Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Helsingborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 4 omdömen.

210 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 210kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Helsingborg!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är det genomsnittliga priset för privata engelskalektioner i Helsingborg och i närheten?

I Helsingborg tar en lärare runt 210kr för privata engelskalektioner.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Objektivet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare bjuder på den första lektionen.

Se alla priserna för läxhjälp i engelska nära dig.

👩‍🎓 Hur kan jag hitta en lärare i engelska nära mig?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares cv och nå ut till den lärare i engelska som matchar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Helsingborg i förorterna finns, 50 lärare i engelska tillgängliga att undervisa privatlektioner.

 

Välj din kurs i engelska iHelsingborg från våra 50 tillgängliga engelskalärare available..

 

💻 Är det möjligt att ta engelska kurser online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska online, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare i engelska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad är fördelarna med att ta en engelskaexpert?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Stava och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan välja vad du önskar att förstå från dina privatledda lektioner med din lärare.

 

Alla engelskaprivatlektioner med en utbildad privat lärare ger dig en möjlighet att bemästra det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga att ge privatkurs i engelska i närheten av deg?

I Helsingborg och i närområdet finns det 50 språklärare i engelska tillgängliga att lära ut privatundervisning

 

Du kan se på en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en privatkurs i Helsingborg från vårt urval av mer än 50 lärare.

Vill du lära dig engelska i Helsingborg?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Helsingborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Ta en kurs engelska - vässa dina kunskaper i ett av världens mest inflytelserika språk

Ta engelskalektioner i Helsingborg!

Överväger du att lägga lite extra krut på engelskan, men undrar vem som egentligen bestämt att vi alla måste kunna engelska? 

Helsingborg ligger varken i England eller USA men ändå tycks både skola och arbetsgivare kräva en väldigt hög nivå. Hur kommer det sig? Vi på Superprof ska genast ge mer klarhet i frågan, samt argumentera för varför engelskalektioner är ett smart drag för framtiden. Så, låt oss börja från början..

Engelska, ett språk med historia

En gång i tiden omfattade det brittiska imperiet nästan en fjärdedel av världen, vilket gjorde engelska till det globala språk det är idag. Imperiet var som störst år 1919 och bestod utöver England, av länder som Afghanistan, Australien, Bahamas, Barbados, Belize, Botswana, Kanada, Cypern, Egypten, Fiji, Gambia, Ghana, Indien, Jamaica, Kenya, Malaysia, Maldiverna, Malta, Mauritius, Nya Zeeland, Nigeria, Pakistan, Qatar, Sierra leone, Sydafrika, Sri Lanka, Sudan, Tanzania, Uganda, Förenade Arabemiraten, USA, Jemen, Zambia, Zimbabwe och många fler. Visste du att ett flertal av länderna fick sin självständighet så sent som på 80-talet?

I Asien och Afrika var engelskan inte folkets språk, men blev snabbt det officiella handelsspråket (och elitens språk) vilket gav tillgång till utbildning och andra fördelar för dem som behärskade engelska. 

Så småningom fick länder som styrdes av det brittiska imperiet sin självständighet men det engelska språket bestod. Varför? Man behövde fortfarande kommunicera mellan länder och folkslag varpå engelskan vann mot diverse inhemska språk eftersom engelska redan talades av de mest inflytelserika. Engelska blev således språket för handel och politik, och allt fler lärde sig engelska för att nå framgång i livet. Engelskan som talades i de olika kolonierna förändrades över tid och påverkades av inhemska språk, vilket resulterade i alla de olika engelska dialekter vi har dag. Som du säkert vet skiljer det sig en hel del mellan engelskan i exempelvis USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Sydafrika, Irland och Nya Zeeland. Det finns även gott om andra varianter i länder där engelska visserligen inte är modersmålet, men där befolkningen än idag är tvåspråkiga. 

Engelska, ett inflytelserikt språk

Engelska är idag världens viktigaste språk. Förutom att det är världens tredje största språk sett till modersmålstalare, är det världens vanligaste språk om man räknar in de som talar engelska som främmande språk. Det finns ca 300 miljoner människor som talar engelska som modersmål och någonstans mellan 400 miljoner och 1 miljard människor som talar engelska som andraspråk. Det är helt klart ingen underdrift när vi påstår att engelskan är en nödvändighet i dagens samhälle. 

 

Engelska är inte bara viktigt ur ett socialt perspektiv, engelska används också i stor utsträckning som lingua franca för turism och internationella affärer. Och hur praktiskt är inte det? Två personer med helt olika modersmål kan på så vis konversera och göra affärer, oavsett om de befinner sig i Asien, Afrika, Europa eller Amerika. Precis som i Sverige, är engelska vanligtvis det första främmande språk man lär sig efter sitt modersmål. Detta innebär att det finns gott om engelsktalande människor världen över. När det kommer till arbetsmarknaden, (till och med i Helsingborg) är engelska oundvikligt. Även om yrket i sig inte kräver perfekt engelska, är det mycket sällan man kan gå ett helt yrkesliv utan att komma i kontakt med engelskspråkiga kunder, patienter eller affärspartners.

Drömmer du om att jobba på en av de stora internationella organisationerna som FN, EU, Nato, WTO, Europarådet, WHO eller Amnesty International? Då är det bäst att du vässar pennan och sätter igång med engelskan!

Förbättra din engelska i Helsingborg

Vill du boosta din karriär? Önskar du att du kunde behärska det engelska språket till perfektion men kämpar med grammatiken?

Att lära sig ett språk är en av de bästa investeringarna du kan göra när det gäller din personliga och yrkesmässiga utveckling. Även om du redan är hyfsat bra, vet du säkert att det finns oändligt mycket mer att lära. Många tror att engelska är ett enkelt språk bara för att vi är så vana att höra det, men sanningen är att engelskan består av komplexa grammatiska strukturer och ett väldigt stort vokabulär. Någon som talar engelska som modersmål kan snabbt höra skillnad på de som talar hyfsad vardagsengelska och de som kan uttrycka sig med ett rikt vokabulär och bra uttal.

Om engelska krävs på jobbet eller om du vill flytta utomlands för att arbeta vore det kanske en  bra idé att fräscha upp dina kunskaper - språket är ju trots allt avgörande för ett bra första intryck. Kanske borde du utvärdera din faktiska nivå med en av våra privatlärare på Superprof?

Smidig privatundervisning i Helsingborg

För att förbättra engelskan kan du alltid anmäla dig till en språkskola i Helsingborg. Kurserna finns för alla nivåer från nybörjare (A1) till avancerad (C2). Eftersom engelska är ett kärnämne i svensk utbildning är det inte troligt att du har behov av en nybörjarkurs, så om du inte fick godkänt på gymnasiet och känner att du börjar börja om på lägre nivå är det Komvux i Helsingborg du ska vända dig till. Det finns annars mängder av mer specialiserade kurser på distans, såsom affärsengelska eller konversationsträning. Då det inte finns något universitet i Helsingborg kan du välja att ta kurser via svenska universitet på distans. Ofta kan du välja mellan hela program och kvällskurser på halvfart som då också är CSN-berättigade.

Om du vill testa dig lite försiktigt fram, eller om du redan vet vad du behöver hjälp med kan du välja privatundervisning. På Superprof har vi samlat Helsingborgs bästa privatlärare i engelska på ett och samma ställe så att du enkelt kan få hjälp med att nå dina mål. 

Fördelarna med privatlektioner är många. Att du får skräddarsydda lektioner anpassade efter din nivå och inlärningsstil är en av dem. En annan är att det är du som själv bestämmer vad du vill lära dig och att du får 100% av lärarens fokus. Tack vare det stora utbudet, kan du även välja typ av lärare. Föredrar du en erfaren språklärare som är expert på grammatik, eller går det lika bra med en universitetsstudent som troligen är lite billigare? Allt är möjligt, det är bara att välja och vraka! 

Våra engelskalärare i Helsingborg planerar lektionstillfällena efter ditt schema. Du behöver med andra ord inte gå tidigare från jobbet eller ställa in dina aktivitet för att hinna med. Varför inte gå all-in med en intensivkurs på semestern? Eller köra en lektion i veckan på fredagslunchen? Ta en titt på lärarnas profiler och recensioner, välj den du gillar bäst och boka din första lektion! De flesta bjuder på den första engelskalektionen så att du kan testa personkemin och upplägg innan du bestämmer dig. Ta tillfället i akt och berätta om dina mål så att läraren kan börja jobba på den perfekta studieplanen. 

 

Många upplever att privatlektioner är det mest avslappnande och roligaste sättet att lära sig ett nytt språk - och vi kan bara hålla med! Ha så kul och lycka till med lektionerna!

Vad vill du lära dig?