Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare
inom Naturvetenskap i Stockholm

Se fler lärare

4.9 /5

Våra lärare med 4.9 stjärnor och över 13 recensioner.

279 kr/h

96% av våra lärare erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 279 kr/h

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig naturvetenskap
i Stockholm!

2. Organisera dina lektioner i Naturvetenskap

Kommunicera med din lärare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt äventyr

Elevpasset (vårt månadsabonnemang) ger dig tillgång till alla våra lärare. Upptäck och engagera dig i nya ämne i Stockholm.

FAQ

💰Vad kostar en Naturvetenskap lektion i Stockholm?

Det genomsnittliga priset för Naturvetenskap lektioner i Stockholm är 279 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Naturvetenskap har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Stockholm med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Naturvetenskap erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Naturvetenskap lektioner i Stockholm?

Med hjälp av en lärare i Stockholm kan du lära sig Naturvetenskap  snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Stockholm.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Naturvetenskap online?

Majoriteten av våra lärare i Naturvetenskap erbjuder sina kurser i

Naturvetenskap lektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Stockholm kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Naturvetenskap använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Naturvetenskap via webcam.

🎓Hur många Naturvetenskap lärare ger lektioner i Stockholm?

Det finns för närvarande 57 lärare i Naturvetenskap som erbjuder kurser i Stockholm.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Naturvetenskap ?

Mätt över 13 recensioner gav våra elever i Stockholm  ett medelbetyg på 4.9 av 5 för deras lektioner i Naturvetenskap .


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig naturvetenskap i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av naturvetenskap lärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner i från engagerade lärare i Stockholm

Varför studera naturvetenskap? 

Naturvetenskap är läran om den fysiska världen, samspelet mellan människa och natur. 

Livet är det största mysteriet på jorden. Från minsta organism till en fullvuxen människa kan vi se olika livsformer runt oss vart vi än vänder blicken. 

Naturvetenskap täcker många olika ämnen och det finns kunskap utan slut att fördjupa sig i. 

En stor anledning till att många studerar naturvetenskap är just för att det är ett så brett ämne. För dig som vill göra karriär inom naturvetenskap så finns det många fördelar och valmöjligheter. Att förstå hur vi som människor fungerar ihop med natur och djuren är extremt viktigt och alltfler börjar engagera sig mot en hållbarare framtid. 

När du tar en kurs med våra privatlärare så kommer du att se saker ur nya perspektiv och väcka nyfikenheten i dig. Tillsammans utvecklar ni spetskunskaperna du söker och du kommer att få ett skräddarsytt schema anpassat till dig och efter dina önskemål. 

Har du bara en allmän bild av naturvetenskap och ingen större erfarenhet eller koll på vad du vill specialisera dig i, så kommer din privatlärare hjälpa dig hitta din passion inom naturvetenskap och se till att fokusera på detta. Har du planer på en karriär inom forskning så kommer kunskap inom naturvetenskap hjälpa dig långt på resan. 

Naturvetenskap tar oss bortanför vår mänskliga kropp och får oss att tänka kreativt och utanför boxen. Vi lär oss om samband mellan människa och natur, det naturliga kretsloppet och vad vi kan göra för att skapa de bästa förutsättningarna för en bättre framtid. 

När du ger dig in i naturvetenskapens rika värld inser du ganska snabbt att livet runt oss ständigt pågår och det finns saker att lära sekunden du kliver utanför ditt hus och tar ditt första andetag av syre på morgonen. 

Olika delar i naturvetenskap 

Naturvetenskap är det gemensamma namnet för ett stort antal olika ämnen. Är det biologi som intresserar dig? Eller kanske astronomi? Vi har samlat marknadens bästa experter för att du ska kunna utvecklas i just ditt valda ämne och intresseområde. 

Naturvetenskap är alltså en samling av flera olika ämnen och man delar ofta in dessa i följande: 

  • Kemi - Läran och sammansättningen av materia och kemiska substanser, våra byggstenar.
  • Biologi - Läran om livet och alla levande ting. 
  • Astronomi - Vetenskapen om himlakropparna och universum. 
  • Fysik - Läran om naturen på cellnivå. Studier kring energi och hur den omvandlas mellan olika materia. 
  • Geovetenskap - Läran om jordklotets uppbyggnad. 

Det finns så mycket att lära i allt som naturvetenskap täcker och det kan ibland kännas överväldigande. Med våra duktiga privatlärare vid din sida kommer du att bli inspirerad och få den motivation som behövs för att ta dig förbi varje hinder och växa i kunskap och som människa efter varje vinst. 

Vi har lärare i många varierande ämnen och det finns alltid någon som besitter mer kunskap än oss själva, har större erfarenhet och god förmåga att lära ut. En privatlärare upptäcker misstagen i tid och ser saker från perspektiv du annars kanske inte har tillgång till. 

När du tar en kurs med någon av våra privatlärare i naturvetenskap är chanserna stora att du nu följer stegen från någon som dedikerat stora delar av sitt liv i ämnet. Någon som verkligen djupdykt i hur världen fungerar och hur elementen samspelar, sparar dig otroligt mycket tid och hjälper dig genom djungeln av naturvetenskap. Med rätt lärare från Superprof kommer du utvecklas på ett optimalt vis och kommer få alla verktyg du behöver för att bemästra ämnet. 

När du börjar arbeta ihop med en privatlärare får du dessutom en form av mentor på köpet. Någon du kan ställa frågor till när frågetecken dyker upp istället för att lägga onödig tid på omvägar, tillsammans hittar ni de bästa lösningarna! Utan någon att rådfråga kan det ofta bli frustrerande när saker inte flyter som man önskar, allt du kan behöva är ett nytt perspektiv från någon med mer kunskap i ämnet. 

Att jobba tillsammans med någon är dessutom många gånger mycket roligare och mer motiverande. Någon att fira dina delmål med och som kan ge relevant konstruktiv feedback och ser till att du följer din plan framåt. 

I ett ämne som naturvetenskap finns det inget slut på kunskap man kan lära sig så när du är färdig med en kurs och känner att du har hittat rätt lärare kommer du med största sannolikhet vilja kliva djupare in i ämnet. 

Hitta din privatlärare i biologi på Superprof 

Om du befinner dig i Stockholm eller Stockholmsområdet finns det stora möjligheter att utvecklas inom naturvetenskap. Vi har just nu 87 aktiva naturvetenskap lärare i Stockholm och totalt 328 privatlärare i ämnet här i Sverige. 

Oavsett om du hittar din perfekta lärare lokalt eller på annan ort så finns det möjlighet att ta kurser. Är det inget måste för dig att träffa din privatlärare i person så är vårt populäraste alternativ att ta en kurs online. Att ta en kurs online ger en större frihet och möjlighet att

genomföra på valfri plats. En del föredrar att vara i hemmiljö, andra utanför hemmet. Kanske på ett mysigt fik eller utomhus i solskenet omgiven av Stockholms vackra parker eller andra fina miljöer. 

När du tar en kurs online behöver du en stabil internetuppkoppling och en fungerande webbkamera som verktyg, du kan alltså vara igång på nolltid. Både du och din lärare sparar tid och pengar då man slipper transportera sig, dessutom är våra privatlärare extremt flexibla och ofta villiga att planera in kurser på en tid som passar dig. 

Med vår moderna och enkla sökfunktion kan du tydligt se vilka lärare som är tillgängliga för ditt valda ämne. Vi rekommenderar dig att scrolla runt och skicka ut dina frågor och önskemål till ett par olika potentiella privatlärare tills du känner att det känns rätt för dig. Då våra lärare erbjuder första timmen gratis har du ytterst lite att förlora när du väljer att ta kurser hos oss. 

Våra kurser kommer dessutom till marknadens bästa priser så gör en sökning idag och vi garanterar att du inte kommer bli besviken!

Vad vill du lära dig?