Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

LÀr dig Naturvetenskap ! Kolla in vÄrt utbud av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 50 omdömen.

218 kr/h

De bÀsta priserna: 99% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 218 kr/h

4 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din Naturvetenskap

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

3. LĂ€r dig nya saker om Skolvetenskap.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och handledare under en mÄnad. En hel mÄnad till att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

FAQ

💰Vad kostar lektioner med en privatlĂ€rare i Naturvetenskap ?

Genomsnittspriset för en kurs i Naturvetenskap Ă€r 218 kronor.


Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten som lĂ€raren har inom Naturvetenskap
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • Kursernas lĂ€ngd och frekvens pĂ„ lektionerna

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.


UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Naturvetenskap ?

Naturvetenskap med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller att ni möts pĂ„ plats.  


En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner pĂ„ det sĂ€tt som passar er.


VĂ„r sökfunktion hjĂ€lper dig att hitta rĂ€tt privatlĂ€rare. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Naturvetenskap !

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i naturvetenskap erbjuder kurser inom


Naturvetenskap online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Naturvetenskap   som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Naturvetenskap ?

574 lĂ€rare inom Naturvetenskap erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 


VÀlj bland alla tillgÀngliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemÄl allra bÀst.


VĂ€lj mellan 574 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Naturvetenskap mottagit?

Bland 50 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning sÄ snabbt som möjligt.


För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Naturvetenskap

Hitta din perfekta privatlÀrare i Naturvetenskap

Med studier kring livet, levande organismer och hur samspelet med planeten fungerar sÄ Àr naturvetenskap ett extremt brett Àmne. Det Àr dÀrför inte konstigt att naturvetenskap Àr ett av de Àmnen man fokuserar allra mest pÄ i den svenska skolan.

Med sÄ otroligt mycket att tÀcka i Àmnet naturvetenskap sÄ Àr det fullt förstÄeligt att mÄnga anvÀnder sig av en privatlÀrare för att ta sig vidare i sina studier pÄ bÀsta vis. Vi kommer gÄ igenom fördelarna med att studera Àmnet och vilka utmaningar du kan tÀnkas möta pÄ vÀgen. Vad du lÀr dig i skolan om naturvetenskap och varför en privatlÀrare kan göra underverk bÄde i dina studier och karriÀr.

Vad du kan lÀra dig genom naturvetenskap

I det fantastiskt breda Àmnet naturvetenskap studerar du saker som: himlakropparna, evolution, celler, miljövÄrd och bevarandet av vÄr planet. Vi lÀr oss hur alla dessa Àmnen mÄnga gÄnger korsar varandra och att kunskap i ett Àmne kan vara avgörande för att ta nya höjder i ett annat.

Genom att ta dig an naturvetenskap ger du dig sjÀlv en möjlighet att verkligen göra vÀrlden en tjÀnst med din kunskap. Vi behöver fler som jobbar för planeten och förstÄ sig pÄ livet som rör sig hÀr. NÀr du jobbar inom naturvetenskap Àr du i fronttruppen för bevarelsen av vÄr planet och liv, fÄ saker kan bli lika uppfyllande.

Vi som studerar och brinner för naturvetenskap Àr planetens problemlösare. Det kan vara utmaningar som  klimatförÀndringar eller hur vi som mÀnniska skapar bÀsta förutsÀttningar för att utvecklas i samspel med jorden och dess liv.  Med rÀtt kunskap pÄ rÀtt poster kommer vi lösa utmaningarna vi stÄr inför i dagens samhÀlle. Det har aldrig funnits en viktigare tid Àn nu nÀr det gÀller att ta personligt ansvar för hur vi lever vÄra liv i samklang med djur och natur.

För dig som Àlskar naturen Àr kurser i naturvetenskap ett naturligt val. Du kan resa runt och studera olika ekosystem eller tex fridlysta arter och vÀxter. NÀr man grÀver djupt i Àmnet förstÄr man vilken perfektion som pÄgÄr kring oss dÀr minsta avvikelse kan vara förödande för utvecklingen.

Kanske vill du fokusera pÄ rensningen av havet och har marinbiolog som drömyrke. Eller Àr du nÀsta Nikola Tesla med ambitioner att hitta lösningar pÄ fri energi till hela vÀrldens befolkning. Det finns inga drömmar och visioner som Àr för stora nÀr du djupdyker i Àmnet.

Möjligheterna Àr stora och det kommer alltid finnas viktiga omrÄden att fokusera pÄ nÀr det kommer till naturvetenskap. Du kan tex  lÀra dig hur man pÄ bÀsta sÀtt skyddar utsatta arter och vÀxtliv frÄn utrotning.

Vi som mÀnniskor Àr ocksÄ en stor del av kretsloppet och det Àr av största vikt vi förstÄr oss pÄ vÄr uppgift i det stora hela. Vi Àr högst upp i nÀringskedjan vilket innebÀr att vi bÄde har makten att bryta ner och bygga upp planeten beroende pÄ hur vi vÀljer att leva vÄra liv.

 

Privatkurser i naturvetenskap

Du som vill utveckla dina kunskaper i naturvetenskap kan du vinna otroligt mycket frÄn att ta en privatkurs. Det finns nÀstan ingenting du inte kan lÀra dig frÄn privatlÀrare som Àr experter inom omrÄdet. PÄ superprof har vi samlat marknadens bÀsta kurslÀrare för att du enkelt ska lÀra dig mer om ett Àmne. Oavsett om du tar kurser för karriÀren eller för att fÄ högsta betyg i skolan sÄ Àr en privatlÀrare det bÀsta sÀttet att maximera din tid.

VÄra privatlÀrare Àr flexibla och alltid tillmötesgÄende nÀr ni spenderar er tid tillsammans. Du fÄr ett skrÀddarsytt schema med kortsiktiga och lÄngsiktiga mÄl. Du kan ofta sjÀlv bestÀmma tid för kursen sÄ oavsett hur din nuvarande vardag ser ut finns dÀr lösningar hos oss.

 

Hitta privatkurser i Sverige

Det finns fÄ sÀtt som Àr enklare Àn att vÀnda sig till superprof nÀr det kommer till privatkurser. Vi har samlat landets bÀsta coacher och mentorer i över 1000 Àmnen som du enkelt kan ta del av redan idag. Hittar du ingen privatlÀrare i din stad och Àr intresserad av en onlinebaserad kurs sÄ kan du utöka din sökning till Sverige. Vi Àr övertygade att det finns en lÀrare som passar dig perfekt i din jakt pÄ kunskap.

För de som vill sparka igÄng sin karriÀr inom naturvetenskap eller ta extra kurser för att lÀra sig mer om Àmnet sÄ finns det massvis av alternativ och i nulÀget har vi 328 experter i naturvetenskap som vÀntar pÄ att fÄ dela med sig av sina kunskaper till dig.

Vi gör jobbet Ät dig och sammanför de bÀsta privatlÀrare med dig genom en sökning pÄ Superprof.se, det kunde inte vara enklare.

Att arbeta med en privatlÀrare ger dig friheten att utbilda dig och utvecklas i önskad takt. Du kan vÀlja en coach som möter dina behov och kan tex möta dig i hemmet eller via videosamtal. Det finns Àven lÀrare som erbjuder gruppkurser. Det Àr ofta vÀldigt roligt att jobba tillsammans med andra och ni delar dessutom pÄ kostnaden!

VÄra lÀrare kommer frÄn olika bakgrunder och med olika erfarenheter, vilket skapar möjligheter för nybörjaren sÄsom den erfarne. Du fÄr snabbt en personlig uppfattning och kÀnsla kring vÄra privatlÀrare genom deras omdömen och personliga biografi. De flesta erbjuder dessutom första timmen gratis vilket gör att du har ytterst lite att förlora. Priserna följer ofta erfarenheten hos vÄra lÀrare, vi ger dig möjligheten att vÀlja fritt.

I vÄr sökmotor kan du enkelt filtrera i prisklass, geografisk position och Àmne innan du gör din sökning. Alla profiler följer samma format och har tydliga omdömen frÄn de som tagit kursen tidigare, vilket gör det enkelt för dig att jÀmföra och ta rÀtt beslut.

Vi hoppas och tror att du ser tillrÀckligt med fördelar av att anvÀnda dig av Superprof och vÄra fantastiska lÀrare pÄ resan mot dina mÄl.

Vad vill du lÀra dig?