Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra lärare i kinesiska i Göteborg

4.8 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 4.8 stjärnor och fler än 2 omdömen.

340 kr/h

Majoriteten av lärarna bjuder på den första kurstimmen. Genomsnittspriset för en kinesiskalektion är 340kr/h. Hitta ett pris som passar dig!

3 h

Kort svarstid - Superprofs kinesiskalärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig kinesiska
i Göteborg!

2. Organisera din kinesiskakurs och påbörja äventyret!

Kontakta din nya kinesiskalärare. Du får tillgång till kontaktinformation när läraren visar att hen är tillgänglig.

3. Nya kunskaper ger nya möjligheter

Med Elevpasset har du tillgång till alla Superprofs privatlärare. Lär dig något nytt tillsammans med engagerade människor!

FAQ

💸 Hur mycket kostar en en kinesiska lärare i Göteborg och i närområdet?

I genomsnitt tar en lärare i kinesiska 340kr för en kurs i kinesiska i Göteborg.

Kostnaden för en lektion i kinesiska varierar pga:

 • lärarens kinesiska erfarenhet
 • området/staden där din lektion i kinesiska tar plats (via webbkamera eller hemma hos eleven)
 • hur ofta du vill ta lektioner i kinesiska och längden på lektionerna
 • målet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare i kinesiska erbjuder den första kursen gratis.

Se alla kostnader för lärare i kinesiska i ditt område.

👩‍🎓 Hur kan jag kontakta en lärare i kinesiska i Göteborg?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig kinesiska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att få fram en lista av tillgängliga lärare i kinesiska när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna lärarannons för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Göteborg och de närliggande städerna finns, 6 lärare i kinesiska tillgängliga att ge privatkurser.

 

Välj din kurs iGöteborg från våra 6 tillgängliga privatlärare available..

 

💻 Hur kan jag ta språklektioner i kinesiska online?

På Superprof kan du lära dig kinesiska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i kinesiska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra språklärare i kinesiska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i kinesiska på Superprof ger kinesiska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga vägledare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

🇨🇳 Varför inte lära dig med kinesiska undervisning i Göteborg?

Att lära sig kinesiska har många fördelar. Kinesiska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig kinesiska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika erfarna kinesiska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En kinesiskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med text
 • Nybörjarkinesiska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på kinesiska grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Kinesiska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina kinesiska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att lära dig från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Registrerad dig för kurser i kinesiska för att lära dig mer om det kinesiska språket med en certifierad privatlärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att lära på det kinesiska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla kinesiska lärare nära dig.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga för att ge kurs i kinesiska i Göteborg och i närområdet?

Det finns just nu 6 lärare i kinesiska som erbjuder språklektioner i kinesiska i Göteborg och i området.

 

Du kan se på en av privatlärarnas profiler och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en kurs i Göteborg från vårt urval av mer än 6 lärarprofiler.

Vill du lära dig kinesiska i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av kinesiskalärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en kurs i kinesiska tillsammans med en privatlärare från Superprof

Ta kinesiskalektioner i Göteborg

Att lära sig ett helt nytt främmande språk är inte alltid det lättaste uppdraget, speciellt när det så pass annorlunda från ditt modersmål. En av de största skillnaderna mellan kinesiskan och språk som svenskan eller engelskan är det annorlunda skrivsystemet. Kinesiskan, arabiskan, ryskan och japanskan har alla ett mycket skilt skriftsystem från svenskan och engelskan, dessa språk använder sig inte av det typiska latinska alfabetet som vi i Sverige är vana vid. Det är inte bara själva tecknen som ser annorlunda ut, utan i praktiken används varje bokstav på ett helt annat sätt i kinesiskan.  I kinesiskan så representerar varje bokstav eller ord eller en del av ett ord på ett helt annat sätt jämfört med svenskan. För att kunna lära dig de kinesiska bokstäverna och orden, utveckla din nivå inom språket och lära dig tala detta vackra språk, är det en bra idé att kontakta en privatlärare som guidar dig på vägen. Det finns många lärare inom mandarin här i Göteborg, vissa är anställda på företag medan andra som här på Superprof jobbar frilans. Fördelen med att kontakt en lärare som arbetar frilans är att du kan få ett lägre pris, och era lektioner är inte styrda av någon annan än dig och din lärare. Det finns många saker ni kan tackla på din kinesiskalektion, exempelvis:

 • Lära dig de kinesiska bokstäverna.

 • Utveckla dina kunskaper inom den kinesiska grammatiken.

 • Bekanta dig med uttal. Kinesiskan är nämligen ett språk som kan ge ord olika betydelse efter hur orden blir uttalade.

 • Förbättra din ordkunskap.

 • Jobba med din talförmåga genom att prata med en person som talar flytande kinesiska.

 • Bli bättre på att skriva på kinesiska.

 • Få ta del av och utforska den kinesiska kalligrafin.

 • Läsa och utvidga dina kunskaper om den kinesiska kulturen. Detta kan innehålla att få läsa om den uråldriga kinesiska historien, matlagning eller geografin.

 • Träna på att hålla en konversation med en kinesisktalande.

 • Kunna läsa och skriva utan att använda sig av Pinyin-romanisering systemet

Intresserar du dig för den kinesiska eller taiwanesiska kulturen? Planerar du en resa till Nanjing, Peking, Shanghai eller Taipei? Det finns lärare här på Superprof som alla är redo att anpassa sin undervisning till vad du vill lära dig.

Kinesiskan, en grupp av kinesisk-tibetanska

Det kinesiska språket innefattar Wuk (som talas i Shanghai), Kantonesiska (som talas i Guangzhou, Guangdong, Hong Kong och Macao), Gan, Hakka, Min (talas i Taiwan), Xiang, Jin, Gui, Ping och mandarin är de mest talade versionerna av språket. Den vanliga Mandarin Kinesiskan är det språk som man får lära sig i skolan. Kinesiskan är också det språket som talas av ”Han-folket” vilka är den största etniska gruppen i Kina, Taiwan och Singapore. Alla dessa människor kan räknas ihop till mer än 850 miljoner människor som alla talar mandarin kinesiskan.


Om vi går tillbaka och tittar på Sverige kan vi se att det bor ungefär 35 000 kineser här i Sverige, det är ändå ett relativt stort antal. Om man istället tittar hur många av dessa som bor i Göteborg kan vi se att cirka 10–15% av alla kineser som finns i Sverige bor i Göteborg, trots att Göteborg bara har cirka 5–6% av Sveriges befolkning. Det betyder att det finns många personer här i Göteborg som skulle kunna lära dig kinesiska.

Ett språk som inte prioriteras i Sverige trots dess popularitet

I grundskolan runt 6:an får man göra sitt val om vilket ”modernt språk” man ska läsa. Oftast får man välja mellan spanska, franska eller tyska men vissa skolor erbjuder även andra språk. På gymnasiet får man sedan möjligheten till att ytterligare utveckla sina språkkunskaper inom dessa moderna språk, men ofta erbjuder skolan också möjligheten att lära sig andra språk som italienska eller japanska. Det svenska skolverket har bestämt att vi i Sverige ska uppmuntra elever att utveckla sina språkkunskaper, detta genom att man ger ut så kallade meritpoäng till de som utvecklar sina kunskaper inom moderna språk. Dessa meritpoäng ger sedan en stor fördel ifall man vill använda sina gymnasiebetyg till att söka till en högskola eller universitet. Som många vet är det en väldigt hög konkurrens om platserna på många utbildningar i Sverige, därför är dessa meritpoäng mycket eftertraktade. Trots att man bestämt sig för att uppmuntra kunskaper inom moderna språk, är kinesiskan ett språk som trots dess enorma popularitet och användbarhet som ofta glöms bort. Det är väldigt ovanligt att en grundskola eller gymnasieskola erbjuder sina elever att lära sig kinesiskan, ännu ovanligare är att man som elev börjar läsa detta vackra språk när om det väl erbjuds. Det är väldigt synd att detta språk ofta glöms bort i vår skola, eftersom det är en av de mest användbara språken som finns.

Varför ska man kunna kinesiska?

Kinesiska är som tidigare sagt en av de mest använda och talade språket i hela världen, många av dessa människor som har kinesiskan som modersmål talar inte heller engelska, vilket gör det svårt att kommunicera med denna stora del av jordens befolkning. Kina är också ett land som just nu upplever en enorm ekonomisk utveckling, personer som tidigare haft väldigt ont om pengar finner sig själva plötsligt med pengar över de kan spendera på den västerländska marknaden. Problemet är som sagt språkbarriären, många företag i Europa letar därför efter européer med kunskaper om kina och kinesiskan. Inte nog med detta, vi européer köper allt mer produkter från Kina och den asiatiska marknaden. Kina är ett industriland med väldigt goda möjligheter till att få en otroligt effektiv industri, därmed kan man erbjuda produkter med låga priser som västerländska bolag inte kan konkurrera med. Fördelen som de europeiska bolagen har just nu är att många kinesiska bolag saknar kontakter inom Europa och därmed har svårt att marknadsföra sig. Det skiljer mycket mellan den västerländska och den asiatiska kulturen, därmed kan en marknadsföringskampanj från ett kinesiskt bolag som riktar in sig på Europa lätt bli fel. Därför letar många kinesiska bolag efter någon som bor i exempelvis Sverige och har kunskaper inom kinesiskan. Du skulle kunna se den tid och pengar du lägger på att utveckla dina kunskaper inom kinesiskan som en investering, en investering du kommer att få en mycket god avkastning för i framtiden.

Förbered dig inför en resa till Kina

Oavsett om du vill resa till Kina för att göra affärer eller för att uppleva den fantastiska kulturen samt de vackra landskapen, kan man inte förneka att en kunskap för de lokala språket är mycket fördelaktigt. Tänk dig känslan av att kunna kommunicera med de lokala invånarna i staden eller landet du besöker. Du skulle kunna finna nya äventyr och möjligheter du inte annars skulle fått uppleva. När en turist kan tala det kinesiska språket är också väldigt uppskattat av den lokala befolkningen.

Hitta en privatlärare i kinesiska här i Göteborg genom Superprof

Som du vet skiljer sig det kinesiska språket väldigt markant från svenskan eller engelskan, du kommer därför att stöta på en del hinder på vägen. Att ha en erfaren kinesiskalärare vid din sida kommer då vara något ovärderligt. Genom att ha en privatlärare som kan anpassa och skräddarsy alla era lektioner till vad du behöver utveckla, kommer dina privatlektioner accelerera din inlärning och ta dina kunskaper till nästa nivå. Alla människor lär sig bäst på olika vis, att veta det sättet som passar dig bäst är inte alltid lätt. Men om du har en erfaren lärare vid din sida kommer hen att kunna identifiera det sätt som passar dig bäst. Eftersom du betalar för en privatlektion kommer allt att anpassas till vad just du vill lära dig, vill du utveckla dina kunskaper om den kinesiska historien, språket, skriftsystemet eller något annat? Inga problem! Din lärare är där för dig och tillsammans kan ni lägga upp en plan för din inlärning.


Hur ska man då veta att man bokar en lektion med en bra lärare? Detta är ett problem som många blir ställda inför om man vill lära sig kinesiska. Som tur är har Superprof lösningen på detta, vad kan ge en bättre bild av en potentiellt framtida lärare än att få ta del av rekommendationer och recensioner från tidigare elever denna lärare har undervisat? Genom att gå in på lärarens profil på Superprof kan du läsa allt ifrån tidigare recensioner till lärarens bakgrund och utbildning. På profilen berättar läraren om dess erfarenheter, metodik, utbildning och mycket annat. Genom att få läsa detta kan man bilda sig en uppfattning av en lärare innan man bokar en lektion. För att ytterligare garantera att du blir nöjd med upplevelsen erbjuder de flesta lärarna på Superprof den första lektionen gratis. Detta gör vi för att vara säkra på att du tycker att allt känns rätt innan du bokar fler lektioner med läraren. Superprof går även in som en tredjepart och verifierar den utbildningen som en lärare påstår sig ha, tack vare detta kan du känna dig säker på att den utbildning du får är korrekt. Du är bara ett par klick bort från att hitta en perfekt kinesiskalärare här i Göteborg, så det är bara att sätta igång.

Vad vill du lära dig?