Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra lärare i kinesiska i Malmö

246 kr/h

Majoriteten av lärarna bjuder på den första kurstimmen. Genomsnittspriset för en kinesiskalektion är 246kr/h. Hitta ett pris som passar dig!

10 h

Kort svarstid - Superprofs kinesiskalärare svarar vanligtvis inom 10h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig kinesiska
i Malmö!

2. Organisera din kinesiskakurs och påbörja äventyret!

Kontakta din nya kinesiskalärare. Du får tillgång till kontaktinformation när läraren visar att hen är tillgänglig.

3. Nya kunskaper ger nya möjligheter

Med Elevpasset har du tillgång till alla Superprofs privatlärare. Lär dig något nytt tillsammans med engagerade människor!

FAQ

💸 Vad kostar lektioner i kinesiska i Malmö?

I Malmö, tar en lärare i kinesiska runt 246kr för en kurs i kinesiska.

Priset för en lektion i kinesiska varierar pga:

 • lärarens kinesiska erfarenhet
 • området/staden där din lektion i kinesiska tar plats (via webbkamera eller i elevens hem)
 • hur ofta du vill ta lektioner i kinesiska och längden på lektionerna
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare erbjuder den första kursen gratis.

Se alla kostnader för lärare i kinesiska i ditt område.

🧑‍🎓 Hur kan jag hitta en lärare i kinesiska i Malmö?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig kinesiska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att se en lista av tillgängliga lärare i kinesiska när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna cv för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Malmö och de närliggande städerna finns, 6 privatlärare tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

Välj din privatkurs från mer än 6 privatlärare.

.

 

💻 Hur kan jag ta privatlektioner online?

På Superprof kan du lära dig kinesiska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför språktentamen i kinesiska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra lärare i kinesiska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i kinesiska på Superprof ger kinesiska online, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare i kinesiska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i kinesiska online idag på Superprof.

🇨🇳 Vad kan en lärare i kinesiska hjälpa dig med?

Att lära sig prata och skriva kinesiska har många fördelar. Kinesiska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig kinesiska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande kinesiska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En kinesiskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med text
 • Nybörjarkinesiska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på kinesiska grammatik
 • Prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Kinesiska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina kinesiska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du önskar att lära dig från dina privatledda lektioner med din lärare.

 

Alla kinesiska privatkurser med en certifierad lärare ger dig chansen att bemästra det kinesiska språket snabbare.

 

Klicka här på annonserna av alla kinesiska lärare nära dig.

🏅 Hur många instruktörer finns tillgängliga att ge lektioner i kinesiska i närheten av deg?

Det finns just nu 6 privatlärare i kinesiska som erbjuder kurs i kinesiska i Malmö och de närliggande områdena.

 

Du kan se på en av privatlärarnas profiler och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en kurs i kinesiska i Malmö från vårt urval av mer än 6 lärare.

Vill du lära dig kinesiska i Malmö?

Välj bland vårt stora utbud av kinesiskalärare i Malmö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck ny talanger i dig själv med våra dedikerade privatlärare.

Ta kinesiskalektioner i Malmö

Napoleon Bonaparte sa en gång i tiden “Kina är en sovande jätte. Låt henne sova, för när hon väl vaknar kommer hon att flytta världen.” Över 200 år senare så börjar vi verkligen se vad Napoleon talade om. Kina håller på att bli en av de mest inflytelserika och mäktiga länderna i världen. I Sverige bor det ungefär 35 000 kineser, varav en stor del av dessa bor i Malmö. Det finns väldigt många olika språk som talas i Malmö och kinesiskan blir allt vanligare, inte bara för att kineser väljer att flytta hit utan allt fler svenskar väljer att lära sig detta språk för att ta del av de många fördelarna. Det finns dock inte bara ett kinesiskt språk, det finns faktiskt flera olika. De vanligaste kinesiska språken kallas mandarin och kantonesiska, men vanligast av dessa är mandarin kinesiskan.

Ett av de moderna språken?

I grundskolan börjar barnen självklart med att lära sig om ämnen såsom matematik eller svenska, men i 3an börjar de flesta barn också att få lära sig engelska. I Sverige värderas språkkunskaper mycket högt och många timmars utbildning inom språk sker. Så tidigt som i 6:an får man sedan välja ett så kallat modernt språk, här får eleverna oftast välja mellan tyska, franska eller spanska. Denna språkkunskap får man sedan fortsätta utveckla genom hela grundskolan. På gymnasiet oavsett vad du väljer för linje får du sedan möjlighet att antingen utveckla dina kunskaper inom det moderna språk du valt i grundskolan eller starta studier inom ett helt nytt så kallat modernt språk. De flesta gymnasieskolor erbjuder franskan, spanskan och tyskan, men det är även vanligt att skolor erbjuder undervisning inom japanska eller italienska. Som tidigare sagt är språkkunskaper i skolan mycket uppmuntrat av Skolverket i Sverige. Det är till och med så att man kan få så kallade meritpoäng från att läsa mer avancerade kurser inom språk. Dessa meritpoäng är jättebra att ha när man sedan ska söka till högskolan. Det nuvarande systemet för att söka in till högskolan fungerar så att man får ett genomsnitt på sina betyg, dessa meritpoäng läggs sedan på detta genomsnitt. Detta innebär att ett godkänt inom dessa kurser är mycket mer värda än andra kurser.

 

 Ett språk som dock är mycket ovanligt att skolor erbjuder är kinesiskan, varför? Det är helt enkelt inte speciellt populärt, även om skolan erbjuder undervisning inom språket är det inte vanligt att elever väljer det. Men att ha kunskaper inom det kinesiska språket skulle kunna vara en av de bästa investeringar du någonsin gör. Kina blir ett allt mer inflytelserikt land och allt mer jobb kräver att du har kunskaper inom språket. Självklart kan de andra moderna språken ge en stor fördel inom arbetsmarknaden, men en väldigt stor del av dessa länder har goda kunskaper inom engelskan och du kan därigenom göra dig förstådd med det språket. Vad som skiljer Kina från dessa länder är att det är väldigt ovanligt att kunna engelska i Kina. Att ha kunskaper inom det kinesiska språket gör därmed så att du skulle kunna kommunicera med ca 1,4 miljarder personer som bor i Kina, personer som du aldrig annars skulle haft möjligheten till att prata med annars.

En jobbmöjlighet

Som du vet ökar den kinesiska ekonomin med en otroligt hög hastighet, mycket större än de flesta andra länder på vår planet. Som du också känner till bor det ca 1,4 miljarder människor i Kina. Dessa personer är med om en utveckling där de helt plötsligt får mer pengar i plånboken i slutet på varje månad, pengar som de tidigare aldrig haft tillgång till. Dessa pengar spenderas självklart på den inhemska marknaden, men många kineser tycker att europeiska produkter har en annan lyx vilket betyder att de även vill handla från Europa. Problemet som tyvärr uppstår är att de har svårt att handla på grund av språket, utan att ett europeiskt bolag har översatt sin sida korrekt till kinesiskan. Detta betyder att allt fler bolag behöver personer med kunskaper inom engelskan och kinesiskan inom Europa. Inte nog med det, allt fler bolag i Sverige behöver personer som kan svenska, kinesiska och engelska.

 

Allt eftersom de kinesiska bolagen får mer pengar kommer det också ske internationella investeringar av europeiska bolag från kina. Exempelvis är det svensk kinesiska bolaget Oneplus ett bra exempel på detta. Oneplus säljer telefoner och har blivit allt vanligare märke bland telefoner, med kunskaper för alla tre språk kan du som arbetare vara ovärderlig för ett företag med kopplingar till Kina.

 

Men åt andra håller är precis lika aktuellt! Handeln från europeiska bolag och privatpersoner blir bara vanligare, du har säkerligen köpt produkter som härstammar från kinesiska bolag. Men samma problem uppstår även här, de europeiska konsumenterna har svårt att komma över språkbarriären när man önskar köpa en produkt eller tjänst från Kina. Tänk dig själv om du besöker en sida som har mycket dålig översättning, det skapar en osäkerhet hos konsumenten och ibland litar konsumenten inte på företaget. Därför blir det allt vanligare att kinesiska bolag anställer europeiska personer som hjälper till med dessa problem. Just på grund av bristen på personer med kunskaper inom dessa språk blir de som väl besitter kunskapen också väl kompenserade.

Förbered dig inför en resa

Vill du kanske åka till Kina för att uppleva deras fantastiska kulturarv? Vad vore då bättre än att lära sig språket inför resan. Genom att besitta förmågan att kunna kommunicera det lokala språket vid en resa kommer du att få ta del av nya upplevelser och erfarenheter du annars kanske inte skulle fått. Många lokala invånare uppskattar väldigt mycket när en turist kan tala deras språk, kanske bjuder de dig på något eller berättar om en fantastisk plats som du kan få uppleva.

 

Att besitta språkkunskaper i kinesiskan inför en resa kan också vara en stor trygghet, om du exempelvis skulle tappa bort dig eller om någonting skulle hända har du en möjlighet till att göra dig förstådd.

 

När du tar lektioner i ett språk får du inte bara lära dig hur du talar, skriver eller läser språket du kommer också att få ta del av dess historia och kultur. Det sker ganska naturligt att under tiden som man läser ett nytt språk att man kommer på frågor och funderingar kring kulturen som talar och talat språket genom historien.

Hur ska man lära sig kinesiska?

Det finns många sätt att ta sig an utmaningen av att lära sig det kinesiska språket. Det finns självklart otroligt mycket material att använda sig av på internet, detta är en stor fördel men kan också vara en nackdel. Just på grund av det sjukt stora sortimentet av information på nätet kan det också vara svårt att sortera bland allt. Som vi även tidigare nämnde finns det olika varianter på kinesiskan så risken för att få felaktig information kommer alltid att finnas där. Till en början kan processen kännas lätt, det finns väldigt mycket material för att börja sin lärandeprocess för språket, men allt eftersom du bygger på din kunskap kommer du upptäcka att det blir svårt att hitta material som är anpassad för den nivå du ligger på.

 

Det finns en del skolor i Malmö som erbjuder kurser i kinesiska, detta kan vara ett bra alternativ. Dessa lärare är ofta väldigt erfarna och duktiga, du kommer därför att få en snabbare inlärning än om du hade jobbat med ämnet själv. Det är dock inte alla som har tid eller möjlighet till att gå i skolan, vissa av dessa kurser kostar även relativt mycket pengar vilket inte alla har möjlighet till att betala. Dessa lektioner via skolan kommer också vara i grupp, ofta med väldigt många andra studenter. Nackdelen med detta är att läraren inte kommer ha möjlighet till att anpassa lektionen efter dina önskemål eller behov. Om du exempelvis har svårare för en viss del kommer inte läraren kunna stanna upp undervisningen för att hjälpa dig. Om du tvärtom har lätt för något kommer läraren fortfarande behöva hålla samma tempo och du slösar därför tid på saker du redan kan.

 

Det finns ett sätt för att lösa dessa nackdelar men fortfarande ta del av alla dess fördelar, nämligen att anlita en privatlärare. Genom att ha en privatlärare kommer din inlärning att accelerera markant, du och din lärare kan lägga upp lektionen efter dina behov och önskemål. Om du vill lära dig mer om den kinesiska kulturen kan ni lägga lektioner på det, om du istället vill fokusera på språket anpassar gärna din lärare sig efter dig. Som du vet lär sig alla på olika sätt, genom att anlita en privatlärare kommer du att få ta del av fördelar som att läraren kan anpassa sin metodik efter vad som passar dig bäst. På så sätt blir dina lektioner inte bara mer effektiva utan också mycket roligare.

 

Superprof är en plattform som vill matcha de som vill lära med de som vill lära ut. Som elev kan du bläddra bland många lärare från hela världen, vill du ha en lärare här från Malmö är det inte heller några problem. Du kan lätt skriva in var du befinner dig och om du vill ha en fysisk eller digital lektion. När du hittat en lärare kan du gå in på dess profil och läsa om recensioner och rekommendationer från tidigare riktiga elever som läraren har undervisat genom Superprof. Vad skulle kunna ge en bättre inblick i hur en lärare är än att läsa dessa recensioner.

 

Du är bara ett par klick bort från att hitta en lärare som är perfekt för dig, så bläddra bland hundratals lärare på Superprof och börja din resa mot att tala kinesiskan redan idag!

 

Vad vill du lära dig?