Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra lärare i kinesiska i Lund

277 kr/h

Majoriteten av lärarna bjuder på den första kurstimmen. Genomsnittspriset för en kinesiskalektion är 277kr/h. Hitta ett pris som passar dig!

0 h

Kort svarstid - Superprofs kinesiskalärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig kinesiska
i Lund!

2. Organisera din kinesiskakurs och påbörja äventyret!

Kontakta din nya kinesiskalärare. Du får tillgång till kontaktinformation när läraren visar att hen är tillgänglig.

3. Nya kunskaper ger nya möjligheter

Med Elevpasset har du tillgång till alla Superprofs privatlärare. Lär dig något nytt tillsammans med engagerade människor!

FAQ

💸 Vad kostar det att boka en lärare i kinesiska i Lund?

I genomsnitt tar en språklärare i kinesiska 277kr för en kurs i kinesiska i Lund.

Kostnaden för en lektion i kinesiska varierar pga:

 • lärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i kinesiska tar plats (via webbkamera eller hemma hos eleven)
 • hur många lektioner du vill ta och längden på lektionerna
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare i kinesiska erbjuder den första kursen gratis.

Se alla priserna för lärare i kinesiska i din stad.

🧑‍🎓 Hur kan jag hitta en lärare i kinesiska nära mig?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig kinesiska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista av tillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, kolla på deras egenskrivna annonser om deras privatlektioner för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Lund i förorterna finns, 3 lärare i kinesiska tillgängliga att undervisa privatlektioner.

 

Välj din valda kurs från mer än 3 privatlärare i kinesiska.

.

 

💻 Kan du ta språkkurser i kinesiska online?

På Superprof kan du lära dig kinesiska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentamen i kinesiska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra språklärare i kinesiska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i kinesiska på Superprof ger kinesiska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare i kinesiska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i kinesiska online idag på Superprof.

🇨🇳Varför ska du börja med en en privatundervisning i kinesiska i Lund?

Att lära sig kinesiska har många fördelar. Kinesiska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig kinesiska inkluderar ökad mental flexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika erfarna kinesiskalärare tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En kinesiska instruktör kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med text
 • Nybörjarkinesiska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på kinesiska grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Stava och konjunktion
 • Ge råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Kinesiska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina kinesiska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att lära dig från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Ta privatkurser i kinesiska för att lära dig mer om det kinesiska språket med en kompetent privat kursledare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att lära på det kinesiska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla lärare i kinesiska nära dig.

🏅 Hur många lärare i kinesiska finns tillgängliga för att ge lektioner i kinesiska i Lund och i närområdet?

I Lund och i närområdet finns det 3 instruktörer i kinesiska tillgängliga att ge privatlektioner

 

För att hitta en privatlärare i kinesiska, kika in deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj enkurs från en av våra 3 lärare i kinesiska.

Vill du lära dig kinesiska i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av kinesiskalärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig kinesiska med hjälp av en privatlärare från Superprof

Ta privatlektioner  i kinesiska med Superprof

Vill du lära dig kinesiska i Lund? Smart! Har du funderat på privatundervisning? Oavsett var i Lund du bor, är chansen stor att du hittar trevliga privatlärare nära dig. Med Superprof kan du ta en kurs i kinesiska hemma hos dig eller hemma hos din lärare.

Om du har en smartphone eller dator kan du dessutom ta lektioner online. Distansundervisning är minst lika effektivt, så glöm inte att spana in utbudet av privatlärare i övriga Sverige (eller världen) om du inte hittar den du söker i Lund!

Fördelar med att kunna kinesiska

Över 1 miljard människor talar mandarin. Bara det är skäl nog att intressera sig för språket, eller hur? Du kommer garanterat träffa många människor under din livstid som talar kinesiska. Vore det inte kul att imponera på dem med dina språkkunskaper? Man kommer betydligt närmare nya människor när man talar samma språk.

Tänk så mycket du kan göra och uppleva när du lärt dig kinesiska! Kineser är i allmänhet väldigt varma och välkomnande, de kommer definitivt att uppskatta dina ansträngningar! Att kunna kinesiska är väldigt hjälpsamt när man reser runt i Kina.

Drömmer du om ett utbytesår eller en längre resa? Dina nya språkkunskaper kommer öppna fler dörrar än du anar!

Kinesiska, en stor merit på arbetsmarknaden

Kinas ekonomi har varit på uppgång under de senaste 40 åren. Kina spelar dessutom en stor roll i världspolitiken. Det finns otaliga yrkesmöjligheter för den som är intresserad av att arbeta i Kina - eller på företag som har med Kina att göra.

Kunskaper i kinesiska ger dig ett stort övertag när du söker jobb. Internationella företag i Lund och övriga Sverige föredrar alltid flerspråkiga kandidater - lektioner i kinesiska är definitivt en smart investering. 

Kan man bli flytande i kinesiska med privatlektioner?

Om du vill bli bra på kinesiska är Superprof den rätta plattformen för dig. Det finns flera fördelar med att ta privatlektioner - du kommer att utvecklas snabbt oavsett förkunskaper. Kinesiska är mycket användbart och det mest talade språket i världen.

Problemet är att det tar lång tid att lära sig, i alla fall om man förlitar sig på språkappar och traditionella språkkurser. En av de största utmaningarna är skriftspråket. Kinesiska består av tusentals tecken, till skillnad från vårt västerländska alfabet.

Privatlektioner är det mest effektiva sättet att lära sig kinesiska tack vare en skräddarsydd undervisning som utgår ifrån dig och din unika behov. Våra privatlärare utformar en personlig studieplan efter att ha utvärderat din nivå, samt dina styrkor och svagheter.

Störst vikt läggs på dina problemområden, där du har störst förbättringspotential samt dina intressen. Din privatlärare låter dig utvecklas i din egen takt och ger dig stort inflytande över kursinnehållet. Att lära sig ett nytt språk är alltid svårt.

Du måste vara beredd på att öva mycket på egen hand, men det är alltid värt ansträngningen i slutändan! Privatlektioner är det självklara valet om du vill bli bra på kinesiska i Lund!

Hur går en privatlektion i kinesiska till? 

Som i all annan språkundervisning jobbar man på läsförståelse, hörförståelse, uttal och att skriva. Exakt vad ni gör på lektionerna beror dock på dina preferenser och din nivå. En privatlärare i kinesiska kan testa olika undervisningstekniker för att se vad som passar dig bäst.

Vissa elever föredrar att repetera glosor och grammatik medan andra behöver en mer lättsam och pedagogisk metodik. Om du vill lära dig grundläggande kinesiska inför en resa kanske ni bara fokuserar på vanliga fraser och vokabulär som behövs i vardagssituationer - allt beror på dina mål! 

Boka en privatlärare i kinesiska i Lund

På Superprof ser du snabbt vilka lärare i kinesiska som är tillgängliga i Lund. Om du vill ta fysiska lektioner är det en fördel om din privatlärare bor nära dig. Om du däremot kan tänka dig distansundervisning går det lika bra att göra en bredare sökning.

Allt du behöver göra för att hitta din drömlärare i kinesiska är att jämföra lärarnas profiler och läsa igenom tidigare studenters omdömen. De flesta lärare på Superprof erbjuder dessutom en gratis provlektion så att du får chansen att testa innan du bestämmer dig för att fortsätta.

Om du därefter känner dig osäker är det fritt fram att boka provlektioner med andra lärare. Eftersom alla privatlärare är olika är det viktigt att du väljer den som passar dig bäst. Både när det gäller kvalifikationer, metodik och personlighet.

Vad tror du, är det inte dags att komma igång med kinesiskan? Boka din första provlektion redan idag! Med privatundervisning kommer du utvecklas i raketfart, vi lovar!

Vad vill du lära dig?