Anpassa notifikationer

För att ändra inställningarna gällande dina notifikationer, gå till fliken "Mitt konto". I sektionen "Notifikationer" kan du aktivera eller deaktivera dem genom att trycka på dem.
Du kan anpassa notifikationer,

Via SMS:

• Kursförfrågan: Notifikationer kopplat till acceptering eller nekning av din förfrågan och meddelanden från din privatlärare.

• Via mail:
  • Kontoaktivitet: Notifikationer kopplat till ditt konto, eventuella förändringar och din prenumeration

• Kursförfrågan: Notifikationer kopplat till acceptering eller nekning av din förfrågan och meddelanden från din privatlärare.

• Erbjudanden gällande mina annonser: Notifikationer kopplat till din annons om du även är lärare på plattformen

Superprof är en hemsida, och all kommunikation sker via mail. Alla aktiveringar eller deaktiveringar av notifikationer är den enskilde medlemmens ansvar.