Fakturor

Fakturorna för dina lektioner utfärdas av din lärare och fakturorna för din prenumeration av plattformen.
Faktura för dina lektioner
Din lärare ansvarar för betalningen av dina lektioner och kommer att ge dig fakturorna för de lektioner som ni har tagit tillsammans.

Betalningskvitton för dina lektioner finns på ditt konto !

För att hitta dem :

• Gå till fliken "Mitt konto"

• “Mina betalningar”

• Klicka på den rosa knappen "Betalning till ..."

Faktura för din prenumeration
Gå till din profil (via fliken "Mitt konto" > "Mina fakturor") för att ladda ner dem.
En faktura upprättas och utfärdas när du debiteras för din prenumeration. De uppgifter som du har angett (förnamn, efternamn, adress) i din profil visas.
Vill du ändra några av personuppgifterna på fakturan?
Gå tillbaka till fliken "Mitt konto" i din profil och ändra dina uppgifter. Så fort de nya uppgifterna har godkänts kommer din faktura att uppdateras automatiskt.