Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Våra fantastiska lärare i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 7 omdömen.

267 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 267kr/timmen

5 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 5h

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 Hur gör du för att hitta en mentor i piano i Malmö?

Är du intresserad av att ta pianokurs?

 

På Superprof har vi just nu 15 lärare i piano som erbjuder kurser i Malmö.

 

En meddelande-tjänst finns tillgänglig för att låta dig komma i kontakt med de pianolärare som erbjuder privatkurser på Superprof.

 

När din kursförfrågan har blivit accepterad, kan du starta din första kurs med din lärare.

 

Se alla annonserna for våra lärare i piano i din stad.

👨🏼‍⚖ Hur många pianolärare erbjuder just nu en pianolektion i närheten av dig?

I Malmö och närområdet, finns det 15 privatlärare i piano för att ge privatundervisning

 

För att hitta en privatlärare i piano, se på deras annonser för att få mer information om vad dem erbjuder. Våra pianolärare erbjuder kurser i alla olika musikgenrer, t.ex klassisk musik, jazz och pop.

 

Välj din kurs bland flera än 15 lärarprofiler.

💻 Hur kan man ta undervisning i piano online?

Visste du om att du kan ta pianolektioner online?

 

På Superprof erbjuder många privatlärare i piano sina lektioner online. Cirka 80% av våra lärare på vår plattform ger Piano via webbkamera.

 

Online-kurser via webbkamera ger dig fler fördelar när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din kursledare inte behöver resa onödiga sträcker.

 

För att hitta tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder , välj "webbkamera” i sökfältet för att se tillgängliga lärare som erbjuder pianolektioner online.

 

Välj din pianokurs online bland fler än 15 lärare.

 

 

💸 Hur dyrt är privat pianolektion i Malmö och i närområdet?

I genomsnitt tar en lärare i piano 267kr för en pianokurs i Malmö.

 

Priset för en pianolektion varierar pga:

 

  • pianolärarens erfarenhet
  • området/staden där pianolektionen tar plats (via Skype eller hemma hos eleven)
  • hur många lektioner du bokat och varaktigheten av dina lektioner
  • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför en konsert, eller är det bara för skojs skull?

 

97% av Superprofs privatlärare ger första lektionen gratis.

 

Se alla priserna för lärare i piano i din stad.

🎧 Vilken utrustning borde du köpa för att börja med undervisning i piano med en lärare i piano?

Första steget är uppenbart, du behöver ha tillgång till ett piano.

 

Priset av ett piano kan ibland vara skrämmande för nya pianister. Om detta gäller dig så finns det möjlighet att låna ett piano, för att öva med fram till att känner dig redo att investera i ditt eget piano.

 

Beroende på vilken genre du vill spela, borde du också skaffa:

 

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraft pedal

 

Vissa piano tillbehör är inte obligatoriska för att du ska kunna lära dig att spela piano. Fråga gärna din pianolärare om hjälp om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

 

Välj din nästa kurs bland fler än 15 piano experter.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din musikaliska talang med hjälp av en pianolärare från Superprof!

Hitta en pianolärare i Malmö

Alla som just nu lär sig spela piano i Malmö vet att man inte blir proffs över en natt. Vi rekommenderar dig att ta all hjälp du kan få! Oavsett om du är nybörjare eller spelat länge, bör du lägga ner tid på att hitta den perfekta pianoläraren. Om du redan går en pianokurs i Malmö men tycker att det går segt, kanske du behöver ta extra lektioner med en privatlärare? I Malmö finns det många pianister som erbjuder sina tjänster via Superprof. Hos oss kan du boka enstaka lektioner eller en intensivkurs närhelst det passar dig. Ni kan hålla till hemma hos dig eller träffas hos din lärare!

Hur lång tid tar det att bli bra på piano?

För att bli en skicklig pianist krävs hårt arbete. Vägen dit är dock väldigt individuell. Vissa kan faktiskt bli riktigt duktiga på bara några månader! Det absolut viktigaste för att bli bra på piano är att du övar varje dag - eller nästan i alla fall.

Vill du satsa på musiken professionellt eller bara spela för nöjes skull? Dina mål med pianolektionerna är avgörande för hur mycket tid du måste lägga ned. Det fina med piano är att varje ton låter fantastisk, du kommer alltså kunna njuta av ditt spelande omedelbart. Om du är nybörjare rekommenderar vi dig att se över de viktigaste grunderna med en engagerad pianolärare i Malmö - sen är det upp till dig!

Om du redan har en hyfsad nivå kanske du vill utveckla din teknik och få tips på hur du kan bli bättre? Har du funderat på noter och musikteori? Att spela piano är mycket mer än att bara lära sig låtar utantill. Att lära sig läsa noter är som att lära sig läsa ett nytt språk. När du väl lärt dig hur det fungerar kommer du kunna spela flytande för all framtid, hur coolt är inte det?

Hur lång tid det tar att lära sig spela piano är omöjligt att svara på, men med en duktig pianolärare i Malmö kommer det gå betydligt snabbare än om du försöker lära dig på egen hand! Det vi också kan konstatera är att pianolektioner är en bra investering. Du kommer aldrig någonsin ångra något så givande som att lära dig spela ett instrument - speciellt inte ett instrument som pianot! 

Ta pianolektioner i Malmö

Går du en pianokurs via skolan just nu? Om så är fallet vet du säkert att en lektion i veckan inte räcker, speciellt om läraren är opedagogisk eller om musiken du lär dig inte inspirerar dig. Det är viktigt att allting klaffar!

I Malmö kan du ta traditionella pianolektioner på musikskolor eller med privatlärare via sajter som Superprof. Eftersom alla elever (och lärare) är unika tycker vi att privatlektioner med en lärare du valt själv är det bästa alternativet. Om du själv vill kunna välja när och var lektionerna ska äga rum, och vilken typ av musik ni ska spela, är privatundervisning ultimat för dig.

På Superprof kan du boka en pianokurs som passar din nivå, ditt schema och dina intressen. Vill du lära dig att spela jazz? Är du sugen på att lära dig alla ackord så att du kan kompa dig själv när du sjunger? Välj en lärare som motsvarar dina behov - i Malmö finns det pianolärare för alla nivåer och smaker! Privatlektioner via Superprof passar både vuxna och barn. Skräddarsydda lektioner kan ju aldrig slå fel, eller hur?

Boka en privatlektion i Malmö

Ser du fram emot den dagen då du kan spela din favoritmusik utan minsta ansträngning? Det kommer gå betydligt snabbare om du bokar privatlektioner via Superprof i Malmö! Allt du behöver göra för att förverkliga din dröm är att bestämma dig. Att lära sig spela ett instrument handlar främst om motivation och disciplin.

Ge dig själv de bästa möjliga förutsättningarna genom att välja en riktigt duktig pianolärare. Fördelen med en lärare som du valt själv är att du kommer trivas i dennes sällskap. Det blir betydligt lättare att lära sig något nytt om man har det trevligt! På Superprof kan du boka en privatlärare i Malmö på bara några klick. Jämför de olika profilerna med varandra och läs tidigare elevers omdömen. Det kanske känns svårt att göra ett val endast baserat på profilerna?

Oroa dig inte - de flesta pianolärare i Malmö erbjuder nämligen en gratis provlektion. Du kommer kunna testa kostnadsfritt innan du bestämmer dig! Om du vill vara hundra procent säker på att du väljer rätt kan du testa fler lärare. När du hittat din favorit är det bara att sätta igång. Vi garanterar att du kommer älska dina pianolektioner.

Musik är en terapeutiskt och stimulerande aktivitet som du kommer ha stor glädje av livet ut. Så vad väntar du på? Spana in pianolärarna i Malmö redan idag!

Vad vill du lära dig?