Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Sundsvall

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 omdömen.

182 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 182kr/h.

2 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Sundsvall!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad kostar privata engelskalektioner i Sundsvall och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 182kr för läxhjälp i engelska i Sundsvall.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Målet med dina privata engelskalektioner. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på den första lektionen.

Se alla priserna för privatlektioner i engelska nära dig.

🎓 Hur hittar jag en lärare i engelska i min stad?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, ta en titt på deras egenskrivna cv för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 6 lärare i engelska tillgängliga att ge engelskakurser i Sundsvall och i närområdet.

 

Välj din kurs från mer än 6 lärare.

.

 

💻 Hur kan jag ta privatlektioner online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska provet, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska via Skype, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga privatlärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i engelska online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en språklärare i engelska?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelska instruktörer tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du önskar att lära dig från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Ta engelska kurser för att lära dig mer om det engelska språket med en erfaren mentor. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt möjlighet att lära på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga att ge private kurs i engelska i närheten av deg?

Det finns just nu 6 lärare i engelska som erbjuder lektioner i engelska i Sundsvall och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, kika in deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en kurs i Sundsvall från vårt urval av mer än 6 engelskalärare.

Vill du lära dig engelska i Sundsvall?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Sundsvall!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig på bästa sätt - Privatlektioner Engelska

Ta privatlektioner i engelska - online eller hemma!

Om du bor i Sundsvall och vill bli bättre på engelska har Superprof lösningen! Oavsett om du läser engelska på högstadiet, gymnasiet, universitetet eller redan gått ut skolan, kan privatundervisning ge dig det stöd du behöver.

Är du orolig för dina betyg? Känner du att du inte har samma nivå som vänner, klasskompisar eller kollegor? Att vara bra på engelska är viktigt i dagens samhälle.

Ju tidigare du tar tag i problemet desto bättre. Superprof har listat Sundsvalls alla privatlärare i engelska på en och samma plattform - ta en titt och se om du hittar en lärare nära dig!

Hos oss bokar du privatlektioner i engelska på bara några klick!

Fördelarna med att tala engelska flytande

Du känner säkert till de flesta fördelarna med att vara bra på engelska. Frågan är bara om du inser hur mycket dina engelskakunskaper påverkar din vardag och framtid?

Att vara bra på engelska är inte bara hjälpsamt i skolan och när du söker jobb. Om du vill kunna resa obehindrat och lära känna människor från andra länder är det viktigt att satsa på engelska.

Det finns dessutom många studenter, turister och nyinflyttade i Sundsvall som inte kan svenska. Vore det inte synd att begränsa sin bekantskapskrets på grund av en språkbarriär?

Det finns inget annat språk som kan jämföras med engelska, det är det största språket i världen! Att vara bra på engelska kommer hjälpa din karriär. Många rekryterare tittar noga på kandidaternas språkkunskaper.

Se till att inte missa ditt nästa drömjobb! Om din engelska är bra nog för att uttrycka dig väl i tal och skrift är möjligheterna oändliga, både på stora företag i Sundsvall och utomlands. 

Hur kan du förbättra din engelska i Sundsvall?

Vill du förbättra ditt uttal? Har du ett begränsat ordförråd? Behöver du repetera engelsk grammatik och stavning?

På Superprof kan du ta privatlektioner med en lärare som antingen talar engelska som modersmål, eller som på andra sätt är kvalificerad. Vi har kurser för samtliga nivåer, så du behöver inga särskilda förkunskaper.

Du kan även kolla upp språkskolor och studieförbund nära dig. Om du inte fick godkänt i engelska på gymnasiet finns alltid möjligheten att läsa upp betygen på Komvux.

Om du fått ditt slutbetyg kan du läsa kurser i engelska på universitetet. Många av kurserna på svenska universitet finns tillgängliga på distans. Det spelar alltså ingen roll om universiteten ligger långt ifrån Sundsvall.

Det är också viktigt att öva mycket på egen hand. Ser du ofta på engelska serier och filmer? Grammatik, uttal och vokabulär förbättras faktiskt snabbt om man hör engelska varje dag. 

Varför är privatundervisning i engelska så effektivt?

Privatundervisning blir allt vanligare i Sundsvall och övriga Sverige. Hur kommer det sig? Om man tänker efter är det rätt självklart. Skolan och arbetslivet ställer höga krav, och att lära sig engelska på egen hand är svårt.

Utbudet av traditionella engelskakurser i Sundsvall är dessutom begränsat. Både tider, dagar, datum för kursstart och nivå måste passa. Privatundervisning fungerar precis tvärtom.

Där är det du som bestämmer när, var och hur du vill lära dig engelska. En privatlärare anpassar lektionerna efter din nivå och dina behov.

Detta innebär att du slipper slösa tid på delar du redan behärskar, och istället kan fokusera på det som känns utmanande. Privatlektioner i engelska är väldigt effektivt. Du får all lärarens uppmärksamhet vilket gör att du utvecklas snabbare.

Eftersom du inte blir betygsatt behöver du inte känna någon press. Du kan ställa så många frågor du vill utan att känna dig dum. Din privatlärare kommer kännas mer som en kompis än som en lärare.

Du kan välja att ta en intensivkurs eller en vanlig engelska kurs. Privatundervisning är både flexibelt, effektivt och trevligt!

Boka din första privatlektion i engelska på Superprof 

Du kommer inte att ha några problem med att hitta en härlig privatlärare i Sundsvall. Alla våra kurser riktar sig till dig som vill förbättra din engelska, oavsett nivå.

Man behöver inte åka på en utbytestermin eller flytta utomlands för att bli flytande i engelska. Du har allt du behöver hemma i Sundsvall! Gör en sökning på lärarna nära dig och jämför deras profiler och omdömen.

Boka sedan en gratis provlektion med den du gillar bäst. Privatlektioner via Superprof kan antingen hållas hemma hos dig, hos läraren, på ett café eller online. Vad föredrar du?

Om du inte hittar din drömlärare i Sundsvall kan du utöka sökningen till hela Sverige - de flesta privatlärare på Superprof erbjuder kurser på distans! Allt du behöver är en stabil internetuppkoppling! Ha så kul och lycka till med engelskan!

Vad vill du lära dig?