Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Jönköping

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 omdömen.

197 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 197kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Jönköping!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Hur mycket betalar man för kurs i engelska per timme i Jönköping och i närheten?

I genomsnitt tar en engelskalärare 197kr för en Lektion i engelska i Jönköping.

Kostnaden för en lektion i engelska varierar pga:

 • språklärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i engelska tar plats (online eller hemma hos eleven)
 • hur många lektioner du vill ta och längden på lektionerna
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare erbjuder din första engelskalektion gratis.

Se alla priserna för lärare i engelska i ditt område.

👩‍🎓 Var kan jag hitta en expert i Jönköping?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

Du kan kolla in en privatlärares cv och nå ut till den lärare i engelska som matchar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Jönköping i förorterna finns, 26 privatlärare tillgängliga att erbjuda lektioner.

 

Välj din privatkurs från mer än 26 privatlärare.

.

 

💻 Hur kan jag ta engelska undervisning online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra språklärare på Superprof ger engelska via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga privatlärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en språklärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Varför inte lära dig med en engelska lektion i Jönköping?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan välja vad du hoppas att förstå från dina privatledda lektioner med din lärare.

 

Alla engelskaprivatlektioner med en kompetent privatlärare ger dig möjligheten att bemästra det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga att ge språkundervisning i engelska i närheten av deg?

Det finns just nu 26 lärare i engelska som erbjuder lektioner i engelska i Jönköping och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, läs deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en engelskakurs i Jönköping från vårt urval av mer än 26 lärare.

Vill du lära dig engelska i Jönköping?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Jönköping!

Se fler lärare Nu kör vi!

Läxhjälp, konversationskurs, lektioner - Privatlektion Engelska

Förbättra din engelska i Jönköping!

Även om man har goda kunskaper i engelska kan det vara svårt att bli riktigt bra. Du kanske förstår nästan allt men känner dig begränsad i tal och skrift? Många elever i Jönköping gillar det engelska språket men ogillar engelskalektionerna i skolan. Grammatikövningar är inte det roligaste som finns - det håller vi med om.

Att ha problem med engelska i skolan är känsligt, många jämför sig med sina klasskompisar och stressar inför prov. Även i vuxen ålder kan det kännas pinsamt att inte ha en tillräcklig nivå. Kanske drar man sig för att umgås med personer som inte kan svenska, eller låter bli att söka jobb där goda engelskakunskaper krävs.

Vi på Superprof hoppas att du inte ger upp - i Jönköping finns det nämligen massor av stöd att få! Att ta lektioner i engelska på fritiden kanske inte låter särskilt lockande, men alla fördelar som engelskakunskaper för med sig kanske kan få dig att tänka om? I Jönköping finns det många privatlärare i engelska som gärna hjälper dig att utvecklas.

En intensivkurs eller enstaka lektioner kan göra stor skillnad - både för ditt självförtroende och din nivå. En privatlärare i engelska kan utvärdera dina kunskaper, se var de brister, och vad du kan göra för att snabbt bli bättre.

Varför är engelska så viktigt?

Det finns cirka 360 miljoner människor som talar engelska som modersmål, och ungefär tre gånger så många som talar engelska som andraspråk. Modersmålstalarna finns främst i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Sydafrika, Irland och Nya Zeeland.

Det engelska språket sträcker sig dock långt över dessa länders gränser. Hur kommer det sig? Det brittiska imperiet och alla dess kolonier spred engelskan till världens alla hörn mellan 1600-talet och 1900-talet. Visste du att det brittiska imperiet kontrollerade 23 procent av världens befolkning när det var som störst?

På grund av detta talas nu engelska i många länder och i alla stora internationella organisationer som EU, Afrikanska unionen, Europarådet, Världshandelsorganisationen, Nato, OECD och NAFTA. Med tanke på engelskans enorma inflytande är det inte så konstigt att vi studerar engelska i flera år, eller hur?

Behöver man engelska i Jönköping?

Jönköping är Sveriges tionde största tätort med ca 100 000 invånare. Behöver man verkligen vara bra på engelska hemma i Jönköping? Låt oss titta på vilka typer av jobb du kan få om du blir bra på engelska! Trots att det är vanligare att ha engelska som arbetsspråk på företag i större finns det många organisationer och företag i Jönköping där engelska är oumbärligt.

Det finns ett också många yrken som kräver oklanderliga engelskakunskaper, till exempel journalist, webbredaktör, förläggare, översättare osv. Om du drömmer om att bli lärare och undervisa i engelska i Jönköping måste du ha väldigt goda språkkunskaper. Du förväntas lära ut grammatik, meningsstruktur, verbböjning, adjektiv, pronomen, prepositioner, samt vokabulär läsförståelse och skrivförståelse mm.

Engelska är dock inte bara viktigt för karriären. Oavsett om du bor i Jönköping eller andra delar av Sverige kommer du i kontakt med engelska nästan dagligen. Tänk bara på alla nyhetsmedier, tv-program, filmer och musik? Om du någon gång planerar att lämna Jönköping (vilket ju är mycket troligt), t.ex på en semesterresa eller ett utbytesår, är det bra om du är väl förberedd. Engelska talas över hela världen och är det språk de flesta svenskar använder för att kommunicera utanför Sverige.

Hitta din drömlärare på Superprof

Om du har gått ut gymnasiet men varken har tid eller lust att ta en kurs på universitet finns det många andra sätt att lära sig engelska. Du kan kolla om Jönköpings stad erbjuder kvällskurser via studieförbund eller ta lektioner via en språkskola. Problemet med gruppundervisning är att lektionerna inte anpassas efter varje elev.

Du kanske hittar en engelskakurs i Jönköping som verkar bra men inte passar din nivå. Även kursinnehållet måste matcha dina behov. Om du vill bli bättre på grammatik medan kursen fokuserar på konversation slösar du din tid. Det finns många webbplatser och språkappar med kostnadsfria övningar och grammatikguider.

Vi rekommenderar att du använder dig av dessa, men inte enbart. För att bli bra på engelska krävs oftast lärarledda lektioner. En effektiv metod som finns tillgänglig i Jönköping är privatundervisning. På Superprof kan du boka din alldeles egna privatlärare som kommer hem till dig och utformar en kursplan efter dina önskemål.

Våra engelskalärare skräddarsyr lektionerna efter dina styrkor och svagheter. Du kan ta en intensivkurs på semestern, hjälp med läxorna efter skolan eller närhelst det passar dig.  Privatlektioner är bra både för dig som fortfarande studerar på högstadiet eller gymnasiet, och för dig som jobbar. Allt du behöver göra för att komma igång är att boka en gratis provlektion med den lärare som bäst motsvarar dina behov. På Superprof i Jönköping finns det en engelskalärare för alla smaker!

Vad vill du lära dig?