Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Borås

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 omdömen.

191 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 191kr/h.

0 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Borås!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad kostar privata engelskalektioner i Borås och i närheten?

I Borås tar en lärare runt 191kr för privatlektioner i engelska.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, hemma hos dig eller hemma hos eleven)
 • Hur ofta du vill ha privatlektioner och hur långa de är
 • Målet med dina privata engelskalektioner. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en kostnadsfri lektion.

Se alla priserna för privata engelskalektioner i ditt närområde.

🎓 Hur kan jag kontakta en engelskalärare i Borås?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares cv och meddela den lärare i engelska som matchar dina förväntningar.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 19 lärare i engelska tillgängliga att lära ut lektioner i engelska i Borås och i närområdet.

 

Välj din kurs iBorås från våra 19 tillgängliga privatlärare available..

 

💻 Är det möjligt att ta kurser i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof ger engelska via Skype, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i engelska online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Varför ska du börja en kurs i engelska i Borås?

Att lära sig prata och skriva engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan välja vad du önskar att lära dig från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Registrerad dig för engelska kurser för att lära dig mer om det engelska språket med en kvalificerad lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att bli en mästare på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska i ditt område.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att erbjuda kurs i engelska i Borås och i närområdet?

Det finns just nu 19 lärare i engelska som erbjuder lektioner i engelska i Borås och i området.

 

Du kan se på en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en engelskakurs i Borås från vårt urval av mer än 19 engelskalärare.

Vill du lära dig engelska i Borås?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Borås!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig engelska på bästa sätt - Privatlektion engelska

Hjälp med engelska i Borås

Såvida du inte vill avskärma dig från omvärlden har du säkert insett att du måste lära dig engelska. Detta är förhållandevis lätt i Sverige eftersom vi läser engelska i skolan.

I Borås, liksom i övriga Sverige, krävs godkänt i engelska för att få en gymnasieexamen. För många elever är detta en stor stressfaktor.

Medan vissa har lätt för att lära sig nya språk har andra enorma svårigheter. För den som inte är bra på engelska kan vardagen kännas jobbig eftersom det engelska språket är så närvarande idag.

Samhället tar för givet att vi förstår engelska, att söka hjälp kan därför kännas pinsamt. Du är inte är ensam, vi på Superprof vet att svårigheter i engelska inte är något ovanligt! Hos oss kan du boka en kurs i engelska i Borås!

En valfri privatlärare kommer då hem till dig, eller möter upp dig på ett café eller annan valfri plats. Fördelen med privatundervisning är att du kan ta så få eller så många lektioner du vill. Finslipa uttalet vid två tillfällen, eller gå en intensivkurs för att boosta din nivå generellt - vad ni gör på lektionerna är helt upp till dig!

Har du problem med engelsk grammatik? Vill du att någon tittar igenom din uppsats i engelsk litteratur? Ska du på en roadtrip i USA men befarar att din muntliga nivå inte räcker till?

Eftersom privatlärarna i Borås skräddarsyr lektionerna behöver du inte ha några särskilda förkunskaper eller noggrant välja vilken typ av kurs i engelska du ska gå. Styrkan med privatundervisning särskilt via Superprof, är att det är flexibelt!

Varför är det smart att satsa på engelska?

Engelska är det språk som flest nationaliteter har gemensamt. Eftersom engelska talas nästan överallt underlättar goda kunskaper både resor, jobb och studier utomlands.

Engelska hjälper dig att hålla kontakten med omvärlden samt ta del av en enorm mängd information och underhållning såsom tv-program, musik och film. Engelska har dessutom blivit allt viktigare för karriären hemma i Borås.

Arbetsgivare tar ofta för givet att du är bra på engelska, speciellt om du söker jobb på internationella företag och organisationer. Det skulle helt klart vara en nackdel för dig som arbetssökande att inte ha « flytande engelska » på ditt CV.

Oavsett om du går på högstadiet, gymnasiet, universitetet eller gått ut skolan kan ta en kurs i engelska med en privatlärare. Det är aldrig försent att bli bra på engelska!

Kan man bli bra på engelska på egen hand?

Lärarledd undervisning i all ära, men glöm inte att din egen motivation och disciplin är avgörande för dina framsteg. Det är inte lätt att bli flytande i engelska, i alla fall om man inte övar ofta.

Se engelska filmer med engelska undertexter, läs engelska böcker och översätt musiktexter på fritiden. Du kommer lära dig mängder av nya uttryck och utveckla ditt vokabulär! Du kan även ladda hem en språkappar och öva på engelsk grammatik ett par minuter per dag.

Det kanske inte låter lika kul som att titta på film, men grammatiken är viktig så det är värt det. En stor fördel med engelska är att språket är så användbart - du kommer alltså snabbt få valuta för tiden du lägger ned.

Var kan man ta en kurs i engelska i Borås?

Många privata språkskolor i Borås erbjuder kurser i engelska. Du kan även ta universitetskurser online på distans från svenska universitet.

Om du ännu inte gått ut gymnasiet, eller om du vill lära dig så effektivt som möjligt kan du satsa på privatlektioner i engelska istället. Många tror säkert att privatundervisning är dyrt, men allt beror på vilken typ av lärare du väljer.

Om du bokar en privatlektion med någon som fortfarande går i skolan, kanske en student från högskolan i Borås, blir detta troligtvis billigare än om du tar en kurs tillsammans med en utbildad och erfaren engelskalärare.

I Borås finns det olika typer av engelskalärare. Gemensamt för alla på Superprof är att de har en passion för privatundervisning och att de är kvalificerade för den nivå de undervisar i. Att ta privatlektioner i engelska är ett roligt och effektivt sätt att boosta sina språkkunskaper i Borås!

Hitta din drömlärare i engelska på Superprof

För att hitta din favorit räcker det med att jämföra de olika profilerna i Borås. Du kan snabbt och smidigt få en översikt om pris, plats, kvalifikationer och omdömen från andra elever.

Många lärare i Borås erbjuder dessutom en gratis provlektion så att du ska få möjlighet att testa innan du bokar en hel kurs i engelska.

Under gratislektionen är det smart om du delar med dig av dina mål med lektionerna och vilket område du helst vill fokusera på! Det har aldrig varit enklare att få hjälp med engelskan, boka en lektion med ett proffs i Borås redan idag!

Vad vill du lära dig?