet pÄ dina studier Äka pÄ studieresa i Tyskland för att sÀtta dina nya sprÄkkunskaper pÄ prov! Dessutom finns det inget snabbare och bÀttre sÀtt att lÀra sig ett sprÄk Àn att ha faktiska konversationer och Äka till landet för att uppleva dess kultur och ta del av befolkningens kroppssprÄk och uttryck!

 

Att lÀra dig tyska kan alltsÄ förutom att du fÄr upptÀcka modersmÄlet till Einstein Àven leda till fler jobbmöjligheter och göra dig mer attraktiv pÄ arbetsmarknaden! NÄgra omrÄden du kan jobba inom Àr till exempel lÀrare, journalist, översÀttare eller tolk, reseledare eller social media manager för den tyska marknaden. För att komma igÄng med dina tyska studier har du till din hjÀlp en av vÄra kvalificerade och duktiga lÀrare. Hos oss hittar du lÀrare frÄn nybörjarnivÄ till fortsÀttnings eller avancerad nivÄ, med olika certifierings och utbildningsgrader, vissa har Àven tyska som modersmÄl. Att ha en privatlÀrare gör att din inlÀrningskurva gÄr snabbt och stadigt uppÄt. 

Vad Àr viktigt att tÀnka pÄ nÀr du ska börja studera tyska i Uppsala?

Det finns ingen magisk formel för att snabba pÄ eller förenkla ditt inlÀrande, men nÄgra tips pÄ vÀgen kan vi bjuda pÄ hÀr nedan:

 

 • Belöna dig. SĂ€tt upp en realistisk plan med mĂ„l och delmĂ„l för dina studier och avancemang i det tyska sprĂ„ket. Notera nĂ€r du nĂ„tt dem (det kan vara att ha klarat ett test, lĂ€mnat in en uppgift med mer) och se till att ge dig sjĂ€lv en belöning för att fira! 

 

 • Kontinuarlitet. Var noga med att hĂ„lla dina rutiner och studieplan. LĂ„t inte för lĂ„ng tid gĂ„ mellan dina studietillfĂ€llen utan försök att hĂ„lla studierna fĂ€rska i minnet.

 

 • Konsumera media. Att se pĂ„ tysk film, lyssna pĂ„ tysk musik, podcast och se pĂ„ tyska tv-serier kan underlĂ€tta för dig att komma in i sprĂ„ket. Ta del av ordsammansĂ€ttningar, olika uttal och kulturella formuleringar, skĂ€mt och kroppssprĂ„k. 

 

 • Det Ă€r aldrig för sent! Dyker tankar som “jag Ă€r för gammal för att lĂ€ra mig ett nytt sprĂ„k” eller “jag har inte tid” upp? LĂ„t dem inte stoppa dig. Är det nĂ„got du verkligen vill och drömmer om sĂ„ ska du sjĂ€lvklart ge dig tillĂ„telse att ta tag i din dröm. Med rĂ€tt motivation och drivkraft Ă€r ingenting omöjligt, och absolut inte det tyska sprĂ„ket!

Visste du det hÀr om det tyska sprÄket?

Det tyska sprĂ„ket Ă€r nĂ€ra beslĂ€ktat med svenska och de nordiska sprĂ„ken dĂ„ det Ă€r en germansk dialekt som hĂ€rstammar frĂ„n gruppen indoeuropeiska sprĂ„k. Tyska talas som officiellt sprĂ„k i Tyskland men Ă€ven delar av Belgien, Österrike, Brasilien (ja, du lĂ€ste rĂ€tt!), Polen, Italien, RumĂ€nien och Ă€ven Namibia!

 

Idag finns det ca 100 miljoner mÀnniskor runt om i vÀrlden som talar tyska som modersmÄl. Utöver det finns det dÀrtill 100 miljoner mÀnniskor som har det som andra eller tredje sprÄk, om du lÀser den hÀr artikeln sÄ kanske vi snart kan addera till den siffran! Har du ett intresse för den tyska kulturen och kÀnner för att lÀra dig mer om landet och dess befolkning? Vill du uppleva landets smÄ pittoreska stÀder, medeltida byggnader i handelsstÀder med historia och anor frÄn Martin Luthers tid, smaka pÄ Bratwurst och surkÄl, gÄ pÄ matmarknad i Berlin eller pÄ Oktoberfest i Munchen?

 

NÀr du lagt en grund med en nybörjarkurs sÄ kan du fortsÀtta med en fortsÀttningskurs som ger dig möjlighet till att Äka pÄ en resa genom Tyskland och ta del av och hÄlla konversationer som lÄter dig lÀra kÀnna landet pÄ ett helt nytt sÀtt. I Sverige har vi Ärligen en hel del turister frÄn

 

Tyskland, i slutet pĂ„ din kurs kan du ha en konversation Ă€ven med dem! Är det viktigt för dig att dina studier Ă€r resultatgivande och effektiva sĂ„ kan du lĂ€gga upp en personaliserad studieplan för dig och ditt personliga schema samt de mĂ„l du har satt upp för dig sjĂ€lv.  Med personlig feedback och uppgifter efter dina framsteg i dina studier sĂ„ har du ett bra stöd pĂ„ vĂ€gen mot att behĂ€rska det tyska sprĂ„ket utan problem! MĂ„nga kan bli lite avskrĂ€ckta av tanken pĂ„ att lĂ€ra sig ett nytt sprĂ„k i vuxen Ă„lder, bli inte det! Den tyska grammatiken, uttalet, regelbundna verb och olika uttryck och ordkombinationer kommer att kĂ€nnas som en dans nĂ€r du Ă€r klar med dina tyska studier. 

Hitta en privatlÀrare i tyska i Uppsala med Superprof!

Tack vare teknologin sÄ kan du idag lÀra dig sprÄk online genom olika appar, online lektioner och hemsidor. Men Àr du ute efter en snabb och effektivt uppÄtpekande inlÀrningskurva sÄ Àr ÀndÄ lektioner ansikte mot ansikte med en privatlÀrare att föredra och vÄra lÀrare pÄ superprof stÄr till ditt förfogande med sina olika kurser och utbildningar pÄ den nivÄn just du söker. Tyska sprÄkkurser med privatlÀrare i Uppsala Àr nu enklare Àn nÄgonsin att för dig att hitta och komma igÄng med tack vare Superprof, att bli flersprÄkig har alltsÄ aldrig varit enklare Àn nu, nÀr du sitter och lÀser detta. En lektion brukar ha ett timpris pÄ runt 200-400 kronor, och mÄnga av vÄra lÀrare erbjuder en gratis första gÄng dÄ ni gÄr igenom grunderna och hur ni skulle kunna lÀgga upp en studieplan som möter dina behov och förvÀntningar. SprÄklektioner och privatundervisning inom sprÄk och kultur Àr ofta baserade pÄ CEFR - Common European Language Teaching Framework för att lÀrare och elever runt om i Europa ska ha ett ramverk för vilka mÄl som skall uppnÄs för en viss standard i sin undervisning. 

Vilken typ av kurs Àr för dig?

Är det viktigt för dig att lĂ€ra dig tyska enkelt och snabbt sĂ„ Ă€r det bra att veta att du som elev lĂ€r dig fortast under en intensivkurs med en privatlĂ€rare. Det Ă€r oftast mer effektivt med intensiva privatlektioner Ă€n att ta klasser med flera deltagare.Tar du en intensivkurs sĂ„ bör studierna ocksĂ„ innehĂ„lla en introduktion till den tyska kulturen och de svenska- tyska relationen. Är du bekant med det tyska sprĂ„ket sedan innan och behöver en liten uppfrĂ€schning inför vidare studier eller en tenta, sĂ„ finns det lĂ€rare och kurser för att hjĂ€lpa dig vidare till den nivĂ„n du vill nĂ„. Att lĂ€ra sig ett nytt sprĂ„k behöver inte vara trĂ„kigt!

 

Med hjÀlp av en privatlÀrare med tyska som modersmÄl pÄ plats i Uppsala ger du dig sjÀlv möjlighet till en utbildning som du enkelt kan lÀgga upp enligt dina behov och önskemÄl. Kanske vill du lÀsa en förberedande kurs för att sedan lÀsa vidare pÄ Uppsala universitet och ta del av studentlivet? Se till att kÀnna efter hur, var och nÀr du har lÀttast för inlÀrning och vad du behöver för att behÄlla din motivation uppe under din studietid. Föredrar du privatlektioner i ditt hem, i en lokal eller skola tillsammans med andra?

 

Varför inte boka in en lektion med din lÀrare i den hÀrliga Engelska parken, lite frisk luft och natur gör underverk med inlÀrningsförmÄgan! LÄt hursomhelst din resa mot att lÀra dig tala flytande tyska bli en minnesvÀrd och rolig sÄdan. Kanske blir det ocksÄ lÀttare att studera och göra lÀxor om du belönar dig med en brunch i Pannkaksbaren pÄ GÀstrike-HÀlsinge nation, ett bad pÄ Àventyrsbadet i Fyrishov eller en promenad i solen med en kaffe i handen i Botaniska trÀdgÄrden? Glöm inte att fira nÀr du nÄr dina mÄl, en kaffe eller godsak kommer att smaka extra gott efter dina intellektuella anstrÀngningar!

 

Kom igÄng med dina tyska studier idag; med en kvalificerad och dedikerad tyskalÀrare sÄ kan ingen grammatik eller sjÀlvtvivel stoppa dig. Och vem vet, kanske vill du sjÀlv komma igÄng och ge privatlektioner i tyska efter att fullfört dina egna studier, kanske Àr det hÀr vÀgen till en helt ny karriÀr för dig? Vill du ansluta dig till vÄra lÀrare sÄ vet du vart vi finns. Vi önskar dig stort lycka till pÄ vÀgen!
 

FAQ

💾 Hur mycket kostar en en privatlĂ€rare i tyska i Uppsala och i nĂ€romrĂ„det?

I Uppsala, tar en lÀrare i tyska runt 220kr för en kurs i tyska.

 

Priset för en tyskalektion varierar pga:

 

 • lĂ€rarens erfarenhet
 • omrĂ„det/staden dĂ€r din lektion i tyska tar plats (online eller i elevens hem)
 • hur mĂ„nga lektioner du bokat och varaktigheten av dina lektioner
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: Ă€r det en förberedelse inför ett test, eller Ă€r det bara för skojs skull?

 

97% av Superprofs tyskalÀrare erbjuder din första tyskalektion gratis.

 

Se alla priserna för lÀrare i tyska i ditt omrÄde.

đŸ‘©â€đŸŽ“ Hur kan jag hitta en lĂ€rare i tyska nĂ€ra mig?

PÄ Superprof kan du söka bland alla vÄra lÀrarannonser för att hjÀlpa dig hitta den rÀtta möjligheten för att lÀra dig tyska.

 

Det Àr enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfÀltet för att se en lista avtillgÀngliga lÀrare nÀr a dig.

 

För att hitta din privatlÀrare, ta en titt pÄ deras egenskrivna lÀrarannons för att hitta mer information om deras kurs.

 

NÀr du har hittat en lÀrare kan du kontakta dem via en meddelande service pÄ vÄr plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

Det finns för tillfÀllet 8 tyskalÀrare tillgÀngliga att lÀra ut tyskalektioner i Uppsala och i nÀromrÄdet.

 

VÀlj din lektion iUppsala frÄn vÄra 8 tillgÀngliga lÀrare i tyska available..

 

đŸ’» Kan du ta privatlektioner i tyska online?

PÄ Superprof kan du lÀra dig tyska online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför tentan i tyska, kÀmpar med grammatik eller önskar att förbÀttra dina sprÄkfÀrdigheter, sÄ kan vÄra vÀgledare hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra tyska tyskalÀrare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av vÄra tyskalÀrare pÄ Superprof ger tyska via Skype, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgÀngliga vÀgledare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser i önskat Àmne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig mÄnga fördelar. Du kan planera dina lektioner sÄ att de passar ditt schema och onlinelektioner Àr ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en tyskalÀrare online idag pÄ Superprof.

đŸ‡©đŸ‡Ș Vad kan en tyskalĂ€rare hjĂ€lpa dig med?

Att lÀra sig prata tyska har mÄnga fördelar. Tyska Àr ett av vÀrldens mest populÀra sprÄk och talas i över 20 olika lÀnder.

 

Möjligheten att prata pÄ ett annat sprÄk kan öppna mÄnga dörrar för dig nÀr det gÀller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lÀra sig tyska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bÀttre lyssningsförmÄga.

 

PÄ Superprof har vi mÄnga olika erfarna tyskalÀrare tillgÀngliga att ge privatlektioner.

 

En tyska instruktör kan hjÀlpa dig med mÄnga olika saker:

 

 • Studera inför test och hjĂ€pa till med text
 • Nybörjartyska och att lĂ€ra sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mĂ€stare pĂ„ tyska grammatik
 • Prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig rĂ„d för att hjĂ€lpa dig bli bĂ€ttre
 • Tyska business termer och sprĂ„k
 • LĂ€sning och förstĂ„else
 • HjĂ€lp med uppgifter
 • HjĂ€lp med att bygga ditt sjĂ€lvförtroende i dina tyska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du önskar att lÀra dig frÄn dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Ta tyska kurser för att lÀra dig mer om det tyska sprÄket med en kompetent mentor. Med hjÀlp av din privatlÀrare skapar du en perfekt tid att lÀra pÄ det tyska sprÄket snabbare.

 

Klicka hÀr pÄ annonserna av alla tyskalÀrare i ditt omrÄde.

🏅 Hur mĂ„nga lĂ€rare i tyska finns tillgĂ€ngliga för att ge tyskalektioner i Uppsala och i nĂ€romrĂ„det?

Det finns just nu 8 privatlÀrare i tyska som erbjuder tyskalektioner i Uppsala och de nÀrliggande omrÄdena.

 

För att hitta en privatlÀrare i tyska, ta en titt pÄ deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

VÀlj enprivatkurs frÄn en av vÄra 8 tyska-lÀrare.