Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Kristianstad

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 omdömen.

208 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 208kr/h.

0 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Kristianstad!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är det genomsnittliga priset för läxhjälp i engelska i Kristianstad och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 208kr för privatlektioner i engelska i Kristianstad.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller i elevens hem)
 • Hur ofta du vill ha privatlektioner och hur långa de är
 • Objektivet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en kostnadsfri lektion.

Se alla priserna för privata engelskalektioner i ditt område.

🎓 Hur kan jag hitta en lärare i engelska nära mig?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares cv och välja den engelska läraren som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Kristianstad och de närliggande städerna finns, 28 lärare i engelska tillgängliga att ge kurser.

 

Välj din privatkurs från mer än 28 privatlärare.

.

 

💻 Är det möjligt att ta engelskakurser online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra språklärare på Superprof erbjuder engelska via Skype, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Vad är det för nytta med plugga tillsammans med en engelskaexpert?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du önskar att förstå från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Alla engelskakurser med en kvalificerad privat lärare ger dig möjligheten att lära det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga att ge privatkurs i engelska i närheten av deg?

I Kristianstad och i närområdet finns det 28 privatundervisningar i engelska tillgängliga att undervisa lektioner

 

För att hitta en privatlärare i engelska, kika in deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj enkurs från en av våra 28 lärarprofiler.

Vill du lära dig engelska i Kristianstad?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Kristianstad!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Engelska - Förbättra konversationsförmågan, grammatik, du väljer!

Privatlektioner i engelska hemma hos dig i Kristianstad

Vill du förbättra din engelska? Med privatlektioner kan du utvecklas snabbare än någonsin! På Superprof i Kristianstad hittar du kvalificerade privatlärare nära dig.

Det har aldrig varit lättare (eller trevligare) att bli flytande i engelska! Våra superlärare kan bland annat hjälpa dig med uttal, läsförståelse och grammatik. Vad ni väljer att fokusera på beror på dig och dina behov.

Behöver du förbereda dig inför nationella provet eller högskoleprovet? Vill du förbättra din engelska för karriärens skull? På Superprof kan du välja bland många olika typer av kurser. Nedan berättar vi mer om fördelarna med privatundervisning i engelska!

Varför välja privatundervisning i engelska?

Som du redan vet, är det viktigt att vara bra på engelska. Oavsett om du satsar på att tala perfekt engelska, eller bara förbättra din nivå för att underlätta resor och jobbsök, kan Superprof hjälpa dig.

Du behöver inte kämpa ensam med grammatikböckerna eller åka på språkresor utomlands - lösningen finns hemma i Kristianstad. Det är lätt att ta privatlektioner.

Du förbättrar din engelska genom trevliga samtal och pedagogiska övningar utformade efter dina styrkor och svagheter. Många av våra lärare i Kristianstad talar dessutom engelska som modersmål.

Vill du jobba på din brittiska dialekt? Om du inte hittar en brittisk privatlärare i Kristianstad kan du alltid söka på Superprof i England. De flesta lärare erbjuder distansundervisning!

Fördelar med att tala flytande engelska i Kristianstad

Engelska är det ultimata språket. Engelskan gör det möjligt för oss att kommunicera med upp till en miljard människor världen över.

Även om du aldrig tänkt lämna Kristianstad lönar det sig att satsa på engelska. Du har säkert lagt märke till hur många amerikanska och brittiska serier, tv-program och filmer som visas i Sverige?

Har du tänkt på hur ofta det spelas låtar på engelska på radion? Engelska är med andra ord omöjligt att undkomma. Nu har dessutom sociala medier blivit ett dagligt inslag i de flestas tillvaro.

För att kunna ta del av all underhållning och information är det smart att boosta sina kunskaper. Ska du söka in till universitet? Tror du att du någon gång kommer söka ett jobb?

Det är hjälpsamt att vara bekväm med engelska i båda fallen. Eftersom svenskarna blir allt bättre på engelska tar många arbetsgivare för givet att de sökande kan uttrycka sig väl i både tal och skrift.

En stor del av kurslitteraturen på universiteten är dessutom skriven på engelska, så ta inga risker - ta hjälp av ett proffs om du har problem med engelska!  

Var kan man läsa engelska i Kristianstad?

Det finns ett stort utbud av kurser för dig som vill bli bättre på engelska i Kristianstad. Börja med att besöka Kristianstads kommuns webbplats.

Där kan du läsa mer om antagningsvillkor och vad du får lära dig på de olika kurserna som kommunen erbjuder. Du kan även ta en engelska kurs via privata språkskolor och universitet. Kurser i engelska går vanligtvis att läsa på distans, så skolan behöver inte ligga i Kristianstad.

Om du vill utveckla din engelska så snabbt som möjligt rekommenderar vi dig att istället (eller samtidigt) ta privatlektioner! 

Boka en privatlärare i engelska via Superprof 

Vi på Superprof gör det enklare för dig att hitta kvalificerade privatlärare. Hos oss kan du boka lektioner och kurser i en rad olika ämnen och aktiviteter.

Vi har ett stort utbud av privatlärare i engelska som antingen kommer hem till dig eller undervisar online. Du kan också träffa din lärare på ett café eller liknande.

Vissa lärare är specialiserade på ett visst område, till exempel engelska för barn eller affärsengelska, medan andra undervisar alla nivåer.

Gemensamt för privatlärarna på Superprof är att de anpassar lektionerna efter dina unika behov. Du får ett stort inflytande över kursinnehållet och kan själv bestämma vad du vill lära dig. 

Hitta din drömlärare i engelska i Kristianstad

På Superprof kan du filtrera din sökning efter ämne och stad. Sök på “engelska” och “Kristianstad”. Läs igenom lärarnas profiler och omdömen för att se vem som passar dig bäst, och boka en gratis provlektion.

Om du inte hittar din drömlärare i Kristianstad kan du alltid söka på engelskalärare i andra städer eller länder.

Eftersom de flesta privatlärare även undervisar online kan du ta lektioner med en lärare i Stockholm - eller varför inte London? Lycka till och ha så kul! Lita på oss, livet blir mycket enklare (och roligare) när du känner dig bekväm med engelskan!

Vad vill du lära dig?