Utmärkt
recensioner på

Lär dig naturvetenskap online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 70 omdömen.

223 kr/h

Bra priser: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 223 kr/h

4 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 4 timmar.

Att lära sig naturvetenskap har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Naturvetenskap

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Skolvetenskap.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i naturvetenskap ?

Genomsnittspriset för en kurs i naturvetenskap är 223 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom naturvetenskap
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Naturvetenskap ?

Naturvetenskap med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder naturvetenskap lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i naturvetenskap erbjuder naturvetenskap lektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Naturvetenskap online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i naturvetenskap ?

687 privatlärare i naturvetenskap erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 687 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i naturvetenskap ?

Bland 70 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig naturvetenskap ?

Du har många talangfulla lärare i naturvetenskap att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Handledning i naturvetenskap med en privatlärare kan ibland vara nödvändigt

Hitta din perfekta privatlärare i Naturvetenskap

Med studier kring livet, levande organismer och hur samspelet med planeten fungerar så är naturvetenskap ett extremt brett ämne. Det är därför inte konstigt att naturvetenskap är ett av de ämnen man fokuserar allra mest på i den svenska skolan.

Med så otroligt mycket att täcka i ämnet naturvetenskap så är det fullt förståeligt att många använder sig av en privatlärare för att ta sig vidare i sina studier på bästa vis. Vi kommer gå igenom fördelarna med att studera ämnet och vilka utmaningar du kan tänkas möta på vägen. Vad du lär dig i skolan om naturvetenskap och varför en privatlärare kan göra underverk både i dina studier och karriär.

Vad du kan lära dig genom naturvetenskap

I det fantastiskt breda ämnet naturvetenskap studerar du saker som: himlakropparna, evolution, celler, miljövård och bevarandet av vår planet. Vi lär oss hur alla dessa ämnen många gånger korsar varandra och att kunskap i ett ämne kan vara avgörande för att ta nya höjder i ett annat.

Genom att ta dig an naturvetenskap ger du dig själv en möjlighet att verkligen göra världen en tjänst med din kunskap. Vi behöver fler som jobbar för planeten och förstå sig på livet som rör sig här. När du jobbar inom naturvetenskap är du i fronttruppen för bevarelsen av vår planet och liv, få saker kan bli lika uppfyllande.

Vi som studerar och brinner för naturvetenskap är planetens problemlösare. Det kan vara utmaningar som  klimatförändringar eller hur vi som människa skapar bästa förutsättningar för att utvecklas i samspel med jorden och dess liv.  Med rätt kunskap på rätt poster kommer vi lösa utmaningarna vi står inför i dagens samhälle. Det har aldrig funnits en viktigare tid än nu när det gäller att ta personligt ansvar för hur vi lever våra liv i samklang med djur och natur.

För dig som älskar naturen är kurser i naturvetenskap ett naturligt val. Du kan resa runt och studera olika ekosystem eller tex fridlysta arter och växter. När man gräver djupt i ämnet förstår man vilken perfektion som pågår kring oss där minsta avvikelse kan vara förödande för utvecklingen.

Kanske vill du fokusera på rensningen av havet och har marinbiolog som drömyrke. Eller är du nästa Nikola Tesla med ambitioner att hitta lösningar på fri energi till hela världens befolkning. Det finns inga drömmar och visioner som är för stora när du djupdyker i ämnet.

Möjligheterna är stora och det kommer alltid finnas viktiga områden att fokusera på när det kommer till naturvetenskap. Du kan tex  lära dig hur man på bästa sätt skyddar utsatta arter och växtliv från utrotning.

Vi som människor är också en stor del av kretsloppet och det är av största vikt vi förstår oss på vår uppgift i det stora hela. Vi är högst upp i näringskedjan vilket innebär att vi både har makten att bryta ner och bygga upp planeten beroende på hur vi väljer att leva våra liv.

 

Privatkurser i naturvetenskap

Du som vill utveckla dina kunskaper i naturvetenskap kan du vinna otroligt mycket från att ta en privatkurs. Det finns nästan ingenting du inte kan lära dig från privatlärare som är experter inom området. På superprof har vi samlat marknadens bästa kurslärare för att du enkelt ska lära dig mer om ett ämne. Oavsett om du tar kurser för karriären eller för att få högsta betyg i skolan så är en privatlärare det bästa sättet att maximera din tid.

Våra privatlärare är flexibla och alltid tillmötesgående när ni spenderar er tid tillsammans. Du får ett skräddarsytt schema med kortsiktiga och långsiktiga mål. Du kan ofta själv bestämma tid för kursen så oavsett hur din nuvarande vardag ser ut finns där lösningar hos oss.

 

Hitta privatkurser i Sverige

Det finns få sätt som är enklare än att vända sig till superprof när det kommer till privatkurser. Vi har samlat landets bästa coacher och mentorer i över 1000 ämnen som du enkelt kan ta del av redan idag. Hittar du ingen privatlärare i din stad och är intresserad av en onlinebaserad kurs så kan du utöka din sökning till Sverige. Vi är övertygade att det finns en lärare som passar dig perfekt i din jakt på kunskap.

För de som vill sparka igång sin karriär inom naturvetenskap eller ta extra kurser för att lära sig mer om ämnet så finns det massvis av alternativ och i nuläget har vi 328 experter i naturvetenskap som väntar på att få dela med sig av sina kunskaper till dig.

Vi gör jobbet åt dig och sammanför de bästa privatlärare med dig genom en sökning på Superprof.se, det kunde inte vara enklare.

Att arbeta med en privatlärare ger dig friheten att utbilda dig och utvecklas i önskad takt. Du kan välja en coach som möter dina behov och kan tex möta dig i hemmet eller via videosamtal. Det finns även lärare som erbjuder gruppkurser. Det är ofta väldigt roligt att jobba tillsammans med andra och ni delar dessutom på kostnaden!

Våra lärare kommer från olika bakgrunder och med olika erfarenheter, vilket skapar möjligheter för nybörjaren såsom den erfarne. Du får snabbt en personlig uppfattning och känsla kring våra privatlärare genom deras omdömen och personliga biografi. De flesta erbjuder dessutom första timmen gratis vilket gör att du har ytterst lite att förlora. Priserna följer ofta erfarenheten hos våra lärare, vi ger dig möjligheten att välja fritt.

I vår sökmotor kan du enkelt filtrera i prisklass, geografisk position och ämne innan du gör din sökning. Alla profiler följer samma format och har tydliga omdömen från de som tagit kursen tidigare, vilket gör det enkelt för dig att jämföra och ta rätt beslut.

Vi hoppas och tror att du ser tillräckligt med fördelar av att använda dig av Superprof och våra fantastiska lärare på resan mot dina mål.

Vad vill du lära dig?