Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Halmstad

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 omdömen.

169 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 169kr/h.

3 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Halmstad!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Hur mycket betalar man för en engelsk språklärare i Halmstad och i närheten?

I Halmstad, tar en lärare i engelska runt 169kr för en kurs i engelska.

Kostnaden för en lektion i engelska varierar pga:

 • språklärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i engelska tar plats (via Skype eller i elevens hem)
 • hur ofta du vill ta lektioner i engelska och varaktigheten av dina lektioner
 • målet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare i engelska erbjuder den första kursen gratis.

Se alla priserna för lärare i engelska i ditt område.

👩‍🎓 Hur kan jag kontakta en engelskalärare i Halmstad?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna lärarannons för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 16 lärare i engelska tillgängliga att ge engelskakurser i Halmstad och i närområdet.

 

Välj din kurs i engelska från mer än 16 lärare.

.

 

💻 Kan du ta undervisning i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska språklärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof erbjuder engelska via webbkamera, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Varför ska du börja en kurs i engelska i Halmstad?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du önskar att lära dig från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Ta kurser i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en erfaren lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt tid att bli en mästare på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga för att ge privata lektioner i engelska i Halmstad och i närområdet?

Det finns just nu 16 lärare i engelska som erbjuder engelska-kurs i Halmstad och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, se deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj enprivatundervisning från en av våra 16 lärare i engelska.

Vill du lära dig engelska i Halmstad?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Halmstad!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektion Engelska - Ta dina språkkunskaper till nästa nivå

Förbättra din engelska hemma i Halmstad

Idag lär vi oss engelska i tidig ålder, och inte bara tack vare skolan! Eftersom vi dagligen hör engelska i tv, musik och sociala medier förbättras vårt uttal och vokabulär helt utan ansträngning! Engelskalektionerna i skolan lägger dock en viktig grund.

För att kalla oss flytande i engelska måste vi kunna läsa, skriva, tala och behärska engelsk grammatik. Trots att Sverige ligger i topp när det gäller undervisning i engelska, har många elever i Halmstad (och övriga Sverige) svårigheter med engelska.

Det finns många faktorer som spelar in, problematiken kan handla om inlärningssvårigheter, opedagogiska lärare eller att man helt enkelt inte förstår vikten av att lära sig engelska.

Om du bor i Halmstad och känner att du behöver lite hjälp kan du vända dig till Superprof. Hos oss hittar du flera kvalificerade privatlärare som kan hjälpa dig förbättra din engelska! 

Engelska i skolan 

Engelska är ett kärnämne i Sverige. Detta innebär att du måste få godkänt i engelska för att få din gymnasieexamen.

Utan en examen kan du inte söka in på universitetet. Det vore väl synd att utesluta den möjligheten, eller hur? Det är inte så svårt att bli bra på engelska - i alla fall inte om du har en bra lärare!

För att bryta en ond cirkel är det viktigt med rätt vägledning, speciellt på gymnasiet där du förväntas kunna analysera texter och uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Om du siktar på höga betyg eller övar inför högskoleprovet kan det vara smart att kontakta en privatlärare. En privatlärare i Halmstad kan utvärdera dina kunskaper och identifiera dina svagheter.

För dig som gått ut gymnasiet finns fler alternativ - högskolan i Halmstad till exempel. Högskolans kurs om 30 hp kräver dock goda förkunskaper då nivån är betydligt mer avancerad än på gymnasiet.

Kursen utvecklar dina färdigheter i tal och skrift vilket ger dig ett stort övertag på arbetsmarknaden och i dina framtida studier.

Det finns inga rätt och fel när det gäller val av engelskakurs i Halmstad - många väljer att kombinera traditionell gruppundervisning med privatlektioner. En privatlärare på Superprof ger dig skräddarsydda lektioner med din unika inlärningsstil i fokus.

Det spelar ingen roll om du går på mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, universitetet eller redan gått ut skolan - en kurs i engelska är alltid en bra idé!

Varför måste man kunna engelska?

De finns vissa skolämnen man kan försumma någorlunda riskfritt, men bristande engelskakunskaper får konsekvenser både privat och i arbetslivet. Engelska är världens mest talade språk och används exakt överallt.

Inte ens i Halmstad kommer du undan. Det är en frihet att vara bra på engelska. Tänk på de resor och arbetstillfällen samt all kultur och vänskap du går miste om när du inte kan engelska!

Man behöver naturligtvis inte tala engelska som en infödd, men att kunna uttrycka sig väl, är både givande och meriterande. Kom ihåg att engelskan dessutom är här för att stanna. Det engelska språkets blir alltmer utbrett för varje år som går.

Att ligga steget före och satsa på engelska i Halmstad är det smartaste du kan göra! Så vad tror du, är det inte dags att ta en intensivkurs eller åtminstone några privatlektioner Halmstad?

Boka en engelskalärare via Superprof

Eftersom det finns flera skolor och studieförbund som erbjuder kurser i engelska i Halmstad kan det bli svårt att välja. Om du bestämt dig för att testa privatlektioner med Superprof slipper du allt krångel - här hittar du alla lärarprofiler i Halmstad på bara några klick.

Du kan enkelt ta reda på vilken nivå de undervisar i och om de är specialiserade på något. Kanske är du sugen på business english, engelsk litteratur eller vanlig konversationsträning?

På Superprof kan du läsa andra studenters omdömen för att se vad de tyckt om lärarna i Halmstad. Varje profil är utformad på samma sätt, så det är lätt att jämföra priser, plats, erfarenhet och omdömen.

Allt du behöver göra är att fundera över dina egna kriterier. Föredrar du en lärare som erbjuder distansundervisning? Vill du helst ta lektioner hemma hos dig eller på ett café? Vill du att läraren ska vara från England eller går det lika bra med en duktig universitetsstudent från Halmstad? 

Om du tycker att det verkar svårt att välja bland alla profiler kan du boka en gratis provlektion. Det är inte alla engelskalärare i Halmstad som bjuder på den första lektionen, men nästan!

Nu när du vet hur enkelt det har du inget att förlora, eller hur? Kom igång med dina engelsklektioner i Halmstad redan idag!

Vad vill du lära dig?