Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Luleå

Se fler lärare

190 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 190kr/h.

3 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Luleå!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för privatlektioner i engelska i Luleå och i närheten?

I Luleå tar en lärare runt 190kr för privatundervisning i engelska.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller i elevens hem)
 • Hur ofta du vill ha lektioner och hur långa de är
 • Objektivet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare bjuder på den första lektionen.

Se alla priserna för läxhjälp i engelska i ditt närområde.

👩‍🎓 Hur kan jag hitta en engelskalärare i Luleå?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan kolla in en privatlärares cv och välja den lärare i engelska som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

I Luleå och de närliggande städerna finns, 9 lärare i engelska tillgängliga att ge lektioner.

 

Välj din valda kurs från mer än 9 privatlärare i engelska.

.

 

💻 Är det möjligt att ta engelska kurser online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska engelskalärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof ger engelska via webbkamera, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i engelska online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Varför inte börja med privat engelska undervisning i Luleå?

Att lära sig prata och skriva engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du önskar att förstå från dina privatledda lektioner med din lärare.

 

Alla engelskalektioner med en utbildad privat lärare ger dig chansen att bemästra det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många engelska språklärare finns tillgängliga för att erbjuda kurs i engelska i Luleå och i närområdet?

Det finns just nu 9 språklärare i engelska som erbjuder lektioner i engelska i Luleå och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, läs deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj enengelskakurs från en av våra 9 lärare i engelska.

Vill du lära dig engelska i Luleå?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Luleå!

Se fler lärare Nu kör vi!

Utvecklas med hjälp av privatlektioner engelska

Förbättra din engelska i Luleå

Känner du att engelskalektionerna går lite trögt i skolan? Att få bra betyg och hänga med i undervisningen är viktigt för framtiden - antagligen viktigare än du tror! Om du gått ut gymnasiet har du säkert redan hamnat i flera situationer där du varit tvungen att prata engelska. Om man upplever att andra har en bättre nivå än en själv kan det kännas pinsamt att ens försöka.

Den goda nyheten (beroende på hur man ser det) är att du inte är ensam. Många elever och vuxna i Luleå kämpar med engelskan. Även om du inte behöver använda engelska dagligen, kan det kännas jobbigt att inte kunna se film utan undertexter, förstå kurslitteraturen på universitetet eller kommunicera med människor från andra länder.

Det finns som tur är en enkel lösning på detta problem. Du har säkert redan funderat på extrahjälp i engelska, men inte vetat vart du ska vända dig? På Superprof i Luleå kan du ta privatlektioner i engelska, antingen hemma hos dig, hos läraren eller på ett neutralt ställe, exempelvis ett café. Läs vidare så berättar vi mer!

Engelska i Luleå och övriga världen

Över 300 miljoner människor talar engelska som modersmål. Utöver dessa talar mellan 400 miljoner och 1 miljard människor engelska som andraspråk eller främmande språk. I Sverige lär vi oss engelska genom hela skolgången vilket gör svenskarna till skickliga utövare, många kan praktiskt taget kalla sig tvåspråkiga!

Med så många engelskspråkiga människor i världen har engelskan blivit det viktigaste språket inom handel, akademin, vetenskapen, tekniken, politiken osv. Engelskans betydelse i världen riskerar inte att avta, så om man vill göra sig själv en tjänst bör man förbättra och underhålla sina kunskaper. I Luleå behöver man inte nödvändigtvis prata engelska särskilt ofta (om man inte arbetar med internationella kunder eller jobbar inom turism d.v.s) - men det är väldigt hjälpsamt om man förstår engelska.

I dagens samhälle kommer vi nämligen inte undan. En stor del av all världens information och underhållning finns tillgänglig på engelska. Tänk dig hur mycket man skulle missa om man bara kunna googla på svenska, läsa svensk kurslitteratur och se svenska filmer? Att förbättra dina språkkunskaper är dessutom oerhört viktigt för din yrkesmässiga utveckling.

När man bor i Sverige är det viktigt att lära sig engelska eftersom många arbetsgivare tar för givet att man redan har en god nivå. Det finns många yrken som dessutom är beroende av goda engelskakunskaper, såsom journalist, webbredaktör, lärare, läkare, psykolog, polis, forskare samt inom IT, kundservice och turism. Ta chansen och boka en intensivkurs med i Luleå redan i veckan!

Ta privatlektioner i Luleå

Visste du att du privatundervisning i engelska kan handla om precis vad du vill? Du kan få läxhjälp, förbättra din engelska inför en resa eller lära dig specifika yrkestermer - det är du som bestämmer! Det finns många fördelar med att ta privatlektioner i Luleå. För det första är undervisningen skräddarsydd, d.v.s med dina behov och önskemål i fokus - för det andra är privatundervisning tillgängliga för alla, oavsett om du går i grundskolan, gymnasiet, högskola, universitet eller har slutat skolan helt och hållet.

Behöver du hjälp med din magister- eller doktorsexamen? Du kan ta en intensivkurs för att förbättra din talförmåga, din grammatik eller bara för att få bättre självförtroende inför en presentation på engelska. Ska du snart skriva nationella provet eller högskoleprovet? Du kan be om läxhjälp som specifikt fokuserar på de språkkunskaper som krävs för ett visst prov. I Luleå finns det engelskalärare för alla nivåer och behov.

Vad du än behöver dina förbättrade engelskakunskaper till (prov, c-uppsats, jobbansökan osv), är det viktigt att välja rätt lärare för ändamålet. På Superprof i Luleå kommer du snabbt se att lärarna har vitt skilda kvalifikationer och erfarenheter. Vissa kanske är universitetsstudenter med en passion för engelska, medan andra är modersmålstalare eller utbildade engelskalärare. Din budget är också viktig att ha i åtanke.

Det är inte dyrt att ta privatlektioner (speciellt inte med tanke på undervisningens höga kvalité), men distanslektioner online kan vara ett bra alternativ om din budget är något begränsad - engelskalektioner online är ofta billigare än fysiska lektioner. En fördel med distanslektioner är att du även kan boka privatlärare utanför Luleå.

Tänk hur många engelskalärare som finns världen över? Du kan boka en brittisk lärare från London eller en svensk lärare från Stockholm - valet är ditt! Kom ihåg att det viktigaste av allt är att läraren har de kvalifikationer som krävs och att ni trivs i varandras sällskap. Gå in på Superprofs plattform redan idag och jämför de olika lärarprofilerna i Luleå. Vi är säkra på att du snart kommer hitta din favorit!

Vad vill du lära dig?