Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Växjö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 3 omdömen.

202 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 202kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Växjö!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för privatundervisning i engelska i Växjö och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 202kr för privatundervisning i engelska i Växjö.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller i elevens hem)
 • Hur många lektioner du bokar och hur långa de är
 • Objektivet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en kostnadsfri lektion.

Se alla priserna för läxhjälp i engelska nära dig.

🎓 Hur hittar jag en lärare i engelska i min stad?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares annons och nå ut till den lärare i engelska som matchar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Växjö i förorterna finns, 36 privatlärare tillgängliga att ge kurser.

 

Välj din kurs iVäxjö från våra 36 tillgängliga lärare available..

 

💻 Hur kan jag ta engelska undervisning online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska provet, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska lärare i engelska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof ger engelska via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Vad kan en lärare i engelska hjälpa dig med?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du önskar att lära dig från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Registrerad dig för engelska kurser för att lära dig mer om det engelska språket med en certifierad privat kursledare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att lära på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att ge privata lektioner i engelska i Växjö och i närområdet?

Det finns just nu 36 språklärare i engelska som erbjuder engelska-kurs i Växjö och i området.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, läs deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en kurs i Växjö från vårt urval av mer än 36 engelskalärare.

Vill du lära dig engelska i Växjö?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Växjö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck det engelska språkets fördelar - boka en kurs engelska idag!

Förbättra din engelska i Växjö

Nuförtiden ägnar sig allt fler människor åt att studera engelska som andraspråk. Engelska är sedan länge ett kärnämne i svensk skola, men antalet engelskspråkiga ökar även i resten av världen. Hur kommer det sig? Och vad är egentligen det verkliga värdet av att lära sig engelska? Oavsett om du letar efter ett nytt jobb eller planerar en resa jorden runt, kommer studier i engelska hjälpa dig att utvecklas både privat och professionellt. Att vara flytande i engelska gör dig attraktiv på arbetsmarknaden både globalt och hemma Växjö.

Svenskar och engelska

Det finns flera faktorer som bidrar till att svenskar ofta är bra på engelska. Likheter mellan det engelska och svenska språket, hög kvalité på undervisning i skolan samt tillgång till engelskspråkiga medier i hemmet, gör att svenskar nästan alltid talar flytande engelska från mitten av tonåren och framåt.

Sverige (och de andra skandinaviska länderna) ligger alltid högt upp på listan bland de länder som talar bäst engelska som andraspråk. Hela 89% av befolkningen uppger sig kunna tillräckligt bra engelska för att föra en konversation, och en stor del av dessa anser sig ha mycket goda kunskaper. För länder i Asien och Latinamerika däremot, uppges motsvarande siffra vara mellan 5 och 15%.  Vilken faktor väger då tyngst? Likheterna, skolan eller engelskspråkiga medier?

1) Likheter mellan engelska och svenska

Det finns vissa likheter mellan engelskan och svenskan, särskilt när det gäller vokabulär och uttal. Visste du att engelska och svenska delar omkring 1500 ord? Många tror att detta förklarar varför svenskar lyckas bättre än andra länder - men likhetsargumentet håller inte riktigt. Det är generellt sett lättare för en svensk att lära sig engelska än tvärtom, och vore likheten en avgörande faktor, skulle det vara lika lätt för engelsktalande att lära sig svenska. Så vad är det då? Alla engelskalektioner i skolan eller de brittiska och amerikanska influenserna i svensk kultur?

 

2) Engelska som kärnämne

I Sverige börjar man lära sig engelska vid 6-7 års ålder och fortsätter fram till gymnasiets slut. Engelska är ett kärnämne med flera lektioner i veckan, och alla elever måste ha minst godkänt för att få ett slutbetyg. Detta medför vanligtvis en hög nivå, och att svenska studenter klarar av den engelska kurslitteratur som sedan är vanlig på universitet. Svenskarnas engelskakunskaper står i kontrast till många andra nationers, där man kanske bara undervisar engelska några timmar i veckan, och där lärarna ibland inte är tillräckligt flytande för att uttalet skall bli helt korrekt. 

Även om man deltar på samtliga engelskalektioner i skolan, är det dock ingen garanti för att man får sitt slutbetyg eller lyckas väl på högskoleprovet. Och även om man tillhörde skaran som klarade sig bra, är det inte säkert att man känner sig bekväm med att uttrycka sig på engelska. Skolundervisning ger en bra grund när det gäller ordförråd och skriftlig kompetens (om undervisningen är bra dvs) men den bör helst kompletteras med att öva uttal och hörförståelse, vilket svenskarna får tillfälle för utanför klassrummet. 

 

3) Den engelska språkkulturen i Sverige

Detta verkar vara en avgörande faktor och kan förklara varför vi blivit nästintill tvåspråkiga i Sverige. Genom att regelbundet höra engelska på tv, i musik och på film, tar vi till oss språket på ett effektivt sätt och förbättrar både hörförståelse, vokabulär, grammatik och uttal (jo, uttalet utvecklas faktiskt trots att vi inte upprepar vad vi hör). 

Den ständiga exponering för vardaglig talad engelska innebär också att vi kan ta till oss vanliga uttryck och och slang, vilket ofta saknas i den akademiska engelskundervisningen. På så vis får vi en mycket bred och framförallt praktisk engelska som gör att vi direkt förstår när någon pratar i verkliga livet. Tack vare odubbad tv och film har svenskar dessutom vant sig vid olika dialekter som den brittiska, irländska, skotska och amerikanska. Fantastiskt, eller hur?

Läsa engelska i Växjö

Som du säkert gissat är alla tre punkter väldigt viktiga, och förklarar varför svenskar har goda förutsättningar för att bli riktigt bra på engelska. Men vad gör man när det inte räcker? 

Att kunna engelska är en del av allmänbildningen och en hög nivå krävs på många utbildningar och arbetsplatser. För att konkurrera med andra i Växjö (eller för att kunna lämna Växjö om du så önskar) vore det en bra idé att investera i engelskan.

När du är flytande i engelska öppnas bokstavligen en hel värld av möjligheter. Vill du plugga eller jobba utomlands? Vill du resa jorden runt ett tag? Vill du söka ett jobb på ett internationellt företag hemma i Växjö? Inga problem, satsa på engelskan och du är all set. 

Om du behöver läsa upp dina betyg i engelska är det Komvux du ska vända dig till. För dig som är intresserad av hela program eller kurser på engelska kan vi glatt meddela att Linnéuniversitetet i Växjö har flera alternativ att välja bland. Utöver Linnéuniversitetet finns en rad andra svenska universitet och språkskolor som erbjuder onlineundervisning på distans. En fördel med distanskurser är att du kan välja en mer specifik inriktning som kanske inte finns på plats i Växjö. Varför inte ta lektioner i business english, grammatik eller konversationsträning? Allt beror på dina mål med engelskan!

Privatlektioner i engelska 

Om du redan går en kurs och behöver läxhjälp, eller om du känner att gruppundervisning inte är din grej, kan vi rekommendera att du spanar in våra privatlärare i Växjö! På Superprof hittar du engelskalärare nära dig som både kan undervisa på distans eller hålla lektionerna hemma hos någon av er. När du väljer privatundervisning får du skräddarsydda lektioner anpassade efter din nivå, dina intressen och ditt schema. 

Hitta den bästa engelskaläraren i Växjö 

Välj bland erfarna språklärare, härliga universitetsstudenter eller växjöbor med engelska som modersmål. På Superprof finns det en privatlärare för alla smaker! Priset varierar i regel beroende på lärarens utbildning, erfarenhet och specialområde, så om man vill komma billigare undan kan det vara bra att välja en lärare utan formell (eller ofullständig) utbildning. När man tar språklektioner med en privatlärare är det viktigt att personkemin känns rätt. Det kan ofta vara lika viktigt som lärarens erfarenhet, så om du hittar någon du gillar - kör på!

Ta en titt på tidigare elevers recensioner av läraren innan du bokar din första lektion. Kanske hittar du mer än en privatlärare i engelska som verkar bra? Kolla om de erbjuder en första gratislektion och testa båda! Med Superprof är det enkelt att komma igång med privatlektioner i engelska, så vad väntar du på? Din drömlärare är bara några klick bort!

Vad vill du lära dig?