Ändra en lektion

Vill du ändra datumet på en redan schemalagd lektion? Gå till schemat i meddelandetjänsten.

• Klicka på den schemalagda lektionern (3 små prickar kommer att synas om du använder en dator)

• Klicka på ändra lektion

• Välj ett nytt datum

Det är upp till dig att indikera den information som du vill ändra. Ändringen kommer sedan att skickas till din lärare som antingen accepterar eller avböjer den.

Om du inte är tillgänglig det nya datumet, så kommer det ursprungliga datumet att stå kvar.