Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Elevartikel

Byt eller återställ ditt lösenord

Vill du ändra till lösenord?

Gå till fliken “Mitt konto” via din profil, efter att du har skrivit in ditt gamla lösenord kan du lägga till ett nytt i sektionen “Byt lösenord 🔒”

Har du glömt ditt lösenord?
Tryck på Glömt lösenord där du loggar in. Uppge sedan din mailadress, vi kommer att skicka ett mail till dig med vidare instruktioner.

Du kommer då få två val:

• Klicka på den magiska länken i mailet som kommer att hjälpa dig att logga in

• Skapa ett nytt lösenord för att logga in

Om du har valt att skapa ett nytt lösenord, kommer du att få ett mail som bekräftar lösenordsändringarna.