Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Trollhättan

Se fler lärare

205 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 205kr/h.

5 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 5h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Trollhättan!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för privatundervisning i engelska i Trollhättan och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 205kr för privata engelskalektioner i Trollhättan.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller i elevens hem)
 • Hur ofta du vill ha lektioner och hur långa de är
 • Målet med din privatundervisning i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en gratis lektion.

Se alla priserna för privatlektioner i engelska i ditt närområde.

🎓 Hur kan jag kontakta en engelskalärare i Trollhättan?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares cv och kontakta den engelska läraren som matchar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 18 privatlärare tillgängliga att ge lektioner i engelska i Trollhättan och i närområdet.

 

Välj din privatkurs från mer än 18 lärare.

.

 

💻 Är det möjligt att ta lektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska språklärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska online, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare i engelska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i engelska online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en språklärare i engelska?

Att lära sig prata engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelskalärare tillgängliga att ge privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och uttal
 • Stava och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan välja vad du hoppas att lära dig från dina privatledda lektioner med din lärare.

 

Alla engelskaprivatlektioner med en kvalificerad privatlärare ger dig en möjlighet att bemästra det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många språklärare i engelska finns tillgängliga för att ge privata lektioner i engelska i Trollhättan och i närområdet?

Det finns just nu 18 privatlärare i engelska som erbjuder lektioner i engelska i Trollhättan och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, ta en titt på deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en kurs i Trollhättan från vårt urval av mer än 18 engelska språklärare.

Vill du lära dig engelska i Trollhättan?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Trollhättan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Engelska - det bästa sättet att utvecklas på

Mest inflytelserika språk i världen

Trots att Engelska bara kommer på plats tre i listan över världens mest talade språk, så är engelska fortfarande det mest inflytelserika språk i världen. Det talas av över 360 miljoner människor och bland de som inte har engelska som modersmål är engelska det största andra, tredje eller fjärde språket. Mandarin och spanska kommer på första och andra plats men även i länder där dessa språk till huvudsak talas finns det alltid många som även kan engelska.

Att kunna prata engelska kommer med andra ord med en hel del möjligheter. Vart du än reser i världen kommer du att kunna hitta människor som du kan kommunicera med. Att kunna just engelska kan ge en trygghet när man besöker andra länder, att veta att om man behöver hjälp så är det inte svårt att få tag i någon som förstår en.

Inte bara länder med engelska som första språk utan så gott som alla länder i alla världsdelar. Svenska språket är ett oerhört litet språk i världen så du kommer att ha nytta av att kunna bra engelska.

Nyttan av att kunna bra engelska

Det är inte bara ressugna människor som har nytta av att kunna engelska. Även här i Sverige är engelskan ett viktigt språk. Det finns även ett stort antal jobb som har krav på att den anställde ska kunna uttrycka sig i tal och skrift för att få jobba där. Vi lever i ett globalt samhälle vilket innebär att företag ofta har internationella förbindelser och att man får arbetskollegor från hela världen.

Gymnasieelever måste dessutom kunna engelska för att gå ut med godkända betyg och du behöver till exempel kunna läsa texter på engelska om du studerar på universitetet. Som tur är förbereder grundskolan oss för den utmaningen men det behöver inte betyda att det är lätt för alla. Vi har alla olika förutsättningar för hur lätt vi har att lära oss vissa saker och språk faller vissa mer lätt än andra. Om du som elev kämpar med engelskan kan läxhjälp vara en lösning.

Olika sätt att lära sig engelska

Att konsumera populärkultur är faktiskt ett mycket bra sätt att lära sig engelska. Musik, filmer, serier och datorspel där engelska talas kan vara en mycket stor hjälp när du vill lära dig språket.

Att till exempel titta på film från USA med svensk text ger en kombination av att höra ord och uttal samtidigt som du får det översatt. Sätt på en serie du älskar och försök att med lite medvetenhet lyssna på orden som används. Kan du tala engelska men är sämre på stavning så kan du istället byta till engelsk textning.

En stor resurs för språkinlärning är väl valda YouTube-kanaler som drivs av engagerade värdar och har stort antal följare. Genom YouTube-kanaler får eleverna ett interaktivt sätt att studera ett språk. Videor är också bra för de som lär sig bäst genom att lyssna. Fördelen är att man får uttal och stavning på samma gång.

Det finns många fantastiska appar tillgängliga gratis. Engelskastudenter kan ladda ner applikationer som Duolingo, Memrise och Babbel och ta del av inlärningsverktyg som garanterat kommer göra inlärningen lättare än förväntat. Men det allra bästa sättet att lära sig ett språk på är nog ändå med en privatlärare.

Många privatlärare i engelska har många års erfarenhet med sig och hjälper eleverna att lära sig flytande engelska genom att använda användbara tips och tricks. Och även om det inte är gratis har vi många duktiga lärare här på Superprof. Är du inställd på att lära dig flytande engelska skulle det vara ett misstag att inte anställa en!

Privatlärare i engelska i Trollhättan

På Superprofs hemsida finns hela 884 lärare som erbjuder kurser i engelska. Nästan alla dessa erbjuder handledning online och 16 stycken av dem finns på plats i Trollhättan. Många av dem som håller i kurser i engelska har många års erfarenhet och pedagogiska färdigheter.

Kurs i engelska med handledare baserade i Trollhättan kostar allt ifrån 100 till 300 kr per timme. Priset skiljer sig åt och är baserat på kunskapsnivå, år av erfarenhet och hur många elever de tidigare undervisat.

På Superprof kan du välja själv om du vill ha undervisning på plats eller över nätet. Både den stora delen lärare i engelska runt om i Sverige och de som bor i Trollhättan undervisar online.

Du behöver alltså inte känna dig begränsad till att anställa någon som bor i samma stad om du inte vill. Vissa lär sig däremot bäst av att ses och prata öga mot öga och då kan det vara skönt att veta att även Trollhättan har flera duktiga lärare som kan ge dig en engelska kurs.

Alla lärarna i Trollhättan erbjuder dessutom första lektionen gratis, det innebär att du kan träffa de olika lärarna och se vem som du klickar bäst med innan du behöver betala något alls. Vänta inte med att börja!

Vad vill du lära dig?